Waltmann Bedrijfshuisvesting is al meer dan honderd jaar makelaar in onroerend goed binnen groot Drechtsteden.


Wij bieden kwalitatieve, persoonlijke dienstverlening op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Waltmann Bedrijfshuisvesting richt zich op de dienstverlening rondom commercieel vastgoed: winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Onze makelaars kennen de regio, de markt, de economie en hebben een sterk netwerk van relaties.


Ook is Waltmann Bedrijfshuisvesting partij in diverse nieuwbouwprojecten

Joh. de Wittstraat 168 3311 KJ Dordrecht Lid sinds juli 2007
www.waltmann.com h.vanandel@waltmann.com 0184 647766
Waltmann Bedrijfshuisvesting
Waltmann Bedrijfshuisvesting
Nieuws van Waltmann Bedrijfshuisvesting
Vacature Bedrijfsmakelaar Waltmann Bedrijfshuisvesting
5 november 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een: Bedrijfsmakelaar Je bent flexibel, stressbestendig en gewend om in teamverband te werken. Dankzij je goede sociale vaardigheden kun je onze klanten de allerbeste service verlenen. Je bent in het bezit van... Lees verder »

Bouwperceel Baanhoek West Sliedrecht
15 mei 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Zoals u waarschijnlijk al gezien heeft is er aan Baanhoek West te Sliedrecht de mogelijkheid om uw bedrijf te huisvesten. Op dit moment zijn er al diverse bedrijfskavels verkocht. Op dit kleinschalige bedrijfsterrein is nog een kleine bedrijfskavel... Lees verder »

Nieuwbouw bedrijfsruimte Lelystraat
2 mei 2017 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Hierbij kunnen wij u melden dat de verkoop is gestart van een 14 tal bedrijfsunits die worden ontwikkelt aan de Lelystraat te Sliedrecht, tegenover Reno Suzuki Dealer. De units hebben een oppervlakte van ca. 140 m2 verdeeld over 2 bouwlagen. Een... Lees verder »

Bedrijfspercelen
3 april 2017 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Beste Sliedrechtse ondernemers. Binnenkort start ik met de verkoop van bedrijfspercelen binnen de Gemeente Sliedrecht. Een unieke kans voor u als ondernemer om wellicht een stap te maken naar een bedrijfshuisvesting op maat. Deze kans is vanaf nu... Lees verder »

Bed and Breakfast in Sliedrecht???
27 september 2016 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Momenteel hebben wij in onze portefeuille een mogelijkheid om van een gebouw dat in de markt te koop wordt aangeboden een Bed and Breakfast te maken. Zou hier binnen de gemeente Sliedrecht markt en behoefte voor zijn? U kunt uw mening of idee... Lees verder »

Nieuw adres
26 februari 2016 Waltmann Bedrijfshuisvesting H.M.A. van Andel

Vanaf 1 januari 2016 is Waltmann Bedrijfshuisvesting verplaatst van het Dr. Langeveldplein naar Kerkstraat 4 te Sliedrecht. Dit adres is in het pand van BZG waar Waltmann een gedeelte van in gebruik heeft genomen als nevenvestiging. De overige... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.