Nieuws

Ames Oranjeacties; elk goal telt!!
20 juni 2024 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

Zolang het Nederlands elftal blijft winnen en scoren, is er super veel oranje voordeel te halen bij de Ames bedrijven! Zie deze link!! Ames EK acties: profiteer nu! | Ames... Lees verder »

Het klinkt misschien als een grap: een schoonmaker met een allergie voor schoonmaakmiddelen. Helaas was dit voor mij, Karel Ferenc, 15 jaar geleden de harde realiteit. Als gepassioneerde schoonmaker stond ik voor een enorme uitdaging toen ik merkte... Lees verder »

Royal J.M. de Jong Group BV ontvangt het predicaat Koninklijk
4 juni 2024 de Jong TECHNICS | de Jong DUKE Directiesecretariaat

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft ons familiebedrijf J.M. de Jong Group het predicaat Koninklijk verleend. In aanwezigheid van collega's, familie en zakenrelaties ontving algemeen directeur Rob Bastinck het certificaat uit handen van Jaap... Lees verder »

Wordt jij onze nieuwe Collega in ons Nieuwe pand
31 mei 2024 Knap Automation Peter Matze

❗️❗️ Gezocht nieuwe collega ❗️❗️ Na langzoeken hebben we een andere bedrijfspand gevonden en hebben wij weer plaats/ruimte voor een nieuwe collega. Heb je interesse of ken je iemand voor onze vacature van commercieel-technisch... Lees verder »

Drakenbootrace 13 juli!
22 mei 2024 Bouwbedrijf Visser B.V. Miranda Visser

VAAR OOK MEE! Stap in de opwindende wereld van Drakenbootvaren, een eeuwenoude Chinese sport die ruim 2000 jaar geleden ontstond als vruchtbaarheidsritueel voor de gewassen en nu Europa verovert. Op zaterdag 13 juli organiseert Rotary Sliedrecht e.o.... Lees verder »

Bijeenkomst Veilig Ondernemen
22 mei 2024 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Maandag 13 mei was er een zeer geslaagde bijeenkomst met de Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam en Ondernemend Hardinxveld inzake (cyber)veiligheid. Dit alles in samenwerking met het Platform Veilig Ondernemen. In de bijlage bij dit bericht vinden... Lees verder »

Garagehouders, taxibedrijven, autohandelaren, overheidsdiensten wassen nu bij MOHANLAL XL Carwash Wasstraat met MKB Zakelijk Tickets voordeliger dan ooit! Uw auto deluxe als een stropdas op een maatpak! Professioneel autowassen voor milieu,... Lees verder »

Kantoor/Praktijk ruimte beschikbaar
1 mei 2024 Dit Zit Vastgoed Pieter Boer

Gezellig Samen?Wij zijn opzoek naar leuke mensen die een prachtige ruimte in ons nieuwe pand aan de Parabool in Sliedrecht willen huren. Ben of ken jij diegene? Neem dan contact op.Prachtige verdieping 65 m2 met:- Airco- Moderne keuken- Marmoleum... Lees verder »

Op zoek naar een leuke teamdaginvulling?
23 april 2024 PuurProgres Henriëtte Slagboom

Heb je binnenkort een teamdag en zoek je een leuke en leerzame invulling die ook nog bijdraagt aan betere communicatie, meer begrip en lol op de werkvloer? Dan heb ik iets voor je. Gun jezelf en jouw team een MapsTell training!  Wat kun je... Lees verder »

Investeren in verduurzaming of gasloos? Vergeet de subsidies niet.
22 april 2024 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

Voor organisaties zijn zeer veel subsidieregelingen van kracht. Toch worden deze vaak niet aangevraagd. Veel eindgebruikers waar wij mee spreken, denken dat er geen subsidie is of dat het de moeite niet is. Niets is minder waar. Het loont de moeite... Lees verder »

De VSO en elkaar helpen doe je zo!
16 april 2024 Heteren Kalkzandsteen BV Jan van Heteren

De VSO is er niet enkel voor gezelligheid maar ook een ontmoeten van ondernemende bedrijven en van elkaar leren of met elkaar werken. Daar heb ik een mooi voorbeeld van.   Het leuke is dat ik al weer enige tijd geleden in contact ben gekomen op een... Lees verder »

Van der Leun Vietnam joyously opens their new facility together with the celebration of the 10th anniversary! The grand opening in Haiphong attracted a remarkable 185 guests ranging from politicians, clients, colleagues, and suppliers.The program... Lees verder »

Voorjaarsactie MOHANLAL XL Sliedrecht: ‘Helft korting carwash’
8 maart 2024 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

SLIEDRECHT – De bekende MOHANLAL XL Tankstation Carwash aan Marisstraat 3 geeft de komende weken fikse korting tot 50% eenmalig op wasprogramma’s naar keuze. De actie is ook het hele paasweekeinde tot en met 1 april 2024. Naast de actie heeft... Lees verder »

Voedselbank: helpt u ons een handje?
7 maart 2024 Groenendijk Onderwijsadministratie B.V. B.L. Groenendijk

Uw organisatie of bedrijf in actie voor de voedselbank? Ja graag!   De Stichting Voedselbank Sliedrecht zet zich in voor huishoudens in Sliedrecht en een deel van de Alblasserwaard, die te weinig geld hebben om hun dagelijkse boodschappen te kunnen... Lees verder »

KNAP Automation genomineerd voor de Scale Innovatie Award 2024!
6 maart 2024 Knap Automation Peter Matze

 KNAP Automation genomineerd voor de Scale Innovatie Award 2024! We hebben onlangs een oplossing gerealiseerd voor de industrie door het ontwikkelen van een flexibel koppelstuk met behulp van 3D-print technologie. Onze innovatie zal zorgen voor... Lees verder »

Mohanlal XL breidt netwerk uit met carwash in Wolvega Friesland
6 maart 2024 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

Mohanlal XL heeft naast carwashlocaties in Sliedrecht en Boxtel een nieuwe carwash geopend in Wolvega (Friesland). De carwash heeft meerdere wasboxen, een Express Shop en een range aan gemaksservices. Opgenomen in het netwerk van Mohanlal XL, is de... Lees verder »

Zet jij jezelf of jouw team op de kaart?
25 februari 2024 PuurProgres Henriëtte Slagboom

Net nieuw bij de VSO met mijn bedrijf PuurProgres. Leuk om kennis te maken! Wellicht kun je mijn hulp gebruiken... Is de samenwerking niet top in jouw team, kan de communicatie wel iets beter of is er soms te weinig begrip voor elkaar waarbij het... Lees verder »

Collega Back Office gezocht
16 februari 2024 Knap Automation Peter Matze

Vacature Back Office medewerker/-ster (Parttime,  di/wo)   Ben je administratief onderlegd, wil je onderdeel zijn van een klein team en hou je van afwisseling? Dan zal deze functie je zeker aanspreken!   Over KNAP Automation KNAP Automation is... Lees verder »

Heeft u voldaan aan de informatieplicht energiebesparing?
15 februari 2024 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

Energiebesparing wordt steeds minder vrijblijvend. Als uw totale elektriciteitsverbruik hoger is dan 50.000 kWh of uw gasverbruik hoger is dan 25.000 m³ moet u voldoen aan de energiebesparingsplicht en informatieplicht. U moest voor 1 december 2023... Lees verder »

ABB is Beste Bouwer 2023!
8 februari 2024 ABB Bouwgroep BV J. Bras

Met trots melden we dat ABB Bouwgroep is uitgeroepen tot Beste Bouwer 2023! Een teamprestatie waar we enorm trots op zijn. Martin Visser, directeur bij ABB, benadrukt het belang van klanttevredenheid: “Ons doel is dat onze klanten zich gehoord... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: