Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding is door de jaren heen uitgegroeid tot groothandel in ijzerwaren en gereedschappen én als groothandel in bedrijfskleding. U kunt rekenen op een uitgebreid assortiment, grote voorraad, uitstekende service, korte lijnen en vakkundige medewerkers.

De professionals van Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding staan iedere werkdag van 07.00 - 18.00 voor u klaar en op zaterdag van 09.00 - 12.00 uur.

Trapezium 350 3364 DL Sliedrecht Lid sinds februari 2020
www.vwsl.nl info@vwsl.nl 0184-618495
Van Wijngaarden Groothandel BV
Van Wijngaarden Groothandel BV
Nieuws van Van Wijngaarden Groothandel BV
bovengemiddeld service en klantgericht
11 juli 2022 Van Wijngaarden Groothandel BV Johan de Ruiter

Met een fantastisch team mogen wij veel bouw - en industrie gerichte leden van VSO van dienst zijn met advies en levering van onze producten ijzerwaren en gereedschappen. Nu is er ruimte voor aanvulling van ons team bij onze afdeling verkoop... Lees verder »

NIEUW! Afhaalmagazijn Hout- en Plaat bij van Wijngaarden Groothandel
10 juni 2021 Van Wijngaarden Groothandel BV Johan de Ruiter

Van Wijngaarden Super Safe maakt zich klaar voor de toekomst! Van Wijngaarden Super Safe levert ijzerwaren, gereedschappen en bedrijfskleding aan professionele eindgebruikers in de bouw, infra en industrie. Om hun klanten nog beter te bedienen en te... Lees verder »

Gezocht! Verkoop medewerker binnendienst
17 mei 2021 Van Wijngaarden Groothandel BV Johan de Ruiter

Als Verkoop Medewerker Binnendienst kom je te werken in een groeiend regionaal bedrijf met veel trouwe klanten. We hebben een fantastisch team dat enorm op elkaar ingespeeld is en het iedere dag weer als een uitdaging ziet om ons als bedrijf te... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: