NIEUW! Afhaalmagazijn Hout- en Plaat bij van Wijngaarden Groothandel

10 juni 2021 Van Wijngaarden Groothandel BV Johan de Ruiter

Van Wijngaarden Super Safe maakt zich klaar voor de toekomst!

Van Wijngaarden Super Safe levert ijzerwaren, gereedschappen en bedrijfskleding aan professionele eindgebruikers in de bouw, infra en industrie. Om hun klanten nog beter te bedienen en te ontzorgen is er een compleet nieuw assortiment hout- en plaatmateriaal toegevoegd aan het huidige assortiment.

Eind november 2020 kwam er de beschikking over de bedrijfshal achter het pand van Van Wijngaarden. Ruim 1000 m² extra ruimte is erbij gekomen. In deze ruimte is een ‘Afhaalmagazijn Hout en Plaat’ ingericht. Sinds 1 juni 2021 is het afhaalmagazijn geopend en kan de klant zijn hout- en plaatmateriaal afhalen en desgewenst op maat laten zagen. Ook bouwmaterialen, isolatie, gipsplaten, bouwprofielen, EPDM, folies, dakramen, lood etc. zijn in het afhaalmagazijn te vinden.  Het hout- en plaatmateriaal is op afhaalbasis. Alle andere materialen blijft Van Wijngaarden bezorgen. Voor de klanten in de Alblasserwaard geldt standaard dat wat voor 11:00 uur is besteld, dezelfde dag nog wordt afgeleverd. En buiten de Alblasserwaard de volgende dag. Alles met eigen chauffeurs en zonder kosten.

Met de toevoeging van het nieuwe ‘Afhaalmagazijn Hout en Plaat’ wordt Van Wijngaarden een One-Stop-Shop voor de meest belangrijke materialen voor werkzaamheden in de (ver)bouw en renovatie. En biedt het complete assortiment een sterke basis voor de toekomst. Naast het afhaalmagazijn is er meer ruimte gecreëerd voor de logistieke afdeling, is er een nieuwe kantine gemaakt en beschikt Van Wijngaarden nu over een eigen trainingscentrum voor bijv. kennissessies voor klanten. 

Bekijk onze Social media pagina’s en onze website www.vwsl.nl voor foto’s van het resultaat.

U vindt van Wijngaarden Super Safe op Trapezium 350 te Sliedrecht. Openingstijden zijn iedere werkdag van 07:00-18:00 en op zaterdag van 09:00-12:00

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: