Nieuws

Nieuw lid: Baars Engineering
22 maart 2019 Baars Engineering Hans Baars

Beste VSO-leden, Sinds 2007 ben ik een Sliedrechtse ondernemer en weet al wel een tijdje van het bestaan van de VSO. Ik heb er ook wel is aan gedacht om lid te worden. Daar heb ik nu dus maar is werk van gemaakt en lid geworden van jullie club. Mijn... Lees verder »

Inloop Sliedrecht buiten
21 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Woensdag 27 maart organiseert de gemeente een inloopavond over het voorontwerp bestemmingsplan Sliedrecht Buiten. U bent tussen 19:30 en 21:00 uur van harte welkom in de voetbalkantine van V.V. Sliedrecht, Sportlaan 7. Voor meer... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 20 maart 2019 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZalwikbKaB_12-2019-03-20.pdf Lees verder »

Save the date "Wijn & Spijs tour" 11 april a.s.
18 maart 2019 VSO Sliedrecht Natascha Honders (VSO)

Geachte leden,Gaat u met ons op donderdag 11 april de culinaire verrassing aan: ·       4- gangen verrassingsmenu ·       4 bijpassende wijnen ·       4 TOP restaurants ·     Wandelroute door Sliedrecht... Lees verder »

Even voorstellen namens de brandweer: Ruud Alblas
18 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Even voorstellen: ons nieuwe werkgroeplid Ruud Alblas voor de Keurmerk Veilig Ondernemen werkgroepen Bedrijventerreinen en winkelgebieden namens de brandweer ZHZ. Lees meer op:... Lees verder »

Drechtsteden gaan voor nieuwe energie
18 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Gemeente Sliedrecht bereidt zich voor op een toekomst zonder aardgas. We gaan over op schonere, duurzamere warmtebronnen om te koken en onze huizen te verwarmen. Dit moet vóór het jaar 2050 klaar zijn. De afgelopen maanden heeft de gemeente samen... Lees verder »

Websitebezoekers omzetten in leads? IP Marketing maakt het mogelijk!
13 maart 2019 Internetbureau AddVision Dirk van Vuren

Altijd al willen weten welke bedrijven op jouw website hebben gekeken? Potentiële klanten? Concurrenten? Met IP Marketing is het mogelijk! Een overzicht van bedrijfsnamen, het zoekgedrag op je website en de contactgegevens. Het enige wat je nu nog... Lees verder »

Nautic Jobs viert tienjarig bestaan
11 maart 2019 Nautic Jobs Cor Volker

Het Sliedrechtse uitzendbureau Nautic Jobs is jarig. Tien jaar geleden richtte Cor Volker het bedrijf  op. Inmiddels telt het team acht leden en opereert het vooral in de bagger- en offshore industrie. Het bedrijf is meerdere keren uit zijn jasje... Lees verder »

Update Inkoopkalender Gemeente Sliedrecht
10 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De meest actuele inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht staat weer online.  Kijk op: https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/inkoopkalender Meer informatie op www.tendernet.nl of via onze afdeling inkoop op inkoop@drechtsteden.nl ... Lees verder »

van Es interieur is op zoek naar jong talent
7 maart 2019 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

van Es interieur is op zoek naar jong talent.Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij continu op zoek naar versterking voor ons jonge en enthousiaste team. Op dit moment hebben wij een vacature voor een:interieur ontwerper /... Lees verder »

Hartveilig Dorp
7 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente Sliedrecht is sinds juli 2017 een Hartveilig dorp. Dit houdt in dat er in Sliedrecht voldoende vrijwilligers en AED's zijn om tijdens de eerste cruciale zes minuten bij een hartstilstand in actie te komen. Lees meer... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 6 maart 2019 op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZutcmfbKC_10-2019-03-06.pdf Lees verder »

Extra aanpassing kruispunt Sportlaan
5 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Begin december 2018 is de nieuwe verkeerssituatie bij de Sportlaan / kruising N482 opgeleverd. In de afgelopen periode is gebleken dat de bocht, van de N482 naar de Sportlaan, wat krap is. Deze gaan van we tussen 11 en 15 maart verruimen. Meer info... Lees verder »

Trots op maakindustrie Drechtsteden
5 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De trots op onze maakindustrie straalt ervan af in deze video! We zien prachtige voorbeelden van innovatieve bedrijven in de Drechtsteden en wat zij kunnen met extra ondersteuning vanuit het MKB- katalydatorfonds! Kijk op... Lees verder »

Brandveiligheid: wat, wanneer en hoe?
4 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Brandveiligheid is in Nederland vastgelegd in een groot aantal regels, normen en richtlijnen. Regelgeving over brandveiligheid komt voort uit de praktijk, en is gericht op veilig vluchten en het beheersbaar houden van brand. Maar echte... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 27 februari 2019 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZalkkcbKC_09-2019-02-27.pdf Lees verder »

Save the Date Ondernemersontbijt Sliedrecht
25 februari 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

#SaveTheDate: allereerste Ondernemersontbijt Sliedrecht voor alle Sliedrechtse ondernemers op donderdag 21 maart 2019 van 7.30-9.00 uur.  Lees hier... Lees verder »

Lift Kerkbuurt Sliedrecht
21 februari 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Een bijzonder transport vanmorgen vroeg in Sliedrecht. De schacht voor de lift in de Kerkbuurt is gearriveerd. En hij staat! De komende weken wordt de apparatuur voor de lift geïnstalleerd. Het is de bedoeling dat de lift eind maart/begin april... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 20 februari 2019 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZidptzaKG_08-2019-02-20.pdf Lees verder »

Veel ondernemingen willen energie besparen. Een verkeerde start kan echter veel extra kosten met zich meebrengen. Ook is met het uitvoeren van een aantal energiebesparende maatregelen nog niet voldaan aan de wettelijke zorgplicht energiebesparing en... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.