Nieuws

Vacature
7 mei 2019 Knap Automation Peter Matze

Voor de uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een allround administratief medewerker/ster (parttime di-wo).  Ben je opzoek naar een leuke afwisselende baan dan is dit wellicht iets voor jou. De werkzaamheden bestaan uit het invoeren van... Lees verder »

Zomerondernemer Drechtsteden zoekt nog Zakenvrienden
7 mei 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 22 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. De jongeren krijgen steun van professionele begeleiders die hen onder andere training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen... Lees verder »

Update inkoopkalender
6 mei 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

U bent lokale ondernemer in de Gemeente Sliedrecht of in de regio Drechtsteden en wil graag zaken doen?  Houd dan de updates in de gaten van de lokale accountmanagers bedrijven Drechtsteden.  Voor Sliedrecht is... Lees verder »

Sliedrecht-Oost aardgasvrij
1 mei 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

In Nederland gaan we stap voor stap van het aardgas af. Dat betekent dat we in de toekomst op een andere manier ons huis verwarmen en koken. Sliedrecht-Oost is de eerste wijk in Sliedrecht waar we met inwoners die toekomst willen verkennen. Meer... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 1 mei 2019... Lees verder »

Action en vernieuwde Hema geven Kerkbuurt een nieuwe impuls
30 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Met de komst van de Action en de modernisering van de Hema wordt de leegstand op het Merwedeplein bijna opgelost. De enige lege plek op het Merwedeplein is nog de winkel op de hoek, de voormalige ruimte van DA De Gaper. De verwachting is dat ook deze... Lees verder »

Lintjesregen in Sliedrecht
30 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vier Koninklijke Onderscheidingen voor Sliedrechters die zich uitzonderlijk hebben ingezet voor de samenleving Tijdens de jaarlijkse lintjesregen op vrijdag 26 april 2019 ontvingen vier Sliedrechters een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Bram... Lees verder »

Schilderij siert A15
30 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Het is klaar: groots schilderij siert geluidscherm A15 Kunstenaar Collin van der Sluijs heeft een grote klus geklaard. Vanaf 28 maart heeft hij het geluidscherm langs de A15 bij Sliedrecht omgetoverd tot een prachtig, maar liefst 200 meter groot... Lees verder »

Vacature
30 april 2019 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Vanwege uitbreiding van het team wegens een volle orderportefeuille, zijn wij op zoek naar een Servicemonteur Utiliteit! Jij wordt één van onze servicemonteurs binnen de afdeling utiliteit. Deze afdeling verzorgt diverse elektrotechnische... Lees verder »

Bedrijfssector-informatie
26 april 2019 ING Bank N.V. S. Christianen

Beste ondernemer,   Je hebt als ondernemer veel ballen hoog te houden. We kunnen ons dan ook voorstellen dat het een uitdaging is om de laatste ontwikkelingen en trends te volgen en up-to-date te blijven. We willen je graag helpen en daarom hebben... Lees verder »

Wethouder Hanny Visser tijdelijk afwezig
17 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Wethouder Hanny Visser is 7 april jongstleden  met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ze is getroffen door een hartinfarct. Ze is geopereerd en er is een stent geplaatst. Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met Hanny Visser en is gelukkig... Lees verder »

Gemeente schept duidelijkheid over toekomst Kerkbuurt
17 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente Sliedrecht heeft een toekomstperspectief vastgesteld voor de Kerkbuurt. De winkelstraat wordt opgedeeld in een kernwinkelgebied en aanloopstraten. De gemeenteraad heeft vanavond met het plan ingestemd. De Kerkbuurt is het historische... Lees verder »

Live-uitzending NOS Dodenherdenking
17 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De dodenherdenking in Sliedrecht krijgt dit jaar een prominente plek in de uitzending van de Nationale Dodenherdenking op NPO 1. De NOS zendt de herdenking op de Dam in Amsterdam ieder jaar live uit. Daarbij wordt ook altijd op een herdenking in een... Lees verder »

College vergadert bij van Beest
17 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op dinsdag 16 april jongstleden is ons college van B&W op bezoek geweest bij de overburen van Van Beest B.V. Het college heeft eerst de B&W-vergadering gehouden en om 12.00 uur was het tijd voor een rondleiding door o.a. directeur Cees Boer.... Lees verder »

Begraafplaats Sliedrecht
17 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De komende weken voert onderzoeksbureau Kybys werkzaamheden uit op de begraafplaats van Sliedrecht. Het gaat om grondonderzoek en terreinmetingen. Die zijn nodig om te kijken of de begraafplaats in Sliedrecht kan worden uitgebreid. Als er niks... Lees verder »

De gemeentepagina met de bekendmakingen van woensdag 17 april 2019
17 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina met de bekendmakingen van woensdag 17 april 2019 op https://bit.ly/2IHFz8S Lees verder »

Project Craijensteijn
17 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente Sliedrecht werkt op dit moment aan het schetsontwerp van het project Craijensteijn. Het project gaat over het realiseren van een tweerichtingsfietspad aan de zuidzijde van de Craijensteijn, vanaf sporthal De Basis tot aan de... Lees verder »

Opening innovatieve zorgkamer een succes!
10 april 2019 Bano Benelux BV K. Verhoef

Op 28 maart organiseerden wij in samenwerking met Ergocare, Officious en Bapri een gezamenlijke relatiedag.  GezondheidDe dag stond in het teken van gezondheid. Zo hebben we de bezoekers willen inspireren op het gebied van een gezonde werkomgeving... Lees verder »

Nieuw brandstof verkooppunt waterstof
9 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente werkt mee aan de oprichting van een nieuw brandstofverkooppunt in Baanhoek-west, bij de afslag van Sliedrecht West. Daar zou ook de verkoop van waterstof mogelijk kunnen worden. De ondernemers hebben het initiatief genomen en hebben... Lees verder »

Seminar Risicogestuurd Ondernemen
7 april 2019 Cofano Software Koos Leeuwenstein

Cofano organiseert a.s. donderdag 11 april een seminar over risicomanagement. Diverse sprekers komen hun kennis delen over risico's en kansen en hoe deze te voorkomen of te verzilveren zijn. De in Zwitserland wonende Arend van Kampen vertelt over... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.