Evenementen van Inbisco
INBISCO Summer School
16 juli 2024 Inbisco Robin Vermeij

Save the date: INBISCO Summer School Je bent van harte uitgenodigd voor de INBISCO Summer School. Heb je op 16 en/of 23 juli nog een lege plek in je agenda? Schuif dan aan bij onze kennissessies, waar we je in één middag helemaal bijpraten over... Lees verder »

Nieuws van Inbisco
Seminar 'QHSE in half a day' 21 juni
19 mei 2022 Inbisco Koos Leeuwenstein

Op 21 juni organiseren we een seminar met sprekers die hun ervaringen en visie met u delen om de focus naar kwaliteit te verleggen. Een middag vol inspiratie en handvatten om bedrijfsresultaten aanzienlijk te verbeteren, door te focussen op kwaliteit... Lees verder »

Een heugelijke gebeurtenis! INBISCO Management Systems
10 januari 2020 Inbisco Koos Leeuwenstein

CofanoBlue is op eigen benen komen te staan en gaat vanaf 1 januari verder onder de naam INBISCO Management Systems Ik ben blij met deze ontwikkeling en kan mij nog meer focussen op het ontwikkelen van onze software, waaronder ons QHSE Management... Lees verder »

Seminar Risicogestuurd Ondernemen
7 april 2019 Inbisco Koos Leeuwenstein

Cofano organiseert a.s. donderdag 11 april een seminar over risicomanagement. Diverse sprekers komen hun kennis delen over risico's en kansen en hoe deze te voorkomen of te verzilveren zijn. De in Zwitserland wonende Arend van Kampen vertelt over... Lees verder »

Cofano gaat de lucht in!
12 maart 2018 Inbisco Koos Leeuwenstein

Trots! Afgelopen donderdag heeft Marco Huijsman, namens Cofano, het contract getekend met Cargonaut voor het leveren van een Informatie- en communicatieplatform om het goederenvervoer te stroomlijnen op de luchthaven Schiphol.  Na barge, rail,... Lees verder »

Wanted: Accountmanager Sales
4 januari 2018 Inbisco Koos Leeuwenstein

Ter uitbreiding van ons verkoopteam van CofanoBlue zijn wij op zoek naar een Accountmanager Sales. Heb jij kennis van proces- en verander/verbetermanagement? Ben jij commercieel sterk? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Kijk voor deze en andere... Lees verder »

Continu herstellen of continu verbeteren ?
5 november 2017 Inbisco Koos Leeuwenstein

Continu herstellen Binnen iedere onderneming komen er risico’s voor omdat ondernemen immers niet gaat zonder (gecalculeerde) risico’s te nemen. De afweging van deze risico’s wordt vaak vertaald naar de financiële impact. Mocht een risico zich... Lees verder »

Herinnering 24 augustus: Vaartocht op de Giessen met wijnproeverij
13 augustus 2017 Inbisco Koos Leeuwenstein

Op donderdag 24 augustus organiseert de VSO opnieuw een evenement voor alle leden. Er staat er een gezellige vaartocht op het programma, met een wijnproeverij. Salonboot “de Samenwerking” vertrekt om 16.00 uur om een vaartocht te maken over de... Lees verder »

Van Es Archiecten kiest voor Cofano's Plantool
16 juni 2017 Inbisco Koos Leeuwenstein

Ook Van Es Architecten gaat aan de slag met de PlanTool van Cofano! “Met de PlanTool van Cofano hebben wij altijd overzicht op onze lopende en verwachte projecten. Zo kunnen wij nu heel gemakkelijk zien of we beschikken over de benodigde capaciteit... Lees verder »

Bedrijfsbezoek VSO bij Cofano
14 april 2017 Inbisco Koos Leeuwenstein

Afgelopen maand hebben we de Vereniging Sliedrechtse Ondernemers (VSO) op bedrijfsbezoek gehad. Na een kennismaking volgde diverse informatieve demo's van onze applicaties. Altijd leuk om over onze producten te mogen praten!... Lees verder »

Een planning? Waarom? Wij hebben toch oneindige capaciteit!
2 maart 2017 Inbisco Koos Leeuwenstein

Dit heb ik in het verleden zo vaak gehoord. De vraag is of het mogelijk is en of de levertijd nagekomen kan worden. Ik ken twee voorbeelden van bedrijven die het bovenstaande toepasten en hun leverperformance was 25, respectievelijk 62%. Hier word ik... Lees verder »

Software developers gezocht!
19 januari 2017 Inbisco Koos Leeuwenstein

Cofano zoekt nieuwe medewerkers. Door de aanhoudende interesse in onze innovatieve IT oplossingen zijn wij op zoek naar nieuwe collega's en met name Software ontwikkelaars voor onze vestigingen in Sliedrecht en  Enschede. Ik wil graag aan ons VSO... Lees verder »

Mijlpaal voor Cofano
2 september 2016 Inbisco Koos Leeuwenstein

Gisteren Letter of Intent getekend voor het project 'NextLogic'. Cofano gaat het Informatie- en Communicatie platform ontwikkelen voor de aanvoer en afvoer van alle containers via de binnenvaart in de Rotterdamse haven. In de Rotterdamse haven... Lees verder »

Cofano sluit Service Level Agreement af met ALE Heavylift
11 augustus 2016 Inbisco Koos Leeuwenstein

Afgelopen week hebben Cofano en ALE Heavylift een SLA afgesloten met betrekking tot  onze applicatie "Cofanoblue": ons Kwaliteits- en Risicomanagement Systeem. Via deze overeenkomst verlenen wij 24/7 ondersteuning voor 11 business unit van ALE... Lees verder »

Gezocht: Studenten met als hobby programmeren
11 augustus 2016 Inbisco Koos Leeuwenstein

Wij zijn op zoek naar studenten die een bijbaantje zoeken voor 1 a 2 dagen in de week. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en wordt gevraagd om al je talenten in te zetten om zeer innovatieve software te ontwikkelen. Interesse? Bel ons voor... Lees verder »

Cofano organiseert Summer School Sessions
8 juli 2016 Inbisco Koos Leeuwenstein

Cofano heeft op 6 juli 2016, samen met RASCI methode BV, de eerste Summer School Session georganiseerd. In de vertrekhal in Rotterdam hebben, onder het thema "Ondernemers leren van Ondernemers" de deelnemers ervaringen uitgewisseld met betrekking... Lees verder »

Cofano en Huisman bekrachtigen samenwerking
24 juni 2016 Inbisco Koos Leeuwenstein

Gisteren was een memorabele dag voor Cofano. Huisman Global Services (HGS) en Cofano bekrachtigen de samenwerking met het aangaan van een Service Level Agreement. (SLA). dit betekent dat wij 24/7 Global service verlenen t.a.v. onze webbased projects-... Lees verder »

Workshop Proces Management
11 maart 2016 Inbisco Koos Leeuwenstein

Op 25 april 2016 organiseren wij een WORKSHOP PROCESS MANAGEMENT. Een interessante workshop waarin wordt uitgelegd hoe u via optimalisatie van uw bedrijfsprocessen het continu verbeteren van uw organisatie kan bewerkstelligen. Aanmelden via... Lees verder »

Samskip kiest voor Cofano
7 maart 2016 Inbisco Koos Leeuwenstein

Wij zijn zeer content te kunnen vermelden dat SAMSKIP kiest voor de Intermodale Route Planner van Cofano. Met onze applicatie kunnen zij het Short Sea goederen vervoer plannen, monitoren op afwijkingen en automatische herplannen over alle... Lees verder »

Marketing-Communicatie Stagiair gezocht.
17 februari 2016 Tamara de Groot

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiair Marketing-Communicatie. Ken of ben jij iemand die naar zo'n stage opzoek is? Kijk dan op: https://cofano.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/02/Stagiair%20Marketing-Communicatie.pdf... Lees verder »

Wij zijn opzoek naar Software Engineers
16 februari 2016 Tamara de Groot

Wegens uitbreiding en drukte zijn wij opzoek naar een nieuwe Software Engineer. Voor meer informatie zie: https://cofano.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/01/Software%20Engineer_v2.pdf of https://cofano.nl/jobs/... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: