Nieuw: Berichten extensie Adwords

11 november 2016

Kom je maar moeilijk in contact met potentiële klanten via Adwords? Dan moet je zeker deze nieuwe Adwords extensie gebruiken. Een bezoeker kan je met 1 druk op de knop een bericht sturen.  

Direct contact met een SMS
De berichten extensie zorgt ervoor dat een bezoeker die met zijn mobiel zoekt bij je advertentie in de zoekmachine direct een knop krijgt om een sms te sturen. Wanneer hij hierop klikt krijgt hij een compleet ingevulde sms die hij direct naar jou kan sturen. 

De actie vanuit de potentiële klant is dus erg klein, kan hij doen terwijl hij met een collega over jouw diensten staat te praten of in de rij staat van de supermarkt

Hoe werkt het?
Op moment dat iemand op de advertentie tekst met sms klikt komt hij in zijn app op zijn telefoon terecht waarmee de sms’jes kunnen worden verstuurd. Diegene krijg een tekst die je zelf samenstelt. De kosten zijn hetzelfde als bij een klik op een advertentie. 

Testfase loopt
Nieuwsgierig geworden? Wij ook, dus besloten we voor ons zelf aan het testen te gaan. Bij het instellen is het een kwestie van een paar velden in te vullen. Naast de tekst hebben we er een planning aan gehangen die loopt tussen 08:00 en 18:00 uur zodat we na het ontvangen van een sms ook snel kunnen terugbellen. Vervolgens koppel je de extensie aan de gewenste campagnes.

Zelf direct in contact staan met potentiële klanten
Op moment zijn we hiermee aan het testen en zijn we erg benieuwd naar de uitkomsten. Benieuwd hoe de berichten extensie jouw bedrijf verder kunnen helpen? Wij helpen je graag op weg met je eerste berichten extensie!

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.