Royal Van der Leun

29 juni 2021 Van der Leun Installatiebouw BV Martin den Breejen

Het predicaat is de kroon op het verleden waarmee de traditie van deze 100-jarige onderneming wordt beloond en wordt gewaarborgd in de toekomst. Een erkenning waar we trots op zijn en waar we voor zullen staan.

De toekenning op 19 april symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning. De uitreiking van het Koninklijke Predicaat door commissaris van de Koning dhr. Jaap Smit aan CEO Martin den Breejen vond gisteren 24 Juni 2021 plaats voor het hoofdkantoor in Sliedrecht.

Bij de officiële plechtigheid werden er toespraken gegeven door de commissaris van de Koning dhr. Jaap Smit, burgemeester dhr. Jan de Vries en CEO Martin den Breejen.
“Niet alleen de elektrische installatie van een baggerschip in China, maar ook de elektrische installatie van de fietsenstalling in Sliedrecht wordt geïnstalleerd door Van der Leunt” is een leuke en welzeggende quote die voorbij is gekomen.

Het nieuwe logo met daarop de koninklijke kroon werd onthuld door de vrouw van Martin, Annemarieke den Breejen. Het nieuwe logo is goed zichtbaar te bewonderen vanaf de A15.

Het was, vanwege COVID-19, een uitdaging de beste manier te vinden om de ceremonie te organiseren. Echter met een terras opstelling, een bescheiden gezelschap en door gebruik te maken van een live stream is iedereen in de mogelijkheid geweest deze bijzondere plechtigheid bij te wonen.

Sinds de oprichting in 1920 is Royal Van der Leun een constante factor in de scheepsbouw, industrie en metaalbewerking. Heden ten dage is Royal Van der Leun het enige familiebedrijf binnen de grotere Nederlandse maritieme e-installatie bedrijven.

De divisie Electrical Marine Systems is het meest internationaal georiënteerd met negen vestigingen wereldwijd, waaronder engineering en productie faciliteiten in Brazilië, China en Vietnam.
De divisie Electrobouw is in heel Nederland actief voor de industrie en utiliteit. Van het hoge noorden tot in het zuiden van Limburg. De divisie Metaalbewerking is een begrip in de regionale markt en gespecialiseerd in betrouwbare en kwalitatief hoogstaande producten op maat.


Duurzaamheid, continue ontwikkeling en verantwoord ondernemerschap staan hoog in het vaandel. Van der Leun streeft hiermee een internationaal voorbeeld te zijn.
Royal van der Leun zal met trots de koninklijke kroon dragen!

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: