Nieuws

Registratie: ASVZ Business Ontmoet Zorg 2022
28 juli 2022 ASVZ Joris van Wijngaarden

 Graag nodigen wij u uit voor onze Business Ontmoet Zorg op woensdag 12 oktober 2022 van 16.30 - 19.30 uur in spiegeltent de Fortuna (sportlaan 1, Sliedrecht, festivallterrein). Onder het genot van een hapje en een drankje heten we u welkom.We... Lees verder »

Aanleg warmtenet Deltalaan
12 juli 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Sliedrecht is op weg naar aardgasvrij. Het warmtenet speelt hierbij een belangrijke rol. Sinds 2018 werkt HVC samen met de gemeente Sliedrecht en Tablis Wonen aan de aanleg. Sinds vorige week wordt er gewerkt aan de uitbreiding van het warmtenet in... Lees verder »

bovengemiddeld service en klantgericht
11 juli 2022 Van Wijngaarden Groothandel BV Johan de Ruiter

Met een fantastisch team mogen wij veel bouw - en industrie gerichte leden van VSO van dienst zijn met advies en levering van onze producten ijzerwaren en gereedschappen. Nu is er ruimte voor aanvulling van ons team bij onze afdeling verkoop... Lees verder »

Sliedrecht, 1 juli 2022 – De Van Beest Groep, toonaangevende fabrikant van hoogwaardige ketting- en staaldraadaccessoires, is Koninklijk. Tijdens een feestelijke bijeenkomst  overhandigde Commissaris van de Koning Jaap Smit op 1 juli het predicaat... Lees verder »

Business Ontmoet Zorg
30 juni 2022 ASVZ Joris van Wijngaarden

SAVE THE DATE ASVZ nodigt u uit om kennis te maken met onze zorg- en dienstverlening op 12 oktober a.s.  Zie bijgaande flyer.  Binnenkort kunt u inschrijven, deze informatie volgt nog. ... Lees verder »

Nieuwbouwproject FORWRD. in Sliedrecht
29 juni 2022 Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V. Pieter Oskamp

Aan de Marisstraat 8 op bedrijventerrein Nijverwaard komt FORWRD. Een eigentijds, chic gebouw met 6 businessunits.  In FORWRD. Komen 6 hoogwaardige businessunits in verschillende afmetingen. De unit van 140 m² groot is een bedrijfshal zonder... Lees verder »

LAYERS komt naar Sliedrecht!
22 juni 2022 Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V. Pieter Oskamp

LAYERS creëert bedrijfsruimtes waar ondernemers hun volgende stap kunnen zetten en met trots kunnen ondernemen. LAYERS onderscheidt zich door een einde te maken aan de grijze, blikkerige bedrijfsruimtes die op alle bedrijventerreinen waar te nemen... Lees verder »

Sliedrecht zet innovatieve maritieme sector in beeld
31 mei 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Samenwerken met Sliedrechtse en regionale bedrijven, dat is wat de maritieme sector zo sterk maakt. Baggerbedrijf de Boer en Van den Herik zitten al tientallen jaren met hun bedrijf in Sliedrecht. Sliedrecht is de bakermat van de baggerindustrie en... Lees verder »

Sportieve ontmoeting over Volleybal, Topsport & Ondernemen en Sponsoring
30 mei 2022 Sportcafé 't Bankie Sandra de Jonge

Beste VSO-leden, De Sponsorcommissie van de Stichting Topvolleybal Sliedrecht nodigt u uit voor een vrijblijvende kennismaking met Sliedrecht Sport. Bij Sliedrecht Sport spelen de Dames en de Heren in de Eredivisie. Met Dames 1 als meervoudig... Lees verder »

Sliedrecht, 25 mei 2022 – Het Sliedrechtse smartphone- en tabletreparatiebedrijf Repair IT Now wil graag zijn bijdrage leveren aan het enthousiasmeren van jongeren voor techniek. Het heeft daarom een gastles ontwikkeld over gebruik, reparatie en... Lees verder »

Save the date: 30 juni Dare2Cross Let’s Tech Care
24 mei 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Meer innovatie in de zorg- en welzijnssector. Dat is de opgave van Dare2Cross Let’s Tech Care. Graag nodigen we je uit om op donderdagmiddag 30 juni in de Duurzaamheidsfabriek (Dordrecht) samen met ons en andere professionals aan de slag te gaan.... Lees verder »

Cyberscan voor MKB'ers in maritieme sector
24 mei 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

FERM en de provincie Zuid-Holland ondersteunen mkb’ers in de maritieme sector die hun cyberveiligheid willen vergroten. Via een voucher kunnen 15 Zuid-Hollandse mkb-ondernemers korting krijgen op een cyberscan. Zo krijgen de mkb’ers een duidelijk... Lees verder »

Seminar 'QHSE in half a day' 21 juni
19 mei 2022 Inbisco Koos Leeuwenstein

Op 21 juni organiseren we een seminar met sprekers die hun ervaringen en visie met u delen om de focus naar kwaliteit te verleggen. Een middag vol inspiratie en handvatten om bedrijfsresultaten aanzienlijk te verbeteren, door te focussen op kwaliteit... Lees verder »

Tot 18 mei inschrijven kosteloze afvalinzameling voor organisaties
9 mei 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Stichting Afvalfonds Verpakkingen en Nedvang B.V. gaan vanaf 2023 het recyclen van verpakkingsafval voor organisaties makkelijker maken. Tot 18 mei kunnen organisaties zich aanmelden voor kosteloze inzameling van gescheiden plastic verpakkingen en... Lees verder »

Save-the-date: Jaarlijks Uitje op 9 september
3 mei 2022 VSO Sliedrecht Miranda Visser (VSO)

Op vrijdag 9 september organiseren wij het Jaarlijks Uitje. Zet deze datum vast in je agenda! Lees verder »

AW Groep neemt Verheij Infra BV over
29 april 2022 Verheij Infra b.v. Jan de Ruiter

AW Groep neemt Verheij Infra over: een toekomstgerichte stap voor beide bedrijven AW Groep en Verheij Infra hebben op 26 april met terugwerkende kracht tot 1 januari 2022 een overnameovereenkomst gesloten. Als zelfstandige divisie zal het bedrijf uit... Lees verder »

Vakmannen in Beeld
22 april 2022 BDU Media Saskia Ruiter

Ben jij of ken jij een vakman met expertise en creativiteit?  Laat het zien in het magazine "Vakmannen in Beeld"  Vragen? Bel me gerust. 06-21297756 Saskia Ruiter Media adviseur BDU media Kompas Sliedrecht... Lees verder »

Auto poetsen, reinigen en waxen.
29 april 2022 Clean Car Care Karel Ferenc

Nu 10% korting op alle behandelingen. Met vriendelijke groet, Karel Ferenc  0638711033... Lees verder »

Boot reinigen, polijsten en poetsen. Ook bij u op locatie.
16 april 2022 Clean Car Care Karel Ferenc

Gelcoat Infusion wax behandeling. Nu 10% korting voor alle leden van VSO! Marine wax met 45% Volume carnaubawax en UV-stabilisator speciaal ontwikkeld om gelcoat oppervlakken te beschermen. Geeft het waterafstotende lotus effect. Onze marine wax... Lees verder »

Coalitie SGP-ChristenUnie, CDA en VVD voor de gemeente Sliedrecht
14 april 2022 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Voor de komende vier jaar coalitie SGP-ChristenUnie, CDA en VVD voor de gemeente Sliedrecht. De Sliedrechtse wethouders voor de regeerperiode 2022-2026 zijn Roelant Bijderwieden (VVD), Cees Paas (SGP-ChristenUnie) en Ton Spek (CDA). De formateur,... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: