Groenendijk Onderwijsadministratie B.V. is een administratiekantoor van de 21ste eeuw, maar toch al meer dan een halve eeuw succesvol met onze dienstverlening in Onderwijsland voor zowel het primair (basis) als het voortgezet onderwijs.
Gedurende deze jaren hebben we laten zien vanuit een aantal vaste kernwaarden mee te bewegen en te anticiperen op de ontwikkelingen op het terrein van bedrijfsvoering, administratie en ondersteuning.

Trapezium 210 3364 DL Sliedrecht Lid sinds februari 2002
www.groenendijk.nl info@groenendijk.nl 0184 412507
Groenendijk Onderwijsadministratie B.V.
Groenendijk Onderwijsadministratie B.V.
Nieuws van Groenendijk Onderwijsadministratie B.V.
Vacature secretaresse
12 januari 2017 Groenendijk Onderwijsadministratie B.V. Annette Tromp

Groenendijk Onderwijsadministratie is per direct op zoek naar een secretaresse (fulltime). Voor meer inhoudelijke informatie: http://www.groenendijk.nl/vacature/secretaresse1... Lees verder »

Groenendijk is op zoek naar jou!
1 december 2016 Groenendijk Onderwijsadministratie B.V. S.K. Breur

Groenendijk Onderwijsadministratie B.V. in Sliedrecht heeft een vacature voor een fulltime financieel administratief medewerker. Groenendijk Onderwijsadministratie is al meer dan een halve eeuw succesvol met haar dienstverlening in Onderwijsland... Lees verder »

Gezocht: nieuwe collega's
16 februari 2016 Groenendijk Onderwijsadministratie B.V. S.K. Breur

Bij Groenendijk Onderwijs Administratie zijn we op zoek naar een ICT-medewerker, een secretaresse en startende HBO'ers. Raadpleeg onze website voor meer informatie over de vacatures: www.groenendijk.nl... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.