8 nieuwe websites en webshops opgeleverd in september

29 september 2017

De zomervakantie ligt inmiddels ver achter ons. Tijdens de zomervakantie liggen werkzaamheden bij veel bedrijven op een iets lager pitje. Deze kans werd gepakt door een aantal van onze klanten om hun nieuwe website of webshop af te ronden. Het resultaat? 7 nieuwe websites en 1 webshop werden gelanceerd in één maand tijd.

LabAgency Benelux
Webshop met laboratoriumapparatuur voor particulieren en zakelijke klanten. Fun fact: de dag na livegang kwamen gelijk twee mooie aanvragen binnen, waarvan eentje binnen enkele dagen een order werd. Met de nieuwe webshop was er meteen een nieuwe klant binnen.

Avonturenboerderij Molenwaard
In april 2018 openen de deuren van een nieuw park van Van Hoorne Entertainment. Het gaat om de Avonturenboerderij Molenwaard. Hier vinden families alles voor een heerlijk dagje weg met de kinderen en zich in de natuur te begeven. Uiteraard kon een website niet uitblijven.

Vertistock
Eerder realiseerden we vertisign.nl; een webshop voor kweekstellingen waarbij je zelf de gewenste maat kan configureren en direct kan bestellen. Naast deze stellingen bleek het aanbod nog breder te zijn en ook magazijninrichtingen geleverd konden worden. Hiervoor werd de website vertistock.nl opgezet en gelanceerd.

Nidec
Wereldwijd meer dan 110.000 medewerkers, verdeeld over 40 landen. Voor de producent van elektromotoren, gasgeneratoren en regelaars mochten wij de website bouwen van de afdeling in Sliedrecht.

Kyoritsu-Nederland
Voor de hoofdimporteur van Kyoritsu van de Nederlandse markt hebben we een website gerealiseerd waarbij het gehele assortiment valt te bekijken. Naast productinformatie kan je hier ook jouw Kyoritsu producten registreren.

Tankerservice Hoogvliet
De vorige websites Tankerservice Hoogvliet waren erg verouderd. Naast de website van Tankerservice was er nog een aparte website voor de afdeling die de verhuur van trailers verzorgde, DGCL. In de nieuwe website zijn beide organisaties samengebracht.

Drukkerij van den Dool
De oude website van Drukkerij van den Dool was echt toe aan vervanging. Voordat de nieuwe website live ging bestond de website uit slechts één pagina die meer dienstdeed als een online visitekaartje. De nieuwe website biedt ruimte aan alle diensten die de drukkerij biedt.

Milcon Technology
Sommige klanten hebben het altijd druk. Dit geldt ook zeker voor Milcon. Zij hebben ruim de tijd genomen voor de livegang, maar hebben een mooie website weten op te zetten. Met hulp van teksten van ons werd er een keurige website opgeleverd.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.