Nieuws

Gratis onafhankelijk advies zonnepanelen
13 oktober 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Aanbod voor ondernemers! De gemeente Sliedrecht wil zonnepanelen op bedrijfsdaken stimuleren. Daarom kunnen  ondernemers (zowel klein-als grootverbruikers) en eigenaren van bedrijfspanden met een dak dat geschikt lijkt voor plaatsing van... Lees verder »

Tijdelijke Verhuizing
13 oktober 2021 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Beste VSO-leden, Onze buren en mede VSO lid Addvision die reeds voor jaren ons kantoor gevestigd aan de Lelystraat 93P huurt neemt per 1 november 2021 ons eigen kantoor op 93O over. Dit betekent dat wij tijdelijk gaan verhuizen naar ons huisadres... Lees verder »

Bedrijven gezocht voor Zorg- en Techniekroute 2022
12 oktober 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Op woensdag 16 februari organiseert de gemeente de Zorg- en Techniekroute in Sliedrecht. Heeft u een bedrijf in de zorg of techniek? En wilt u leerlingen van groepen 7 en 8 een kijkje achter de schermen geven? Doe dan mee met de Zorg- en... Lees verder »

Online krant Sliedrecht24 begint met podcast
11 oktober 2021 Sliedrecht24 Peter Donk

SLIEDRECHT - Vanaf november 2021 kan je via onder meer online krant Sliedrecht24, onderdeel van mediabedrijf Peter Donk Productions, luisteren naar de Sliedrecht24 Podcast. Er komen voorlopig twee programma’s, te weten Het Raadhuis en Verhalen van... Lees verder »

7 oktober: Netwerkbijeenkomst 'week van ontmoeting'
30 september 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Uitnodiging! Netwerkbijeenkomst 'week van ontmoeting'  Van 30 september tot 7 oktober vind het jaarlijks terugkerende Week van Ontmoeting plaats. De coalitie grijpt deze kans op het thema eenzaamheid op de kaart te zetten.  In Sliedrecht komt al... Lees verder »

Sloop kiosk Burgemeester Winklerplein
29 september 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Sloop kiosk Burgemeester Winklerplein! As. maandagochtend 4 oktober start de sloop van de Kiosk. De aannemer gaat het gebied eerst afzetten. Zo is het veilig voor inwoners en kunnen de werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. De verwachting is dat de... Lees verder »

Bedrijfsbezoek ParkTrust namens gemeente Sliedrecht
28 september 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

In mei is na een periode van intensieve samenwerking tussen de gemeente, VSO en ondernemers de nieuwe Economische Visie 2021-2030 vastgesteld. De gemeente en VSO willen deze samenwerking met de ondernemers versterken en uitbouwen. Samenwerking... Lees verder »

Einde steunpakketten voor banen en economie
15 september 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Het kabinet stopt per 1 oktober met de generieke steunmaatregelen die de afgelopen anderhalf jaar de Nederlandse economie zoveel mogelijk door de coronacrisis hebben geholpen. Dit betekent dat de regelingen NOW, TVL, Tozo, TONK en diverse fiscale... Lees verder »

Het elektriciteitsnet is overbelast. Tienmorgen Advies B.V. heeft de oplossing
13 september 2021 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

Ruim 3/4 van het elektriciteitsnet in Nederland is overbelast. Dat de situatie nog lang niet opgelost is, maar alleen nog maar slechter wordt, is duidelijk. Op steeds meer plaatsen wordt teruglevering aan banden gelegd. Zelfs consumenten gaan hiervan... Lees verder »

20 en 22 september: Informatiebijeenkomsten Omgevingsvisie
9 september 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Beste ondernemer, Zoals u weet zijn we dit jaar bezig met de Omgevingsvisie. Samen met ú als ondernemer, bewoners, (sport) verenigingen, maatschappelijke en culturele instellingen werkten we dit afgelopen jaar aan de Omgevingsvisie. As. maandag 20... Lees verder »

ZomerOndernemer Drechtsteden 2021
2 september 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Maak deze zomer je droom waar en start je eigen bedrijf. En dit hebben een groep jongeren uit de Drechtsteden gedaan. Met het project ZomerOndernemer Drechtsteden starten zij hun eigen bedrijf op. ZomerOndernemer is hét ondernemersproject voor... Lees verder »

Extra weekendafsluiting voor verbreding A15 Papendrecht - Sliedrecht
4 augustus 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Van vrijdag 6 augustus 20.00 uur tot maandag 9 augustus 5.00 uur is een extra afsluiting nodig van de A15 richting Rotterdam tussen knooppunt Gorinchem en toerit (23) Papendrecht. Door onder meer grote hoeveelheden neerslag heeft de aannemer niet... Lees verder »

Werkzaamheden N3/A15/A16
29 juli 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Er staan regelmatig files in en rond de Drechtsteden. Om het verkeer beter te laten doorstromen, pakt Rijkswaterstaat samen met provincie en gemeenten het wegennet in dit gebied aan. De N3 en de aansluitende snelwegen A15 en A16 worden daarom... Lees verder »

Winkeltijdenonderzoek afgerond en gepresenteerd aan gemeenteraad
26 juli 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

In de periode van 20 april tot en met 15 mei 2021 heeft onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research een onderzoek over de winkeltijden op zondag in Sliedrecht uitgevoerd. 5 juli is het onderzoek gepresenteerd aan de gemeenteraad. Het onderzoek... Lees verder »

Bent u actief als zelfstandige in de Drechtsteden en heeft u als gevolg van de coronacrisis direct inkomensondersteuning nodig? Voor u is er de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers. Vanaf 1 juli 2021 is Tozo-5 van kracht.... Lees verder »

Royal Van der Leun
29 juni 2021 Van der Leun Installatiebouw BV Martin den Breejen

Het predicaat is de kroon op het verleden waarmee de traditie van deze 100-jarige onderneming wordt beloond en wordt gewaarborgd in de toekomst. Een erkenning waar we trots op zijn en waar we voor zullen staan. De toekenning op 19 april symboliseert... Lees verder »

Terug naar het oude?
25 juni 2021 Foto Van der Kloet René van der Kloet

Nederland en Europa zetten grote stap, bijna alles kan weer op 1,5 meter. Vanaf morgen 26 juni zijn de meeste beperkende maatregelen niet meer nodig. Belangrijk is dat we de drukte vermijden en ons allemaal aan de basisregels houden. Stay Safe en... Lees verder »

Concept Omgevingsvisie gemeente Sliedrecht openbaar
25 juni 2021 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

In het najaar van 2019 en 2020 zijn met bewoners én ondernemers waardevolle gesprekken gevoerd over standpunten en ideeën voor Sliedrecht. De reacties uit deze gesprekken zijn de afgelopen maanden verwerkt in een concept Omgevingsvisie. Dit... Lees verder »

Bent u inwoner van de Drechtsteden? En kunt u vanwege de coronacrisis uw woonkosten (incl. kosten elektriciteit en gas) niet (meer) betalen? Dan is de TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten) wat voor u. Goed nieuws, want de TONK is... Lees verder »

Dubbel feest bij ddreklame!
15 juni 2021 DD-Reklame B.V. Gert van Drunen

Aangezien de horeca na de lange coronasluiting de deuren weer mocht openen kon ook bij onze klant Bidfood (groothandel voor de horeca) de vlag uit. Net als de rest van Nederland besloten ze dat deze sportzomer te vieren in het oranje! Oranje... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: