Functioneel mooi, mooi functioneel. van Es architecten. Een familiebedrijf, twee generaties jong. Veelzijdig architectenburo met een breed scala aan diensten. Creatief en klantgericht werken wij aan uw leef- en werkomgeving.

van Es architecten werkt voor zeer diverse opdrachtgevers, van woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en bedrijven tot en met particulieren. Met een team van 12 ervaren medewerkers zijn we groot genoeg om omvangrijke projecten te realiseren, maar nog altijd een familiebedrijf met oog voor een persoonlijke aanpak bij ieder project.

Kubus 40 3364 DG Sliedrecht Lid sinds augustus 2001
www.vanesarchitecten.nl info@vanesarchitecten.nl 0184 615569
van Es Architecten
van Es Architecten
Nieuws van van Es Architecten
van Es interieur is op zoek naar jong talent
7 maart 2019 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

van Es interieur is op zoek naar jong talent.Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij continu op zoek naar versterking voor ons jonge en enthousiaste team. Op dit moment hebben wij een vacature voor een:interieur ontwerper /... Lees verder »

van Es architecten is op zoek naar jong talent
1 oktober 2018 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

van Es architecten is op zoek naar jong talent.Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij continu op zoek naar versterkingen voor ons jonge en enthousiaste team. Op dit moment hebben wij een vacature voor een:Enthousiaste ontwerper /... Lees verder »

van Es architecten is op zoek naar jong talent
30 maart 2018 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij continu op zoek naar versterkingen voor ons jonge en enthousiaste team. Dit is ook de reden waarom wij ieder jaar een aantal plekken voor studenten reserveren die stage willen lopen. Als stagiaire ben... Lees verder »

Vacatures van Es architecten
22 januari 2018 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

Ben je of ken je iemand die op zoek is naar een uitdagende baan bij een groeiend, dynamisch architectenbureau? Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij versterking voor ons jong en enthousiast team: - projectengineer / BIM modelleur -... Lees verder »

van Es architecten neemt TROVIS architectuur over
22 november 2017 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

van Es architecten neemt TROVIS architectuur over Vanaf 1 januari 2018 is TROVIS architectuur uit Werkendam onderdeel van van Es architecten uit Sliedrecht. Beide bedrijven hebben hierover overeenstemming bereikt en op 22 november de overeenkomst... Lees verder »

Vacatures van Es architecten
22 september 2017 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

Ben je of ken je iemand die op zoek is naar een uitdagende baan bij een groeiend, dynamisch architectenbureau? Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij versterking voor ons jong en enthousiast team: - projectengineer / BIM modelleur -... Lees verder »

Nieuw in opdracht: R&D Center Noorwegen
24 juli 2017 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

Nieuw in opdracht: R&D Center Noorwegen Het is goed om te melden dat van Es architecten zich steeds meer in het buitenland profileert. van Es architecten heeft opdracht gekregen voor het ontwerp van een innovatief R&D Center in Noorwegen. Het... Lees verder »

Nieuwbouw Sliedrechts Museum
4 februari 2017 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

De Genealogische Vereniging De Stamboom, de Stichting Sliedrechts Museum en de Historische Vereniging Sliedrecht hebben de handen ineen geslagen. De drie organisaties die het Sliedrechts erfgoed bewaken gaan hierdoor meer samenwerken. Om dat te... Lees verder »

Machinefabriek Vos en van Es architecten plaatsen AED
24 januari 2017 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

SLIEDRECHT –Machinefabriek Vos en Van Es Architecten hebben samen het initiatief genomen hun bedrijfspand aan de Rivierdijk 72 te voorzien van een Automatische Externe Defibrillator (AED). ,,Zo'n apparaat kan levens redden. Daarom vonden we het... Lees verder »

3e editie online magazine van Es architecten
18 november 2016 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

SLIEDRECHT – Van Es Architecten heeft de derde editie van haar eigen online magazine gelanceerd. In het magazine ligt de nadruk op beelden die een bron van inspiratie zijn voor de ontwerpen.,,Dagelijks nemen we allemaal duizenden beelden tot ons.... Lees verder »

Van Es lanceert online magazine
25 februari 2016 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

SLIEDRECHT – Van Es Architecten heeft vandaag, donderdag 25 februari, een eigen online magazine gelanceerd. In het magazine ligt de nadruk op beelden die een bron van inspiratie zijn voor de ontwerpen. ,,Dagelijks nemen we allemaal duizenden... Lees verder »

Flats in strak en stevig pantser
19 februari 2016 van Es Architecten D.J. (Dirkjan) van Es

SLIEDRECHT Het zal niemand in Sliedrecht ontgaan zijn: de tijdelijke stempels onder de galerijen van de flatgebouwen Reiger, Lijsterhof, Nachtegaal en Merelnest zijn verdwenen. De flats staan nu stevig ingeklemd in een strak stalen geraamte. De... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: