HET REPAREREN VAN JE SMARTPHONE OF TABLET IS DUURZAAM
Wij repareren telefoons en tablets zoals de: Apple iPhone, iPad, Samsung, Sony, iPod, LG, HTC, Nokia, Huawei

ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR ALLE SMARTPHONE EN TABLET REPARATIES
Op zoek naar een partner om mee samen te werken? Waar u terecht kan voor alle smartphone reparaties en tablet reparaties?

Stationspark 709 3364 DG Sliedrecht Lid sinds januari 2016
www.repairitnow.nl/ info@repairitnow.nl 0184 745905
Repair IT Now
Repair IT Now
Nieuws van Repair IT Now

Sliedrecht, 25 mei 2022 – Het Sliedrechtse smartphone- en tabletreparatiebedrijf Repair IT Now wil graag zijn bijdrage leveren aan het enthousiasmeren van jongeren voor techniek. Het heeft daarom een gastles ontwikkeld over gebruik, reparatie en... Lees verder »

Voorkom een boete voor telefoongebruik op je fiets
9 juli 2019 Repair IT Now Mikail Yilmaz

95 euro boete als je appt tijdens het fietsen Vanaf 1 juli 2019 is het verbod voor het vasthouden van een iPhone (of een andere smartphone) in het verkeer uitgebreid naar alle bestuurders van een voertuig. De boete geldt niet alleen voor telefoons.... Lees verder »

Circulariteit bij mobile devices
1 april 2019 Repair IT Now Mikail Yilmaz

Een blik achter de schermen ‘Het kan anders’ Dat is de overtuiging van Mikail Yilmaz. Met zijn bedrijf Repair IT Now herstelt hij smartphones, tablets en laptops. “De voorraad grondstoffen op deze aarde is eindig.” Yilmaz is de in de bang... Lees verder »

Waarom is een toegangscode zo belangrijk op je telefoon
1 augustus 2018 Repair IT Now Mikail Yilmaz

In Nederland heeft slechts de helft een toegangscode op zijn smartphone Na een onderzoek in meer dan 10 Europese landen is naar voren gekomen dat het schrikbarend gesteld is met het beveiligen van onze gegevens op onze smartphone.In Nederland... Lees verder »

Running Dinner 2018 (Diner - Veiling - Feest)
1 juni 2018 Repair IT Now Mikail Yilmaz

Geachte leden van de VSO & Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam,   Naar aanleiding van onze gezamenlijke bijeenkomst d.d. 14 mei willen Mikail Yilmaz (VSO: Repair IT Now) & Rien de Boo (BHG: Keramia BV) het volgende:   Zowel Rien als... Lees verder »

Uitnodiging bedrijfsbezoek / officiële opening Repair IT Now
8 september 2017 Repair IT Now Mikail Yilmaz

Op donderdag 28 september is de officiële opening / business event van het nieuwe kantoorpand van Repair IT Now. De opening begint om 16:00u. Na het welkomstwoord van Mikail Yilmaz gaat wethouder Tanis het bedrijf "officieel" openen. Vervolgens... Lees verder »

Wat je allemaal moet weten over een refurbished telefoon
8 augustus 2017 Repair IT Now Mikail Yilmaz

Wat kan je verwachten van een refurbished telefoon? Het is dé trend tegenwoordig; refurbished telefoons. Een refurbished telefoon is letterlijk een gerenoveerde telefoon. Dit betekent dat er een tweedehands telefoon is schoongemaakt is en dat enkele... Lees verder »

Repair IT Now gaat verhuizen naar een groter pand in Sliedrecht
13 maart 2017 Repair IT Now Mikail Yilmaz

Per 1 juni zijn wij gevestigd aan het Stationspark 709 te Sliedrecht Repair IT Now gaat verhuizen naar een groter pand. Per 1 juni 2017 zal het kantoor van Repair IT Now gevestigd zijn aan het Stationspark 709 te Sliedrecht. Tot die tijd kunt u nog... Lees verder »

Geslaagde Doe Dag met Alblasserwaard On Stage
23 februari 2017 Repair IT Now Mikail Yilmaz

Vandaag was het Doe Dag met Alblasserwaard On Stage. De Doe Dag is een belangrijke dag voor de leerlingen. Elke leerling heeft zijn/haar eigen unieke programma voor de Doe Dag. De leerlingen moeten namelijk op bezoek gaan naar een aantal bedrijven in... Lees verder »

WAT TE DOEN BIJ WATERSCHADE BIJ JE TELEFOON?
20 februari 2017 Repair IT Now Mikail Yilmaz

Deze tips kunnen je smartphone misschien te redden Helaas gebeurt het nogal eens, het laten vallen van je smartphone in het water, in de sneeuw tijdens de wintersport, de toiletpot of zelfs in bad. Een ongelukje is zo gebeurd. De tips die wij... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: