De multisites van Baars Verzekeringen

9 juni 2017

Websites die regelmatig op zwart gingen en constant onderhevig waren aan gebrekkige updates. De oude websites waren hard aan vervanging toe.

Baars Verzekeringen leerden we kennen door Hoogwerker Verzekeren. In 2016 hebben we een nieuwe website gerealiseerd met een uitgebreide rekentool voor het aanvragen van premie indicaties en offertes.

Hoogwerker Verzekeren is onderdeel van Baars verzekeringen. Hiernaast hebben zij meerdere labels met een eigen specialisme en website.

Vertrouwde en veilige omgeving
Nadat Hoogwerker Verzekeren live was gegaan wilde Dennis in gesprek over de andere websites. Hij vertelde ons dat de websites verouderd waren en zo instabiel waren dat ze zelfs regelmatig op zwart gingen. Dit zorgde voor veel frustratie bij Dennis en collega's. De websites waren hard toe aan vervanging. 

Multisite omgeving
Van een enkele website ging Hoogwerker Verzekeren naar een multisite beheer. Aan de achterkant één beheer; aan de voorkant individuele websites. Naast dat het overzichtelijk werkt, hoeven uitbreidingen maar één keer gemaakt te worden.

Eigen uitstraling per label met de multisites
De nieuwe websites liggen in dezelfde lijn van elkaar, maar wel met ieder een eigen huisstijl.

Klassieke Bolide
Op deze website staat alles voor het verzekeren van oldtimers en klassieke auto’s. Naast auto’s bieden ze ook scooterverzekeringen aan via de website. Neem een kijkje op https://www.klassiekebolide.nl/.

Schadebutler
Het label helpt je snel met schades. Ze treden op als intermediair tussen klanten en schadeherstellers. De website zorgt ervoor dat men snel en eenvoudig de juiste schadehersteller kan vinden en schade kan melden. Neem een kijkje op https://www.schadebutler.nl/.

Hoogwerker Verzekeren
Voor Hoogwerker Verzekeren mochten we al aan de slag in 2016. Op de website ontvang je binnen enkele minuten een premie indicatie op maat. Hierbij kan meteen een offerte aangevraagd worden. Neem een kijkje op https://www.hoogwerkerverzekeren.nl/.

Vele uitbreidingen en optimalisaties mogen maken
Maatwerk is voor ons geen enkel probleem. Iets waar Dennis graag gebruik van maakt. Inmiddels hebben we al meerdere uitbreidingen mogen maken op de calculatietool van de premie indicaties en zijn er meerdere cosmetische aanpassingen gemaakt.

Sparren aan de telefoon
Dennis houdt van een goede sparringspartner waarop hij ideeën kan afvuren. Regelmatig hangen we met elkaar aan de telefoon om zijn ideeën door te nemen. Zo spraken we elkaar over het feit dat er wel premie indicaties binnenkwamen via Hoogwerker Verzekeren, maar de laatste stap naar offerte aanvragen werd lang niet altijd voltooid. Na een aanpassing in de tekst van de e-mail werd diezelfde dag nog een offerte aangevraagd.

Praat verder met onze klant
Bel Dennis de Groot en hij vertelt je ongetwijfeld over zijn ervaringen met ons. Neem ook eens kijkje op de website van Baars Verzekeringen.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.