Samen duurzaam verder

Een duurzamere bedrijfsvoering die gepaard gaat met structurele kostenbesparing waarbij investeringen zo laag mogelijk zijn. Dat is waar wij voor staan.

Midden- en kleinbedrijf, grootbedrijf, non-profit of gemeenten, iedereen kan bij ons terecht. Gezamenlijk met u maken wij een voor u op maat gemaakt plan van aanpak. Gezamenlijk inderdaad. Als adviseur alleen kunnen wij niet het beste rendement bereiken. We hebben u nodig. Uw werkwijze en manier van ondernemen, in het brede duurzame speelveld, is maatbepalend. Het plan van aanpak moet hierop aansluiten. Of u nu alleen lagere kosten wilt, het energieverbruik wilt verlagen of energieneutraal wilt ondernemen, wij zijn uw onafhankelijk adviseur die naar u luistert en met u uw ambities waar maakt.

Een stukje geschiedenis..........
Edwin Boerman, oprichter van Tienmorgen Advies, is al ruim 25 jaar werkzaam op het gebied van duurzaam ondernemen. In de beginjaren was energiebesparing en binnenklimaat een onderwerp. Op het gebied van binnenklimaat heeft hij diverse opleidingen zoals geluid in luchtbehandelingsinstallaties, luchtverdeling in luchtbehandelingsinstallaties en studies op het gebied van binnenklimaat afgerond. Op het gebied van energiebesparing heeft hij als één van de eerste de titel Gecertificeerd Energieonderzoeker behaald.

Vanaf 2000 werd de energiemarkt geliberaliseerd. Deze ontwikkelingen werden op de voet gevolgd. Europese regelgeving voor met name de non-profit werd actief. De Europese aanbesteding voor de inkoop van energie werd een feit. Ook hierin werd de kennis verder doorontwikkeld door diverse specifieke inkoop opleidingen.

Klimaatverandering kwam op de agenda. Vanuit de overheid werd beleid gevoerd om CO2-emissie te beperken. De verschillende subsidieregelingen werden van kracht. Vanuit het bedrijfsleven werd verder ingespeeld op het thema CO2-reductie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De verschillende keurmerken en certificeringen werden een feit. Ook deze ontwikkelingen werden op de voet gevolgd.

Na de oprichting van Tienmorgen Advies werd deze kennis en ervaring de basis voor een specialistisch adviesbureau waar persoonlijke aandacht medebepalend is voor de manier van werken.

Huik 2 3372 VL Hardinxveld-Giessendam Lid sinds januari 2018
www.tienmorgenadvies.nl info@tienmorgenadvies.nl 0184-633875
Tienmorgen Advies
Tienmorgen Advies
Nieuws van Tienmorgen Advies
Het gezicht van de Zaak
5 november 2018 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

In de rubriek "Het gezicht van de zaak" is aandacht besteed aan Tienmorgen Advies en onze werkwijze. Hieronder is het artikel weergegeven. Gezicht van de Zaak Edwin Boerman  [H’VELD-GIESSENDAM] ,,Wij bekijken bij bedrijven wat zij kunnen doen op... Lees verder »

Resulteren deze koude dagen in hogere energiekosten?
1 maart 2018 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

Op dit moment neemt de temperatuur in Nederland winterse waarden aan. De kranten staan bol van lage gevoelstemperaturen en harde wind. Als je dan van buiten naar binnen gaat, is het erg prettig dat de verwarming lekker staat te loeien en de... Lees verder »

Hoe kan uw bestaande of nieuwbouw woning/pand van het gas af?
20 februari 2018 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

In een persoonlijk gesprek geven wij antwoord op al uw vragen. Dagelijks krijgen wij de vraag: “Hoe kan ik met mijn woning/pand van het gas af”. Helaas is hiervoor geen standaard antwoord. Alles hangt af van uw situatie. Tienmorgen Advies wilt u... Lees verder »

Strengere controle op de zorgplicht energiebesparing
18 januari 2018 Tienmorgen Advies Edwin Boerman

De media staat de laatste maanden vol met het thema energiebesparing en CO₂-reductie. Onze totale besparing blijft ver achter bij de ambitie die is uitgesproken in het Energieakkoord. Er moet volgens de politiek nu echt wat gaan veranderen. Als... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.