Voedselbank: helpt u ons een handje?

7 maart 2024 Groenendijk Onderwijsadministratie B.V. B.L. Groenendijk

Uw organisatie of bedrijf in actie voor de voedselbank? Ja graag!

 

De Stichting Voedselbank Sliedrecht zet zich in voor huishoudens in Sliedrecht en een deel van de Alblasserwaard, die te weinig geld hebben om hun dagelijkse boodschappen te kunnen kopen. Wij bieden goed voedsel aan. Het aanbod is ieder week anders, omdat we als echte vrijwilligersorganisatie afhankelijk zijn van wat we krijgen. En daarom is uw hulp zo belangrijk. Juist in deze tijd!

 

HOE KAN JE HELPEN

We kunnen vrijwilligers, hulp en voedsel goed gebruiken. Wij verstrekken gratis voedsel aan onze klanten. Dit voedsel ontvangen wij van diverse donateurs. Verenigingen, kerken, bedrijven, particulieren, supermarkten, bakkers, fabrikanten en groente- en fruittelers steunen ons met producten.

Door slimmere inkoop van winkels is het voor ons helaas steeds vaker nodig om gezond voedsel aan te kopen. Bij ons zijn niet alleen klanten welkom, maar ook vrijwilligers en donateurs. Voel je welkom en sluit je bij ons aan als vrijwilliger! Dan zorgen we er samen voor dat iedereen voldoende, gezond en lekker kan eten.

 

ALVAST ONZE HARTELIJKE DANK!

Wil je in actie komen? Bijvoorbeeld door samen voedsel in te zamelen? Of door een sponsorloop of een andere fundraise te organiseren? Of door als bedrijf vrijwilligerswerk te doen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee en we geven bijvoorbeeld tips welk product het hardste nodig is. Zo wordt de actie altijd een groot succes! Een afspraak is snel gemaakt: stuur een mail naar secretariaat@voedselbanksliedrecht.nl of bel 06 - 389 089 96. Wij nemen dan snel contact met je op.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: