Nieuws

Jullie doen toch ook mee?
19 september 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Het verbinden van de drie O's is voor iedere regio van essentieel belang. Zeker ook voor Sliedrecht is het voor bedrijven van belang om te investeren in toekomstige werknemers. Het prachtige Beroepenfeest van Alblasserwaard On Stage op 5 februari... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 19 september 2018 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZcxrotyJC_38-2018-09-19.pdf Lees verder »

Renovatie boerderij
14 september 2018 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Aanstaande maandag starten we met de renovatie werkzaamheden op deze boerderij in Bergambacht. We vernieuwen hier de gehele elektrische installatie omdat deze door brand en waterschade niet meer voldoet. Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 12 september 2018 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZigkyqyJE_37-2018-05-12.pdf Lees verder »

Werkzaamheden Sportlaan
10 september 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Begin oktober 2018 gaan we van start met de reconstructie van de Sportlaan en de kruising van de Sportlaan met de N482. Wat gaan we doen? Lees het op :  https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht/actualiteiten/werkzaamheden-sportlaan-n482   Lees verder »

Laadstations E-vehicle
7 september 2018 Verhoef Elektr.Install.Bedrijf B.V., Siegfried Eilbracht

Voor DB Work in Sliedrecht, onlangs 2 dubbele laadstations geleverd tot grote tevredenheid van Den Breejen. Lees verder »

Sliedrecht werkt
5 september 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

**Sliedrecht Werkt** Voor mensen die willen meedoen in Sliedrecht, maar het nog niet lukt om betaald werk te doen? Dan helpt Sliedrecht Werkt! Deze kandidaten kunnen namelijk aan de slag op een participatieplek. Hier voert de kandidaat dan bij een... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 5 september 2018 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZebmfoyJC_36-2018-05-09.pdf Lees verder »

De regio Drechtsteden kan versterkt worden door te kiezen voor een 'Leading Concept' van een historisch verankerd en herkenbaar Drechtstedelijk Waterrijk. Dat blijkt uit de studie ‘Drechtstedelijk Waterrijk’ die de Economic Development Board... Lees verder »

Reminder vanuit het KVO
4 september 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Reminder: Schoon , heel en veilig ondernemen... Daar horen gebreken en ongemakken in de openbare ruimte van uw werkomgeving niet bij! Valt u iets op, meld het dan meteen want zodat gezocht kan worden naar een oplossing. Een kleine moeite, maar (vaak)... Lees verder »

Informatieavond coalitieakkoord gemist?
31 augustus 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De informatieavond coalitieakkoord op 30-8 jl.  gemist? Dan heb je tijdens de LATE SUMMER FAIR nog een kans  om je ideeën, vragen en tips door te geven. Programma: 09.00 -11.30 uur: Ton Spek en Hans Tanis, 11.30- 14.30 uur: Ben van der Plas,... Lees verder »

Samenwerken en veilig stellen
29 augustus 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Samen werken aan het veilig stellen van de toekomstige beschikbaarheid van gekwalificeerde en multi-inzetbare arbeidskrachten voor de werven, maritieme toeleveranciers en maritieme dienstverleners... Lees verder »

De gemeentepagina met de bekendmakingen van woensdag 29 augustus
29 augustus 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina met de bekendmakingen van woensdag 29 augustus op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZotqolyJC_Sliedrecht_35_def.pdf Lees verder »

Werkzaamheden ter voorbereiding installatie lift Kerkbuurt
28 augustus 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Ter voorbereiding op de installatie van de lift – naast de bestaande ingang van de Jumbo en Hema – start de gemeente op maandag 3 september met rioleringswerkzaamheden in de Joost van den Vondelstraat. Lees meer op... Lees verder »

Nieuws van jouw bedrijf op Sliedrecht24
27 augustus 2018 Sliedrecht24 Peter Donk

Bedrijfs- en productnieuws Ook nieuws uit het Sliedrechtse bedrijfsleven brengen we graag. Het kan gaan om het betrekken van een nieuw pand (en dus verhuizing), een belangrijke directiewisseling, het maken van een bijzonder product of de aanschaf van... Lees verder »

Binnenvaartkrant in teken van de Drechtsteden
23 augustus 2018 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

De laatstverschenen binnenvaartkrant heeft als thema Drechtsteden. In deze editie staat het laatste nieuws over de regionale binnenvaartsector, energietransitie, de kansen als maritieme topregio, SeaBubbles testflight en het Binnenvaartcentre of... Lees verder »

Rotterdam en Drechtsteden lanceren campagne in Hamburg
5 september 2018 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Op 5 september lanceren Rotterdam en de Drechtsteden de internationale campagne 'Rotterdam, Maritime Capital of Europe'. Dit gebeurt tijdens de Smart Maintenance Business Lunch, die weer onderdeel is van de Smart Holland Day.De wethouders Adriaan... Lees verder »

Lezing Baggermuseum
23 augustus 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op dinsdag 4 september geeft Peter Verhoef van Boskalis bij het Bagger Museum een lezing over de nieuwste ontwikkelingen voor offshore grondmodellen voor bagger- en kabelgraafprojecten. Meer informatie of inschrijven?... Lees verder »

Beperkte verkeershinder
23 augustus 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Beperkte verkeershinder A15- In de periode van 26 augustus tot en met 12 september 2018 voert Geonius in opdracht van Rijkswaterstaat voorbereidende onderzoeken uit voor de capaciteitsverruiming van de A15 Papendrecht–Sliedrecht. Kijk voor meer... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.