Nieuws

GGD ZHZ opent tijdelijke vaccinatielocaties in zes gemeentes
25 januari 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Vanaf maandag 7 feburari opent de GGD Zuid-Holland Zuid voor een periode van drie weken in zes gemeentes tijdelijke vaccinatielocaties. Op de locaties kunnen inwoners terecht voor vragen over het vaccin en gratis, zonder afspraak, hun 1ste, 2de of... Lees verder »

22 januari: Informatiebijeenkomst zonnestroomproject
13 januari 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Samen energie opwekken in Sliedrecht VvE platform en Drechtse Energie wil grootschalige zonprojecten realiseren in lokaal eigendom van Sliedrechters, voor Sliedrechters. Ook bewoners, die zelf al zonnepanelen hebben, kunnen meedoen. Duurzaamheid en... Lees verder »

MKB-Katalysatorfonds
11 januari 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Start het nieuwe jaar innovatief! Met steun van het MKB-Katalysatorfonds Drechtsteden Heeft u, als regionale MKB-onderneming, een vernieuwend idee of pilot? En bent u op zoek naar financiering om dit mogelijk te maken? Smart Delta Drechtsteden stelt... Lees verder »

    Vanmorgen, donderdag, 23 december, is de koopovereenkomst voor de laatste kavel op het bedrijventerrein Stationspark II ondertekend door wethouder Ed Goverde en Sjoerd Roza van Blok28 Planontwikkeling B.V. Kavel 1 ligt op het bedrijventerrein... Lees verder »

Ondernemen en werken in coronatijd
21 december 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Veel ondernemers, bedrijven en werkenden worden hard getroffen door de economische gevolgen van de lockdown die het kabinet heeft aangekondigd. Om de komende periode zo goed mogelijk door te komen, zijn de steunpakketten beschikbaar.   ▶️ De... Lees verder »

Zon op land
21 december 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Welke ideeën en voorstellen voor zon op land zijn er in de Drechtsteden? Vanaf januari 2022 kan iedereen – inwoners, ondernemers en organisaties - zijn of haar voorstel of idee inbrengen. Heeft u een concreet voorstel of plan voor een zonneproject... Lees verder »

Management koopt aandeelhouders Pool Trading uit via NPEX-effectenbeurs
15 december 2021 Pool Trading B.V. D. van Ulden

Hollandse handelsgeest in internationale groothandel gebruikte scheepsmotoren Management koopt aandeelhouders Pool Trading uit via NPEX-effectenbeurs ,,Wij kennen het bedrijf en de markt door en door” Je mag de mannen en vrouwen achter Pool... Lees verder »

Vacature Commercieel/Technisch medewerker
8 december 2021 Knap Automation Peter Matze

KNAP Automation is een jong en groeiend bedrijf die (elektrische) veiligheidsoplossingen en afschermingen levert. Door de toenemende vraag naar de diverse veiligheidsoplossingen zijn we opzoek naar een Commercieel/Technisch medewerker/ster om ons... Lees verder »

Kerst 2021 - Elco party-/ en cateringservice
2 december 2021 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

De feestdagen zijn al in het vooruitzicht! Ook dit jaar is Elco party-/ en cateringservice weer van de partij. Bekijk hier ons kerstmenu:  https://www.elco-catering.nl/kerst-2021.html  Wij hebben diverse heerlijke menu’s voor u samengesteld voor... Lees verder »

Werkvoorbereider gezocht!
2 december 2021 Bouwbedrijf Visser B.V. Miranda Visser

Wij zoeken een werkvoorbereider! Het betreft een fulltime positie in een klein en hecht team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Opleiding is minder belangrijk dan (ruime) ervaring in een soortgelijke functie.   Onze werken... Lees verder »

De Giessen Optimaal Kantoor gaat verhuizen
30 november 2021 De Giessen Optimaal Kantoor BV Jan Mudde

Na de afsplitsing van Aspect ICT in januari 2020 - daarvoor vormden De Giessen en Aspect één bedrijf met verschillende activiteiten - is het nu tijd voor de volgende stap: De Giessen, in 1983 in Giessenburg opgericht en later verhuisd naar... Lees verder »

Succesvolle samenwerking Sliedrechtse ondernemers
29 november 2021 DD-Reklame B.V. Gert van Drunen

Als Sliedrechts familiebedrijf zijn we trots op onze roots. We vinden het bij ddreklame dan ook erg waardevol om samenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers en leveranciers. Zo hebben we samen met Sliedrechtse ondernemer Floris Frenzen,... Lees verder »

Energielabel C verplichting kantoren
23 november 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Vanaf 2023 moeten alle kantoorgebouwen minimaal energielabel C hebben, vanaf 2030 label A. Anders mag je het gebouw niet meer gebruiken. Om huurders en eigenaren daarvan op de hoogte te stellen en van advies te dienen is de omgevingsdienst gestart... Lees verder »

Last van torenhoge energietarieven? Zo kunt u de pijn verzachten.
22 november 2021 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

De energietarieven zijn op dit moment extreem hoog. Organisaties die de tarieven niet hebben vastgezet of waarvan het contract dit jaar afloopt en nog niet hebben ingekocht, zien de energiekosten explosief stijgen. Hoe kunt u hiermee omgaan? We... Lees verder »

Nieuwste Drone
18 november 2021 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Wij zijn trots dat we één van de eerste in Europa de nieuwste drone mochten ontvangen. Een bereik van 30 km, 5.1 K video kwaliteit, dubbele Hasselblad lens, super veilig en zo nog vele andere specificaties. Investeren in de toekomst staat al jaren... Lees verder »

6 december: Digitale bedrijvenbijeenkomst 'Duurzaam Ondernemen'
18 november 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Beste ondernemer, Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Klanten en leveranciers stellen strengere eisen, maar ook voor ondernemers zelf liggen er business kansen. Collega ondernemers hebben al veel stappen gezet op het gebied van duurzaam... Lees verder »

Enquête: Helpt u ons om het energieloket zakelijk verbeteren?
18 november 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Als gemeente werken we samen met het Regionaal Energieloket om inwoners en ondernemers te helpen met energiebesparing en duurzame energie opwek. Specifiek voor ondernemers hebben we met het Regionaal Energieloket het 'energieloket zakelijk' opgezet.... Lees verder »

Zijn jouw medewerkers cyberdreigingsbewust?
16 november 2021 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen A. Riebergen

Hackers zoeken de zwakste schakel. Vaak zijn dat medewerkers die zich niet voldoende bewust zijn van de dreiging. Menselijke fouten kunnen geminimaliseerd worden door het trainen van bewustwording op cybersecuritygebied. Hoek en Blok.IT heeft... Lees verder »

Apotheek Hoogland verhuisd naar de Rembrandtlaan 45
9 november 2021 Thorbecke Apotheek P.J. van Bakel

Vanaf 25 oktober is Apotheek Hoogland gevestigd in het medisch centrum Rembrandt. Het nieuwe adres is: Rembrandtlaan 45 3362 AC Sliedrecht www.apothekensliedrecht.nl foto: Sliedrecht24... Lees verder »

Kom Borrelen bij het Bankie!
3 november 2021 Sportcafé 't Bankie Sandra de Jonge

Het Bankie is een moderne, sfeervolle, goed bereikbare accommodatie met voldoende ruimte om op een veilige manier, uiteraard na CoronaCheck dit rare jaar 2021 met je bedrijf af te sluiten. Met de huidige richtlijnen kunnen we onze diverse ruimtes... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: