Wij zoeken een (gevorderd) controle-assistent

3 mei 2016
Bij Hoek en Blok houden we van teamwork. Want in multifunctionele teams met onze accountants, fiscalisten, juristen en personeels- en loondeskundigen bereiken we de beste resultaten voor onze klanten. Ter uitbreiding op de controlepraktijk zijn wij op zoek naar een (gevorderd)controle-assistent.


Functie omschrijving

Als (gevorderd) controle-assistent in de controlepraktijk ben je een belangrijk teamlid binnen de controle. Je komt te werken in een vast team waarbij werkplezier een belangrijk uitgangspunt is. Je komt bij een variëteit aan bedrijven en hebt veel contact met onze cliënten. Je voert voornamelijk werkzaamheden uit ten aanzien van de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen, controleert jaarrekeningposten en signaleert adviespunten. Daarnaast ben je de coach van minder ervaren teamleden en beoordeel je hun werkzaamheden.Onze organisatie kenmerkt zich door een brede dienstverlening, met naast accountancy onder andere juridische en fiscale diensten, personeelszaken, financiële planning. Tijdens je werkzaamheden zal je veelvuldig contact hebben met deze collega’s. Het is bij ons ook mogelijk de functie in het controleteam te combineren met andere werkzaamheden binnen onze praktijk. Je kan hierbij denken aan het verrichten van samenstelwerkzaamheden en begeleiding van cliënten op administratief organisatorisch gebied.


Functie eisen

Je hebt minimaal een HBO accountancy opleiding en/of studerend voor RA. Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar ervaring met het uitvoeren van jaarrekeningcontroles, bij voorkeur bij een middelgrote organisatie. Je bent een teamspeler. Je hebt goede contactuele vaardigheden. Je bent flexibel en accuraat. Je kunt goed plannen, organiseren en analyseren.


Over het kantoor

Bij Hoek en Blok werken we voor ondernemers. Met ruim 120 specialisten op het gebied van accountancy, belastingen, juridische aangelegenheden en personeels- en loonzaken. Met enkele of met honderden medewerkers: een ondernemer heeft veel aan zijn hoofd. Wij weten dat als geen ander. Al ruim 25 jaar staan we ondernemers en hun bedrijven terzijde. Met raad en daad op de hierboven genoemde specialistische gebieden waar wij de kennis van in huis hebben. Voor ondernemers geldt dat de ene activiteit vaak inhaakt op de andere. De alles-onder-één-dakformule van Hoek en Blok garandeert korte lijnen.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: