Gezocht: junior loonadviseur

4 augustus 2016

 Bij Hoek en Blok houden we van teamwork. Want in multifunctionele teams met onze accountants, fiscalisten, juristen en personeels- en loondeskundigen bereiken we de beste resultaten voor onze klanten. Ter uitbreiding op de loonadministratie zijn wij op zoek naar een Junior Loonadviseur.

 Functie omschrijving

 Als Junior Loonadviseur draag je zelfstandig zorg voor de verwerking van de lonen van onze klanten binnen het loonverwerkingspakket. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten binnen het MKB op het gebied van lonen, HR, sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden. Je doet voorstellen voor verbetering, zowel bij de klant als voor binnen de eigen organisatie. De functie is zowel uitvoerend, begeleidend als licht adviserend van aard.

 Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding, bijvoorbeeld VPS of PDL. Je hebt enkele jaren ervaring met loonverwerking binnen de accountancy. Je hebt gevoel voor commercie, je bent communicatief vaardig en accuraat. En je hebt een klant- en servicegerichte instelling en stelt je proactief op.

Arbeidsvoorwaarden

 Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie aan met doorgroei mogelijkheden. Open en prettige werksfeer in een enthousiast team. Uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: