Wij geven rust en ruimte aan ondernemers...

Rust en ruimte zijn onmisbaar voor ondernemers die hun bedrijf willen laten floreren. Door de kracht van onze gebundelde kennis op het gebied van accountancy, juridische zaken, human resources, fiscaliteiten, bedrijfsfinanciering, financiële planning en subsidies kunnen wij die rust en ruimte voor u creëren en vasthouden. Zodat u zich kunt focussen op wat u het liefste doet: ondernemen.

Stationspark 625 3364 DA Sliedrecht Lid sinds mei 1990
www.hoekenblok.nl info@hoekenblok.nl 0184 496800
Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen
Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen
Nieuws van Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen
Zijn jouw medewerkers cyberdreigingsbewust?
16 november 2021 Hoek en Blok B.V. acc/bel/juristen A. Riebergen

Hackers zoeken de zwakste schakel. Vaak zijn dat medewerkers die zich niet voldoende bewust zijn van de dreiging. Menselijke fouten kunnen geminimaliseerd worden door het trainen van bewustwording op cybersecuritygebied. Hoek en Blok.IT heeft... Lees verder »

Nieuwsbrief nr 16: coronacrisis
3 september 2020 J.W. Stuij

Het kabinet heeft vrijdag 28 augustus het derde steunpakket 3.0 gepresenteerd. Wat wijzigt er op hoofdlijnen? Lees het in onze nieuwsbrief. http://hoekenblok.m2.mailplus.nl/archief/mailing-436112.html... Lees verder »

Nieuwsbrief nr 12: coronacrisis
28 mei 2020 J.W. Stuij

Verlenging en uitbreiding noodpakket banen en economie Het eerste steunpakket dat halverwege maart werd gepresenteerd, loopt op 31 mei af. Nu ligt sinds woensdag 20 mei het tweede steunpakket voor ondernemers op tafel. De maatregelen worden op... Lees verder »

Nieuwsbrief nr 11: coronacrisis
14 mei 2020 J.W. Stuij

We zijn blij dat het aantal coronabesmettingen is teruggelopen, net als het aantal IC-opnames. De start voor het kabinet Rutte om de lockdown verder te versoepelen. Hiermee is de stip op de horizon gezet.Het kabinet is nu bezig met een nieuw... Lees verder »

Nieuwsbrief nr 10: coronacrisis
30 april 2020 J.W. Stuij

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen om de ondernemer tijdens de coronacrisis te ondersteunen.Zo mag de DGA het gebruikelijk loon verder verlagen, is de vrije ruimte in de werkkostenregeling verhoogd, zijn de TOGS-regeling van € 4.000 en het... Lees verder »

Nieuwsbrief nr 9: coronavirus
23 april 2020 J.W. Stuij

In onze nieuwsbrief (nummer 9) treft u nieuwe aanpassingen aan van de NOW-regeling, alsmede nadere informatie over vergoeding kinderopvang. http://hoekenblok.m2.mailplus.nl/archief/mailing-425744.html Op onze website... Lees verder »

Extra nieuwsbrief coronavirus
23 april 2020 J.W. Stuij

Vanuit Hoek en Blok houden wij onze klanten en relaties op de hoogte van de laatste financiële ontwikkelingen rondom de coronacrisis. Op onze website kunt u alle extra nieuwsbrieven vinden die wij hebben verzonden. Hieronder een link naar onze... Lees verder »

Hoek en Blok organiseert op maandag 14 mei 2018 van 16.30-19.30 uur (inclusief maaltijd) een ondernemerscollege over fiscale optimalisatie van uw vermogen. Dit interactieve college is bestemd voor u als ondernemer. Neem u gerust een bevriende... Lees verder »

  Geacht lid van de VSO,       Onlangs heeft u van ons een uitnodiging ontvangen voor onze relatieavonden. Heeft u zich al aangemeld, dan kunt u dit bericht als niet verzonden beschouwen. Voor het geval u het vergeten bent sturen wij u deze... Lees verder »

Bedrijfsbezoek Hoek en Blok
10 november 2016 J.W. Stuij

  Op maandag 28 november  organiseert Hoek en Blok een informatieve en gezellige bijeenkomst op haar kantoor in Sliedrecht aan het Stationspark 625.     U bent hiervoor als lid van de Vereniging van Sliedrechtse Ondernemingen van harte... Lees verder »

Bedrijfsbezoek bij Hoek en Blok
11 oktober 2016 J.W. Stuij

Geacht lid van de VSO,   Op maandag 28 november  organiseert Hoek en Blok een informatieve en gezellige bijeenkomst op haar kantoor in Sliedrecht aan het Stationspark 625.   U bent hiervoor als lid van de Vereniging van Sliedrechtse... Lees verder »

Op maandag 7 november aanstaande organiseert Hoek en Blok een boeiende en inspirerende bijeenkomst. Als speciale gast hebben wij Frank Krake uitgenodigd die u zal inspireren met een presentatie over zijn carrière als - zoals hij het in zijn boek... Lees verder »

Gezocht: junior loonadviseur
4 augustus 2016 J.W. Stuij

 Bij Hoek en Blok houden we van teamwork. Want in multifunctionele teams met onze accountants, fiscalisten, juristen en personeels- en loondeskundigen bereiken we de beste resultaten voor onze klanten. Ter uitbreiding op de loonadministratie zijn... Lees verder »

Bij Hoek en Blok houden we van teamwork. Want in multifunctionele teams met onze accountants, fiscalisten, juristen en personeels- en loondeskundigen bereiken we de beste resultaten voor onze klanten. Ter uitbreiding op de controlepraktijk zijn wij... Lees verder »

Wat bieden wij: Wij bieden een boeiende en dynamische werkomgeving met verschillende disciplines dicht bij elkaar. Uiteraard bieden we een prima salaris, dito secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontplooiing. Kortom: alles wat... Lees verder »

Wij zoeken nieuwe talenten
15 februari 2016 J.W. Stuij

Voor mensen met een VWO, HBO of Universitaire opleiding en die graag binnen een dynamische omgeving willen werken hebben wij een baan. Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: