Nieuws

Wij hebben een nieuwe ‘oude’ naam!
29 november 2023 Verhoef EMC B.V., Edwin Naaktgeboren

Wij hebben een nieuwe ‘oude’ naam!Waar eerder de naam Verhoef EMC een logisch gevolg was van het samenvoegen van de bedrijven Verhoef en EMC, zijn al onze klanten nu bekend met ons merk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om sinds kort weer Verhoef... Lees verder »

Black Friday GRATIS wastegoed deals!
23 november 2023 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

Profiteer nu van de Black Friday carwash 20% sales acties tussen 24,25 en 26 november bij alle vestigingen van MOHANLAL XL Tankstation Carwash. Korting van toepassing bij aankopen bij de vestiging, online en op XL Unlimited onbeperkt wassen... Lees verder »

Heeft u zich voorbereid op de gevolgen van het overvolle elektriciteitsnet?
20 november 2023 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

Vanwege het overvolle elektriciteitsnet (netcongestie) dreigen er voor organisaties boetes, gedwongen vermindering van elektriciteitsverbruik (op bepaalde momenten van de dag) en zelfs afsluiting. Hoe heeft u zich voorbereid als teruglevering niet... Lees verder »

Flexibel bedrijfsruimte, garagebox en opslagruimte huren bij MOHANLAL XL
15 november 2023 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

Als je een bedrijfsruimte, opslagruimte of garagebox storage wil huren heb je bij MOHANLAL XL veel mogelijkheden. Of je nu voor een korte of langere tijd een storage ruimte wil huren, je een eenpersoonswerkplek nodig hebt of voor meerdere... Lees verder »

Cynergi zoekt nieuwe locatie
3 november 2023 Cynergi Robert Koning

Beste alle, Voor onze personal training-, voedingscoaching- en small groupstudio zijn wij op zoek naar een nieuwe locatie. Is er iemand in dit netwerk die ons kan helpen of in contact kan brengen met de juiste personen? We horen het heel graag! We... Lees verder »

Gerwil Sliedredge B.V. lanceert nieuwe website
1 november 2023 Gerwil Sliedredge Johan van Andel

Gerwil Sliedredge, een maritiem uitzendbureau gespecialiseerd in het tijdelijk beschikbaar stellen van personeel in de bagger-, offshore- en windenergie-industrie, heeft haar nieuwe website gelanceerd: www.gerwil-sliedredge.com Op de zowel... Lees verder »

MOHANLAL XL Spookhuis 18+: The Final End (Grootste tankstation carwash spookhuis van Nederland) Met Halloween ontkomt geen enkele levende ziel aan "The Final End Spookhuis 18+" van MOHANLAL XL Tankstation Carwash, waarbij zelfs voor het Cirque Du... Lees verder »

Mobiliteitsenquete
18 oktober 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

De gemeente Sliedrecht werkt aan een nieuw Verkeers- en Mobiliteitsplan. Wij zijn benieuwd naar uw mening over verkeer en vervoer nu en in de toekomst. Hoe waardeert u de huidige voorzieningen voor fiets, openbaar vervoer en auto? Hoe wilt u zich in... Lees verder »

UITNODIGING: Nieuw bedrijfspand MOHANLAL XL Tankstation Carwash, 4D Laser DiscoWash, BBQ & exotische drankjes, hoge kortingen op carwash en tankenVoor vrijdag 29 september 2023 staat een Caribische opening gepland van het vernieuwde pand met 4D... Lees verder »

Herinnering aanmelden adressenindex Gemeentemagazine 2024 
25 september 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

In 2024 komt er weer een gemeentemagazine uit. Heeft u vorig jaar als bedrijf in het gemeentemagazine 2023 gestaan? In week 35 heeft u van uitgever Akse Media een e-mail ontvangen om uw gegevens te controleren.  Wijzigingen en/of aanmeldingen voor... Lees verder »

Multi-ondernemer Ravi Ryan Mohanlal LLM MSc is sinds deze week begonnen met een Amerikaanse look en feel make-over en uitbreidingen van de MOHANLAL XL Tankstation Carwash Sliedrecht. De grote verbouwing was al weken geleden ingepland en zal op alle... Lees verder »

Sliedrecht24 leidend in nieuws en veel bekeken
11 september 2023 Sliedrecht24 Peter Donk

Online krant Sliedrecht24 is leidend als het om nieuws gaat uit het dorp, bovendien veel gelezen (ruim 6,3 miljoen geopende artikelen in 2022 - red.) en altijd overal bij. Sliedrecht24 is dus aantrekkelijk voor ondernemers voor een reclamebanner. Om... Lees verder »

7 dagen per week HAPPY HOUR korting wassen bij MOHANLAL XL Tankstation Carwash
6 september 2023 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

Inmiddels is de omgetoverde carwash wasstraat van MOHANLAL XL Tankstation Carwash op bedrijventerrein Nijverwaard goed te vinden door bewoners en bezoekers van het woonboulevard. Met dubbele Happy Hour 20% korting wassen acties, 7 dagen per week... Lees verder »

Moeite met personeel vinden?
31 augustus 2023 BDU Media Joyce Rally

Beste Ondernemer, U heeft een mooie bedrijf, leuke vacatures openstaan en die moeten vervuld worden maar hoe bereik je ook de mensen die niet dringend op zoek zijn naar een baan maar mogelijk wel interesse hebben? En hoe kan u uw bedrijf uitlichten... Lees verder »

Verduurzamen
31 augustus 2023 BDU Media Joyce Rally

Iedereen doet er aan of het nu bedrijfsmatig is of in privé sfeer, verduurzamen. Bij Het Kompas Sliedrecht zijn wij op zoek naar mooie verhalen, diensten, producten en tips op het gebied van verduurzamen. Heb jij of ken jij een bedrijf dat iets... Lees verder »

VSO rally!
26 augustus 2023 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Afgelopen vrijdag heeft de eerste (en zeker niet de laatste) VSO rally plaatsgevonden. Er reden 22 auto's mee en de route ging door een mooi stukje zuidwest Brabant. Het weer zat gelukkig mee en de sfeer was fantastisch. Na afloop was de... Lees verder »

Aspect ICT viert 40-jarig jubileum & Top 10-notering
25 augustus 2023 Aspect ICT Damian van der Linden

Aspect ICT, opgericht in 1983 en een toonaangevende ICT-dienstverlener in de Alblasserwaard, viert dit jaar haar 40-jarig jubileum en heeft voor het derde jaar op rij een top 10-notering in de lijst van Beste ICT-werkgevers van Nederland. Het bedrijf... Lees verder »

Nieuwe MOHANLAL® XL Express Shop + Postkantoor geopend
28 juli 2023 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

Nieuwe MOHANLAL® XL Express Shop + postkantoor pakketpunt geopend. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor automaterialen, accessoires, gifts, drankjes, snacks en GLS, DHL, DPD, UPS en PostNL pakketpunt postkantoordiensten. Ook hebben wij... Lees verder »

Werkzaamheden Ouverture
20 juli 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Vanaf maandag 31 juli tot 4 september 2023 vinden er werkzaamheden plaats aan de Ouverture. De firma KWS uit Zwijndrecht gaat de werkzaamheden in fases uitvoeren. De werkzaamheden vinden plaats tussen de rotondes met de Menuet en Sonate.   De... Lees verder »

MOHANLAL XL Tankstation Carwash in Sliedrecht aan de Marisstraat 3 hanteert sinds vandaag nieuwe en zeer aantrekkelijke wasprogramma's waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken inclusief handmatige voorwas met intensieve reiniging,... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: