Websites bouwen die optimaal presteren, dat is al 13 jaar onze specialiteit. Voor een maximaal resultaat, begeleiden we u na de bouw van uw site bij marketing (SEO en SEA) en optimalisatie.


Met meer dan 400 uitgevoerde projecten zijn wij zeer ervaren in het behalen van optimaal resultaat! 98% van de internetters gebruikt een zoekmachine om zich te oriënteren. Om optimaal resultaat uit het internet te behalen is het belangrijk dat u tijdens deze oriëntatie als de te kiezen partij naar voren komt.

Lelystraat 93p 3364 AH Sliedrecht Lid sinds januari 2008
www.addvision.nl info@addvision.nl 0184-424400
Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Nieuws van Internetbureau AddVision
Websitebezoekers omzetten in leads? IP Marketing maakt het mogelijk!
13 maart 2019 Internetbureau AddVision Dirk van Vuren

Altijd al willen weten welke bedrijven op jouw website hebben gekeken? Potentiële klanten? Concurrenten? Met IP Marketing is het mogelijk! Een overzicht van bedrijfsnamen, het zoekgedrag op je website en de contactgegevens. Het enige wat je nu nog... Lees verder »

Vacature Online Marketeer AddVision
27 juli 2018 Internetbureau AddVision Dirk van Vuren

Iets om over na te denken deze zomer. Online Marketeer worden bij AddVision. Wordt het na je vakantie net zo leuk als in je vakantie  ;-)  Meer info:... Lees verder »

Webshop laten bouwen of verkopen via Bol.com en Amazon?
23 februari 2018 Edwin van de Merbel

Webshop Amazon richt zich tegenwoordig steeds meer op de Nederlandse markt en met daarnaast de grote spelers als Bol.com en eBay, lijkt het voor een kleinschalige verkoper steeds lastiger om een goed draaiende webshop te realiseren. Loop je als... Lees verder »

Leer je klant automatisch kennen
15 december 2017 Internetbureau AddVision Leonard van 't Wout

Bij de meeste webshops worden alle klanten over één kam geschoren. Ze krijgen elke keer opnieuw dezelfde producten en afbeeldingen te zien, ongeacht hun verleden. Het is alsof je de winkelbezoeker elke keer de hagelslag laat zien, terwijl hij... Lees verder »

Ook voor het komende jaar zijn wij weer voorzien van het ICTWaarborg certificaat. Lees op ons blog snel verder over de 7 zekerheden die wij hiermee bieden: https://www.addvision.nl/blog/ictwaarborg-certificaat/ Lees verder »

8 nieuwe websites en webshops opgeleverd in september
29 september 2017 Edwin van de Merbel

De zomervakantie ligt inmiddels ver achter ons. Tijdens de zomervakantie liggen werkzaamheden bij veel bedrijven op een iets lager pitje. Deze kans werd gepakt door een aantal van onze klanten om hun nieuwe website of webshop af te ronden. Het... Lees verder »

Duitse webshop starten? Lees onze 12 tips
7 juli 2017 Internetbureau AddVision Leonard van 't Wout

De Duitse markt biedt veel kansen vanwege de omvang. Het is de 4e economie van de wereld. Maar naar Duitsland verkopen gaat niet vanzelf. Duitsers zijn kritisch, je webshop moet echt goed in elkaar zitten. Hierbij onze 12 tips: Ken de markt Ken je... Lees verder »

De multisites van Baars Verzekeringen
9 juni 2017 Edwin van de Merbel

Websites die regelmatig op zwart gingen en constant onderhevig waren aan gebrekkige updates. De oude websites waren hard aan vervanging toe. Baars Verzekeringen leerden we kennen door Hoogwerker Verzekeren. In 2016 hebben we een nieuwe website... Lees verder »

Beter je klanten bereiken? Er zijn genoeg mogelijkheden, maar benut jij deze allemaal al? In de zoekresultaten van Google alleen al stellen we 15 verschillende manieren om getoond te worden. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Op onze... Lees verder »

Aanpassing Google: Zoek de verschillen
24 februari 2017 Edwin van de Merbel

Deze week vonden we een kleine aanpassing in de advertenties in Google. Maar wat was er nou eigenlijk anders...? Bekijk de afbeelding en zoek de verschillen!... Lees verder »

Google Chrome toont waarschuwing bij onveilige websites
10 februari 2017 Edwin van de Merbel

Heb jij de nieuwste versie van Google Chrome al? Gisteren werd de nieuwe versie uitgerold. In deze versie kunnen websites als niet veilig gemarkeerd, zie afbeelding. Websites met een login of betaalmogelijkheid zullen deze melding ontvangen op moment... Lees verder »

Landelijke webshop statistieken
3 februari 2017 Edwin van de Merbel

Onlangs kwam het CBS weer naar buiten met de jaarcijfers van webshops. Tijd om deze op een rij te zetten.   Omzetgroei het hoogst bij webshops zonder winkelpandDe stijging van de omzet was het hoogst bij de webshops zonder winkelpand. Die groeide... Lees verder »

In 1 uur posities winnen in Google
27 januari 2017 Edwin van de Merbel

Linkbuilding is het creëren van links naar je website. Waarschijnlijk denk je daarbij direct aan links vanaf andere websites naar jouw website. Maar je kunt ook aan de slag gaan met interne links, dus binnen je eigen website! Hieronder drie reden om... Lees verder »

Internetmarketing lessen van Hartog's volkoren uit Amsterdam
20 januari 2017 Internetbureau AddVision Leonard van 't Wout

Op 30 december was ik bij Hartog's volkoren in Amsterdam. Hartog's volkoren is een bijzondere bakkerij. Hij verkoopt wat elke bakker verkoopt: brood. Maar er gaan wel zo’n 1.000 broden per dag over de toonbank. Voor zijn oliebollen sluiten de... Lees verder »

ICTWaarborg certificaat
16 december 2016 Edwin van de Merbel

Ooit komt DE vraag ... Als jullie nu eens failliet gaan, wat gebeurt er dan met mij? Hoewel we een springlevend bedrijf zijn, is het een logische vraag als je bij ons je website of webshop hebt draaien. Lang hebben we geworsteld met het bieden van... Lees verder »

Nieuwe website live RVM Kunststoffen
9 december 2016 Edwin van de Merbel

De nieuwe website van RVM Kunststoffen is online! Wij namen de bouw voor onze rekening en hebben op locatie de inrichting verzorgd. Op naar meer aanvragen! En dat doen we onder andere door een slag te maken met internet marketing voor RVM. Met een... Lees verder »

Is jouw website klaar voor de feestdagen?
18 november 2016 Edwin van de Merbel

De feestdagen gekte staat voor de deur. Voor veel bedrijven is de omzet van het vierde kwartaal de belangrijkste. Daarom vraagt dit kwartaal om de broodnodige planning. Zeker weten dat je niks mist? Lees onze 8 tips voor feestmarketing! ... Lees verder »

Nieuw: Berichten extensie Adwords
11 november 2016 Edwin van de Merbel

Kom je maar moeilijk in contact met potentiële klanten via Adwords? Dan moet je zeker deze nieuwe Adwords extensie gebruiken. Een bezoeker kan je met 1 druk op de knop een bericht sturen.   Direct contact met een SMSDe berichten extensie zorgt... Lees verder »

Tonnen aan boetes voor webshops
3 november 2016 Edwin van de Merbel

Onlangs werd bekend gemaakt dat verschillende webshops in Nederland tonnen aan boetes hebben gekregen vanwege gebrekkige informatie over het retourneren (bron: Volkskrant). Het gaat tot nu toe om vijf webshops met een totaalbedrag van 590 duizend... Lees verder »

Waarom je nog dit jaar mobielvriendelijk moet worden
28 oktober 2016 Edwin van de Merbel

In 2015 bleek uit onderzoek van het CBS dat 58% van de huishoudens in Nederland een tablet heeft en 73% van de huishoudens een smartphone. Die percentages zijn afgelopen jaar alleen maar gestegen. Logisch dat inmiddels 85% van de websites wereldwijd... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: