Nieuws

Inzicht in energieverbruik
11 november 2019 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

Een mooi artikel over inzicht in energieverbruik uit Elektropraktijk. Modulair, eenvoudig, real time. Zomaar een aantal voordelen van onze dienst Monitoring en Bewaking. Monitoring en Bewaking is in het Activiteitenbesluit Milieubeheer bij meerdere... Lees verder »

Bekendmakingen Gemeente Sliedrecht van 7 november 2019
7 november 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 7 november 2019... Lees verder »

Regio in Beeld: inzicht in de huidige arbeidsmarkt
5 november 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Regio in Beeld biedt u inzicht in de huidige arbeidsmarkt in Drechtsteden en de daarbij behorende uitdagingen. De editie van 2018 schetste het beeld dat niet alle groepen op de arbeidsmarkt nog profiteerden van de economische groei. In 2019 heeft de... Lees verder »

Lezers openen op Sliedrecht24 ruim half miljoen pagina's
1 november 2019 Sliedrecht24 Peter Donk

Als je als VSO-lid wilt worden gezien (met banner + rechtstreekse link) dan is adverteren op Sliedrecht24 bijzonder interessant. In de maand oktober 2019 zijn in totaal 528.514 artikelen geopend. Een nieuw record! Met name een schietincident in... Lees verder »

CIRCO: Circulaire Business en Design Track
31 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Vereniging Sliedrechtse Ondernemers organiseert in samenwerking met de gemeente Sliedrecht een Track speciaal voor bedrijven uit Sliedrecht om circulaire business kansen concreet te maken.  Of dit nu gaat om modulair bouwen, data slim inzetten... Lees verder »

De bekendmakingen van de Gemeente Sliedrecht
31 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 31 oktober 2019 op:... Lees verder »

Maatregelen nodig om begroting op orde te houden
24 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Het college van B&W ziet grote financiële uitdagingen op zich afkomen. Net als bij andere gemeenten in Nederland heeft Sliedrecht te maken met stijgende uitgaven in het sociaal domein en de gevolgen van het afschaffen van de precariobelasting.... Lees verder »

Enquête: zet Sliedrecht op de kaart
24 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

We willen graag dat Sliedrecht aantrekkelijk is voor inwoners en bezoekers. Daarom horen we graag hoe u aankijkt tegen Sliedrecht. Wat is typisch Sliedrecht? Wat kenmerkt ons? Hoe prettig is het hier wonen? En wat zou er volgens u moeten gebeuren om... Lees verder »

Bekendmakingen gemeentepagina van 24 oktober
24 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 24 oktober 2019... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 17 oktober 2019... Lees verder »

Even voorstellen
15 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

*Even voorstellen*:  De juryleden voor de allereerste verkiezing voor Bedrijf Van het Jaar Sliedrecht 2019 op De Dag van de Ondernemer op 15 november aanstaande. ... Lees verder »

aandelenoverdracht Waltmann Bedrijfshuisvesting
14 oktober 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Meer dan honderd jaar geleden startte Waltmann & Co. in Dordrecht als makelaar in onroerend goed. Toen nog een franchiseketen. De zaak werd overgenomen door Bremmer sr. en in 1967 werd zoon Frank Bremmer medevennoot, die in dat jaar tevens werd... Lees verder »

Heeft u zich nog niet ingeschreven?!
14 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Super!  De eerste enthousiaste reacties op onze nieuwe jaarlijkse invulling van de #DagVanDeOndernemerSliedrecht komen binnen... Lees verder »

Stageplaatsen gezocht voor kansrijk Sliedrecht
11 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Kansrijk Sliedrecht biedt inwoners van Sliedrecht sinds 2018 de mogelijkheid om een MBO niveau 1 opleiding te volgen. Voor een aantal leerlingen zijn wij nog op zoek naar een passende stageplaats. Graag horen wij of uw bedrijf een  (extra) stagiair... Lees verder »

Dag van de Ondernemer Sliedrecht
9 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vanaf 2019.... ieder jaar op De Dag Van de Ondernemer: #SliedrechtsBedrijfVanHetJaar Lees verder »

Bedankt!voor uw bezoek en bijdrage Open Dag GS
9 oktober 2019 De Groot & Schagen B.V. W. de Groot

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en de prachtige bijdrage voor Stichting Alzheimer Nederland, totaal 10.000 euro, opgehaald en ontvangen per bank tijdens onze open dag op jl.19 juli 2019. Op deze open dag hebben we ons nieuwe kantoor , werkplaats en... Lees verder »

Regionale ambitie wonen
9 oktober 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Goed nieuws voor onze regionale ambitie op het gebied van wonen; Gemeente Sliedrecht gaat er de komende jaren maar liefst 2500 woningen bij bouwen!  Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat het een gemeente ís en blíjft met een leefomgeving waar... Lees verder »

Groeiagenda Drechtsteden
24 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Drechtsteden gemeenten stimuleren de arbeidsmarkt met een duurzame human capital agenda, die de beroepsbevolking toerust op huidige en toekomstige banen. Hierdoor wordt de aansluiting versterkt tussen onderwijs en de behoefte van werkgevers. •... Lees verder »

Open Dag Gemeentewerf
24 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentewerf zet zaterdag 5 oktober de deuren open voor alle inwoners van Sliedrecht. Doel is om aan heel het dorp te laten zien wat er op de werf gebeurt en wat de medewerkers van de buitendienst doen om Sliedrecht mooi en schoon te houden.... Lees verder »

Nieuwe wereldorde voorland voor ondernemers?
20 september 2019 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Ruim 250 leden van de Federatie van Ondernemersverenigingen van de Drechtsteden en regionale bestuurders hebben op 18 september in Partycenter Spektakel in Zwijndrecht een overzicht gekregen van hoogleraar Rob de Wijk van de economische veranderingen... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.