24 november: Mini-symposium 'huwelijksvermogensrecht en echtscheiding'

1 november 2017 bvd advocaten C. Vreeken (communicatie)

Op 24 november vindt bij BVD advocaten in Hardinxveld-Giessendam een mini-symposium plaats. Twee experts nemen u mee in wereld van wet- en regelgeving en complexe cijfers bij echtscheiding. Sstevige kost wisselen we af met een soepel wijntje door Los Sueños de Lo Capitán. Welkom!

Per 1 januari treedt het nieuwe huwelijksvermogensrecht in werking. Een wijziging van het familierecht met ingrijpende juridische en praktische consequenties. Mr. Natasja Barské praat u bij over de belangrijkste aspecten daarvan bij echtscheiding en ondernemers.

Mr. Frank van den Barselaar gaat in op de Wet uitfasering pensioen in eigen beheer bij echtscheiding en de invulling van de compensatie van de partner. Daarnaast bespreekt hij de valkuilen van de verschillende fiscale doorschuiffaciliteiten bij echtscheiding. Hoe houdt u het overzicht?

Tussen de bedrijven door laat Teuni van Andel van Los Sueños de Lo Capitán u de lekkerste wijnen uit Spanje proeven. Een luchtig intermezzo op vrijdagmiddag en alvast een voorschot op de decembermaand.

Meer weten en/of aanmelden: http://www.bvd-advocaten.nl/academy/huwelijksvermogensrecht-en-echtscheiding

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.