Of ze nu een reorganisatie uitvoeren, een zorgbestuurder adviseren, een bouwzaak begeleiden of een letselschade afwikkelen, al onze advocaten geloven dat recht vooral gedaan moet worden. De gereedschapskist van het recht omkeren dus. Liefst in overleg met de wederpartij en anders in procedure.

Onze advocaten specialiseren zich op het terrein van bepaalde rechtsgebieden en delen waar nodig deze kennis met elkaar. Dat levert waardevolle kruisbestuiving op. Deze manier van werken wordt door onze cliënten gewaardeerd. Niet voor niets weten ondernemers en particulieren ons te vinden. We schatten kansen in, geven advies en gaan over tot actie. Doeltreffend zoeken we naar de juiste route om het gewenste resultaat te bereiken.

BVD advocaten heeft veel expertise opgebouwd in de (maritieme) aannemerij, de bouw, retail, het onderwijs en de zorg. Ook de particuliere markt bedienen we op het gebied van familierecht en letselschade. Zo combineren we kennis van de markt met kennis van het recht. Onmisbaar om onze cliënten optimaal te dienen!

U bent uitgenodigd verder met ons kantoor en onze dienstverlening kennis te maken. Bezoek daarom onze website: www.bvd-advocaten.nl. Aarzel niet vrijblijvend contact met ons op te nemen. Welkom op ons kantoor te Hardinxveld-Giessendam of in één van de andere vestigingen.

 

Moerbei 11 3371 NZ Hardinxveld-Giessendam Lid sinds november 2017
www.bvd-advocaten.nl hardinxveld@bvd-advocaten.nl 0184 61 89 74
bvd advocaten
bvd advocaten
Nieuws van bvd advocaten

Hoe beloon je werknemers op de juiste manier? Welke zaken leg je contractueel vast? Is een stressvrije werkplek een utopie? Hoe voorkom je opgebrande werknemers? Wanneer presteert je personeel het beste op het werk? Hoe vind je goed personeel in een... Lees verder »

Online dossier over juridische gevolgen van 'corona'
17 maart 2020 C. Vreeken (communicatie)

De snelle verspreiding van het coronavirus heeft in korte tijd geleid tot tal van maatregelen, op een voor onze begrippen ongekende schaal. Ook voor ondernemers en werknemers hebben deze maatregelen in veel gevallen consequenties. BVD advocaten krijg... Lees verder »

Op 24 november vindt bij BVD advocaten in Hardinxveld-Giessendam een mini-symposium plaats. Twee experts nemen u mee in wereld van wet- en regelgeving en complexe cijfers bij echtscheiding. Sstevige kost wisselen we af met een soepel wijntje... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: