Elektro Netten en Elektroservice Netten zijn verhuisd

27 april 2021 Elektroservice Netten H. Netten

SLIEDRECHT – Sinds maandag 19 april hebben Elektro Netten en Elektroservice Netten een nieuw onderkomen in gebruik genomen. Beide bedrijven zijn nu gevestigd in een ruim bedrijfspand aan de Molendijk 177 in Sliedrecht.

 

Voorheen waren de bedrijven 400 meter verderop gehuisvest aan de Molendijk 59. Dit pand ondergaat binnenkort echter een grondige verbouwing en herindeling om in de toekomst te fungeren als appartementencomplex ‘De Molendyck’. Het nieuwe bedrijfspand aan de Molendijk 177 biedt de medewerkers van Netten meer kantoorruimte en een groter magazijn.

 

Over Elektro Netten & Elektroservice Netten

Elektro Netten is de specialist op het gebied van repareren, leveren en onderhouden van  huishoudelijke apparatuur zoals wasmachines en vaatwassers. Deze dienstverlening is zowel voor particulieren aan huis, als voor zakelijke klanten en grote organisaties die kunnen kiezen voor een uitgebreid serviceprogramma.
Elektroservice Netten is een technisch installatiebedrijf voor onder andere het vervangen van de groepenkast, elektrawerk, laadpalen en nog veel meer. Ook voor storingen en reparaties bent u hier aan het juiste adres.

Meer info kunt u vinden op www.elektronetten.nl en www.elektroservicenetten.nl

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: