Wij geven rust en ruimte aan ondernemers...

Rust en ruimte zijn onmisbaar voor ondernemers die hun bedrijf willen laten floreren. Door de kracht van onze gebundelde kennis op het gebied van accountancy, juridische zaken, human resources, fiscaliteiten, bedrijfsfinanciering, financiële planning en subsidies kunnen wij die rust en ruimte voor u creëren en vasthouden. Zodat u zich kunt focussen op wat u het liefste doet: ondernemen.

Stationspark 625 3364 DA Sliedrecht Lid sinds mei 1990
www.hoekenblok.nl info@hoekenblok.nl 0184 496800
Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen
Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen
Nieuws van Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen
Ondernemerscollege fiscale optimalisatie van uw vermogen
3 april 2018 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

Hoek en Blok organiseert op maandag 14 mei 2018 van 16.30-19.30 uur (inclusief maaltijd) een ondernemerscollege over fiscale optimalisatie van uw vermogen. Dit interactieve college is bestemd voor u als ondernemer. Neem u gerust een bevriende... Lees verder »

Herinnering uitnodiging relatieavonden Hoek en Blok
13 november 2017 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

  Geacht lid van de VSO,       Onlangs heeft u van ons een uitnodiging ontvangen voor onze relatieavonden. Heeft u zich al aangemeld, dan kunt u dit bericht als niet verzonden beschouwen. Voor het geval u het vergeten bent sturen wij u deze... Lees verder »

Bedrijfsbezoek Hoek en Blok
10 november 2016 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

  Op maandag 28 november  organiseert Hoek en Blok een informatieve en gezellige bijeenkomst op haar kantoor in Sliedrecht aan het Stationspark 625.     U bent hiervoor als lid van de Vereniging van Sliedrechtse Ondernemingen van harte... Lees verder »

Bedrijfsbezoek bij Hoek en Blok
11 oktober 2016 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

Geacht lid van de VSO,   Op maandag 28 november  organiseert Hoek en Blok een informatieve en gezellige bijeenkomst op haar kantoor in Sliedrecht aan het Stationspark 625.   U bent hiervoor als lid van de Vereniging van Sliedrechtse... Lees verder »

Uitnodiging Relatieavond Hoek en Blok 7 november 2016
6 oktober 2016 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

Op maandag 7 november aanstaande organiseert Hoek en Blok een boeiende en inspirerende bijeenkomst. Als speciale gast hebben wij Frank Krake uitgenodigd die u zal inspireren met een presentatie over zijn carrière als - zoals hij het in zijn boek... Lees verder »

Gezocht: junior loonadviseur
4 augustus 2016 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

 Bij Hoek en Blok houden we van teamwork. Want in multifunctionele teams met onze accountants, fiscalisten, juristen en personeels- en loondeskundigen bereiken we de beste resultaten voor onze klanten. Ter uitbreiding op de loonadministratie zijn... Lees verder »

Wij zoeken een (gevorderd) controle-assistent
3 mei 2016 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

Bij Hoek en Blok houden we van teamwork. Want in multifunctionele teams met onze accountants, fiscalisten, juristen en personeels- en loondeskundigen bereiken we de beste resultaten voor onze klanten. Ter uitbreiding op de controlepraktijk zijn wij... Lees verder »

Wij zoeken een ervaren accountant-medewerker / relatiebeheerder
7 april 2016 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

Wat bieden wij: Wij bieden een boeiende en dynamische werkomgeving met verschillende disciplines dicht bij elkaar. Uiteraard bieden we een prima salaris, dito secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontplooiing. Kortom: alles wat... Lees verder »

Wij zoeken nieuwe talenten
15 februari 2016 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen J.W. Stuij

Voor mensen met een VWO, HBO of Universitaire opleiding en die graag binnen een dynamische omgeving willen werken hebben wij een baan. Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.