opvolging Ad Slieker Hypozeker

15 januari 2018 Hypozeker BV J.L. Michielse

Ad Slieker stelt opvolger voor

Jean-Louis Michielse is mede-eigenaar van Hypozeker Nederland

[SLIEDRECHT] Een frisse start van het nieuwe jaar voor Hypozeker Nederland aan de Kerkstraat 4. Sinds 2 januari is Jean-Louis Michielse mede-eigenaar van het financieel advieskantoor. Hij brengt zijn bestaande bedrijfsactiviteiten in, waaronder de verzekeringsportefeuille die hij al vele jaren onder zijn beheer heeft. Directeur/eigenaar Ad Slieker: ,,Het is de bedoeling dat Jean-Louis in juli 2019 het totale aandelenpakket overneemt.”

,,Het is een nieuwe uitdaging, waar ik erg blij mee ben”, laat Jean-Louis (52) weten. ,,Ik woon al sinds mijn vijfde in Sliedrecht en ben vele jaren als voetballer en trainer bij v.v. Sliedrecht betrokken geweest. Hierdoor ben ik voor veel dorpsgenoten geen onbekende. Met mijn jarenlange ervaring in de hypotheek- en verzekeringsbranche wil ik hen graag van dienst zijn. De laagdrempeligheid van Hypozeker Nederland spreekt mij enorm aan. De mensen kunnen hier nog gewoon binnenlopen. Het bord met de tekst Welkom, dat sinds kort boven de deur hangt, maakt dit nog eens extra duidelijk.”

,,Het feit dat particulieren én ondernemers hier nu ook terecht kunnen voor alle verzekeringen maakt ons dienstenpakket compleet. Hiermee spelen wij in op een vraag, die door onze klanten al langer werd gesteld”, vertelt Ad. ,,Er is echter nog meer nieuws onder de zon. Het zal veel mensen niet zijn ontgaan dat ons kantoor in de afgelopen maanden is gerestyled en aangepast aan de eisen van deze tijd. Het bestaande interieur is in zijn geheel vervangen en er is gekozen voor een eigentijdse kleurstelling in grijs en lila. Op de koffiemachine na, is alle apparatuur eveneens vernieuwd. De fraaie inrichting is ontworpen en geleverd door Bapri (Bano Projectinrichting) uit Sliedrecht. Verder kunnen wij melden dat er vergevorderde plannen zijn om onze dienstverlening nóg verder uit te breiden. Wij hopen de onderhandelingen hierover een dezer dagen af te ronden.”

,,Mensen denken vaak ten onrechte dat het afsluiten van een verzekering via een tussenpersoon duurder is dan via het internet”, vertelt Jean-Louis. ,,In de praktijk blijkt regelmatig het tegendeel het geval. Wij vergelijken de verschillende opties en geven vervolgens een advies dat het best past bij de persoonlijke situatie van de klant. Wij kunnen met een volmacht werken. Dit houdt in dat wij de bevoegdheid hebben om, binnen vooraf afgesproken kaders, namens meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. Je weet pas of je goed verzekerd bent op het moment dat je een schade te melden hebt. Wij nemen onze klanten bij de afwikkeling ervan graag bij de hand.”

Ad: ,,Wij zijn al zeventien jaar te vinden op dezelfde vertrouwde locatie. De veranderingen, die nu hebben plaatsgevonden, zorgen ervoor dat we weer twintig jaar vooruit kunnen. Voor ons complete dienstenpakket verwijs ik graag naar de website www.hypozekernederland.nl en de Facebookpagina. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar via 0184-480165.”

Foto-onderschrift:

Jean-Louis Michielse en Ad Slieker gaan samen verder.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: