Nieuws

Prik een boom!
18 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Prik een boom?!  Ja! prik een BOOM.... Lees verder »

Herinrichting Bonkelaarplein
16 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op maandag 30 september 2019 start gemeente Sliedrecht met de herinrichting van het Bonkelaarplein. In de week van 23 september voert de aannemer alvast voorbereidende werkzaamheden uit.  Lees meer... Lees verder »

De bekendmakingen van deze week van de Gemeente Sliedrecht
12 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De bekendmakingen van deze week van de Gemeente Sliedrecht  :... Lees verder »

Save The Date voor de Reshoring Tour
10 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

⭕️Heeft u werk uitbesteed naar lagenlonenlanden of overweegt u dit? ⭕️Welke effecten heeft innovatie c.q. automatisering op uw personeelsbeleid? ⭕️Hoe kunt u winstgevend invulling geven aan uw MVO verplichtingen? ⭕️Is uw... Lees verder »

Duurzaam tanken
10 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Groen vraagje aan de ondernemers in de Gemeente Sliedrecht: Bent u ondertussen ook al eens duurzaam gaan tanken met uw wagenpark?  Vanaf mei 2019 kan bij de LUKOIL Express Sliedrecht namelijk ook HVO getankt worden.  HVO staat voor Hydrotreated... Lees verder »

Update inkoopkalender
9 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De update van de inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht staat weer online: https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/inkoopkalender Lees verder »

Techniekroute 2019
5 september 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vandaag zijn de uitnodigingen de deur uit gegaan voor de Inspiratiesessie Techniekroute 2019 aan de reeds aangemelde deelnemende bedrijven en scholen van dit jaar.  Wilt u ook aanwezig zijn omdat u overweegt om dit jaar ook groep 8 leerlingen op uw... Lees verder »

DRV Accountants & Adviseurs - Kennissessie Wet arbeidsmarkt in balans -
3 september 2019 DRV Accountants & Adviseurs Mariëlle Spuijbroek

Kennissessie WAB Op 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Deze wet brengt wijzigingen met zich mee in onder andere de regels voor flexwerk, het ontslagrecht en de transitievergoeding. De wet heeft als doel het in dienst hebben... Lees verder »

Nieuwe webshop online!
27 augustus 2019 Den Besten B.V. Renée Westrik

Ga op ontdekkingsreis in onze nieuwe webshop en selecteer zelf online het gewenste geschenk! Ons assortiment biedt een enorme keuze aan relatiegeschenken en cadeau-artikelen voor elk moment. > www.denbesten.shop Word je liever geadviseerd? ... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 21 augustus 2019... Lees verder »

Enrgieloket Drechtsteden
21 augustus 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De nieuwe website van het Regionaal Energieloket al gezien? Neem snel een kijkje op regionaalenergieloket.nl Lees verder »

Update Inkoopkalender
7 augustus 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Er staat een nieuwe update online van de inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht op: https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/inkoopkalender Lees verder »

Het Gemeentenieuws
7 augustus 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 7 augustus 2019... Lees verder »

Budget duurzaamheidslening
1 augustus 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Gemeente Sliedrecht heeft sinds 2011 aan 77 inwoners een duurzaamheidslening verstrekt. Daarvan zijn er 29 in de eerste zeven maanden van 2019 afgesloten. Het budget is niet meer toereikend om nieuwe aanvragen te kunnen toewijzen. Meer informatie... Lees verder »

Gemeentenieuws van 31 juli
31 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 31 juli 2019 leest u op:... Lees verder »

LED verlichting
29 juli 2019 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever vervangen we, in Sliedrecht nu de 133 TL galerij armaturen voor LED armaturen! Weer een stap in duurzaamheid!... Lees verder »

Love To Ride
24 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Uit onderzoek van Samen Bereikbaar van de afgelopen twee jaar blijkt dat er in de regio veel meer gefietst kan worden; goed voor de bereikbaarheid, milieu en super gezond. Het onderhoud aan de N3 is in aantocht en de snelfietsroute F15 Beneden... Lees verder »

Gemeentepenning
24 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Ken jij iemand die voor de Sliedrechtse gemeentepenning in aanmerking komt? Op zaterdag 7 december is het Landelijke Vrijwilligersdag en reikt Wethouder Hanny Visser voor de Gemeente Sliedrecht de gemeentepenning uit. Wil jij iemand aanmelden? Dat... Lees verder »

Deze week in het gemeentenieuws:
24 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Deze week o.a. in het Gemeentenieuws: Oproep voor gemeentepenningen, vacature Bestuurssecretaresse, Recreatiegebied Merwedeheuvel krijgt vorm en bloemen voor de Sportraad. Lees het Gemeentenieuws... Lees verder »

Tijdelijke blokkade aan Parallelweg
24 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De komende weken wordt er gewerkt aan een tijdelijke blokkade aan Parallelweg t.h.v. Craijensteijn. Met de blokkade wordt de Parallelweg doodlopend voor gemotoriseerd verkeer. Na de zomer wordt de situatie definitief gemaakt. Meer weten? Lees hier... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.