Wij bieden kwalitatieve, persoonlijke dienstverlening op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed.

 

Waltmann Bedrijfshuisvesting richt zich op de dienstverlening rondom commercieel vastgoed: winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Onze makelaars kennen de regio, de markt, de economie en hebben een sterk netwerk van relaties. 

Waltmann Bedrijfshuisvesting is al meer dan honderd jaar makelaar in onroerend goed binnen groot Drechtsteden. 

Ook is Waltmann Bedrijfshuisvesting partij in diverse nieuwbouwprojecten

Joh. de Wittstraat 168 3311 KJ Dordrecht Lid sinds juli 2007
www.waltmann.nu h.vanandel@waltmann.nu 0184 647766
Waltmann Bedrijfshuisvesting
Waltmann Bedrijfshuisvesting
Nieuws van Waltmann Bedrijfshuisvesting
Verhuizing
12 december 2022 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Vanaf maandag 5 december jl. zijn we als Waltmann Bedrijfshuisvesting verhuisd. De binnenstad van Dordrecht hebben we na jaren verlaten en zijn nu gehuisvest op het bedrijvenpark 'Amstelwijck' te Dordrecht aan de Laan van Europa 310.  Onze... Lees verder »

Pre-Sale kantoorlofts Stationspark Sliedrecht
5 juli 2020 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Op vrijdag 10 juli a.s. vindt tussen 14.30 en 17.00 uur de Pre-Sale plaats voor de verkoop van kantoorlofts aan het Stationspark te Sliedrecht. Kantoorlofts vanaf 120 m2, te vergroten naar 240 of 360 m2. Een prachtig concept om dergelijke... Lees verder »

Nieuwe collega
10 februari 2020 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Een nieuw decennium, nieuw jaar 2020. Alle boekhoudkundige klokken weer op nul. Zoals het er nu naar uit ziet zou 2020 ook weer een mooi jaar kunnen worden. Voor Waltmann Bedrijfshuisvesting is 2019 een goed jaar geweest. We hopen dit voor 2020... Lees verder »

aandelenoverdracht Waltmann Bedrijfshuisvesting
14 oktober 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Meer dan honderd jaar geleden startte Waltmann & Co. in Dordrecht als makelaar in onroerend goed. Toen nog een franchiseketen. De zaak werd overgenomen door Bremmer sr. en in 1967 werd zoon Frank Bremmer medevennoot, die in dat jaar tevens werd... Lees verder »

opslagruimte
26 juni 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

In verband met verhuurmogelijkheden van een kantoorgebouw aan de Rietlanden te Sliedrecht ben ik op zoek naar een kleinschalige mogelijkheid voor opslagruimte in de omgeving. Dit moet een droge, vochtvrije opslagruimte zijn behoeve van het opslaan... Lees verder »

Vacature Bedrijfsmakelaar Waltmann Bedrijfshuisvesting
5 november 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een: Bedrijfsmakelaar Je bent flexibel, stressbestendig en gewend om in teamverband te werken. Dankzij je goede sociale vaardigheden kun je onze klanten de allerbeste service verlenen. Je bent in het bezit van... Lees verder »

Bouwperceel Baanhoek West Sliedrecht
15 mei 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Zoals u waarschijnlijk al gezien heeft is er aan Baanhoek West te Sliedrecht de mogelijkheid om uw bedrijf te huisvesten. Op dit moment zijn er al diverse bedrijfskavels verkocht. Op dit kleinschalige bedrijfsterrein is nog een kleine bedrijfskavel... Lees verder »

Bedrijfspercelen
3 april 2017 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Beste Sliedrechtse ondernemers. Binnenkort start ik met de verkoop van bedrijfspercelen binnen de Gemeente Sliedrecht. Een unieke kans voor u als ondernemer om wellicht een stap te maken naar een bedrijfshuisvesting op maat. Deze kans is vanaf nu... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: