Nieuws

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 17 juli 2019 op... Lees verder »

Bent u helemaal op de hoogte?
15 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Negen van de tien mkb-ondernemers heeft één of meerdere verduurzamingsmaatregelen getroffen, maar te weinig ondernemers zijn op de hoogte van de informatieplicht energiebesparing die sinds 1 juli van kracht is. Dat stelt Essent naar aanleiding van... Lees verder »

KNAP Automation wordt uitgelicht in "De Barometer"​
15 juli 2019 Knap Automation Peter Matze

KNAP Automation bedrijf is te zien in een uitzending van "De Barometer" op RTL-Z. De uitzending/herhalingen zijn op: -16 juli 07:30-08:00 -17 juli 16:30-17:00 -19 juli 10:30-11:00 Hierin kunt u kort zien wie wij zijn en wat wij wellicht voor u kunnen... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 10 juli 2019... Lees verder »

Invulling voormalige 'Leef locatie'
9 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Transportbedrijf A. van Andel & Zonen uit Hardinxveld Giessendam en Rietveld Licht en Wonen uit Sliedrecht hebben samen het voormalig Slavenburg-terrein, beter bekend als de ‘Leef-locatie’ in Sliedrecht aangekocht. De bouwkavel is al jaren... Lees verder »

Voorkom een boete voor telefoongebruik op je fiets
9 juli 2019 Repair IT Now Mikail Yilmaz

95 euro boete als je appt tijdens het fietsen Vanaf 1 juli 2019 is het verbod voor het vasthouden van een iPhone (of een andere smartphone) in het verkeer uitgebreid naar alle bestuurders van een voertuig. De boete geldt niet alleen voor telefoons.... Lees verder »

Subsidie Sterk Techniekonderwijs voor Noordelijke Drechtsteden
8 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Met de subsidieregeling Sterk Techniekonderwijs investeert het kabinet de komende drie jaar 100 miljoen euro om het tekort aan technisch geschoold personeel terug te dringen en de  aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt te verbeteren. ... Lees verder »

Op zoek naar financiering voor uw innovatieplannen?
4 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Drechtsteden stellen geld beschikbaar voor het stimuleren van proces- en productinnovaties. Heeft u, als regionale MKB-onderneming, een vernieuwend idee of pilot? En bent u op zoek naar financiering om dit mogelijk te maken? Neem dan vandaag nog... Lees verder »

EUR 25.000 Subsidie voor Innovatie!
5 juli 2019 IMC Roland van de Graaf

  Houdt uw organisatie zich bezig met innovatie en bent u op zoek naar een manier om onderzoek- en ontwikkelingskosten te drukken? U kunt dan natuurlijk gebruik maken van nationale stimuleringsregelingen zoals bijvoorbeeld de WBSO maar weet u ook... Lees verder »

Enquete groot onderhoud Parallelweg
3 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De huidige Parallelweg is een belangrijke verkeersader voor het hele dorp Sliedrecht. Groot onderhoud aan de Parallelweg is nodig om de hoeveelheid verkeer nu en in de toekomst goed te kunnen verwerken. Hierbij kijkt de gemeente Sliedrecht ook gelijk... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 3 juli 2019... Lees verder »

Het Klimaatakkoord in 70 vragen
2 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Beste ondernemers in de Gemeente Sliedrecht.... In het document 'Het Klimaatakkoord in (meer dan) 70 vragen' staan de meest gestelde vragen en antwoorden voor U... Lees verder »

Tienmorgen Advies over energieverbruik en energieopwekking
5 juli 2019 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

Heeft uw gebouw van meer dan 100 m² geen Energielabel C of hoger? Dan mag het vanaf 2023 niet meer worden gebruikt. En vanaf datzelfde jaar vervalt de huidige salderingsregeling voor zonnepanelen. Hoe hiermee vanaf 2023 wordt omgegaan is nog... Lees verder »

Verbindingsfunctionaris
27 juni 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Sinds de zomer van 2018 heeft Sliedrecht een Verbindingsfunctionaris. Die richt zich op jongeren en volwassenen met risico's op verslavingsproblemen. Met de inzet van de Verbindingsfunctionaris werken we aan een gezond en #veiligSliedrecht. Meer info... Lees verder »

opslagruimte
26 juni 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

In verband met verhuurmogelijkheden van een kantoorgebouw aan de Rietlanden te Sliedrecht ben ik op zoek naar een kleinschalige mogelijkheid voor opslagruimte in de omgeving. Dit moet een droge, vochtvrije opslagruimte zijn behoeve van het opslaan... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 26 juni 2019 op https://t.co/Yfz5tBeU7m?amp=1... Lees verder »

Op donderdag 20 juni tekenden onze buurgemeente Hardinxveld-Giessendam en de onderwijsinstellingen Gilde Vakcollege Techniek (Vmbo),STC Group (Vmbo, Mbo en Hbo) en ROC Da Vinci College (Mbo) een overeenkomst gericht op het gezamenlijk realiseren... Lees verder »

Allereerste Zorgroute Sliedrecht groot succes
24 juni 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Woensdag 19 juni was de eerste Sliedrechtse Zorgroute. Bijna 400 leerlingen gingen bij lokale bedrijven langs om kennis te maken met de zorg. De kinderen kregen bij de bedrijven een rondleiding, een kijkje achter de schermen en mochten een activiteit... Lees verder »

Planvormingssubsidie bedrijventerreinen
20 juni 2019 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

De provincie wil het in stand houden en verhogen van de kwaliteit van bedrijventerreinen stimuleren. Op 1 augustus 2019 wordt de regeling opnieuw geopend met een bedrag van €500.000,00. Aanvragen kunnen van 1 augustus 2019 tot en met 31 december... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 19 juni 2019 op... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.