Verhoef Elektrotechniek b.v. is een flexibele, daadkrachtige organisatie van ruim 50 medewerkers met disciplines in scheepvaart, industrie, utiliteit en automatiseringsprojecten. Onze activiteiten omvatten het complete traject van advisering, ontwerp, uitvoering, inbedrijfstelling, service en onderhoud van elektrotechnische en automatiseringsprojecten. Sinds 1954 verzorgen wij complete installaties van o.a. diverse fabrieksinstallaties, kantoorinstallaties, verzamelpraktijken voor apotheek, huis- en tandarts, baggervaartuigen en hefeilanden gerealiseerd.Utiliteitsinstallaties worden opgeleverd volgens het kwaliteitswaarborgsysteem BRL6000, tevens zijn wij Sterkin erkend installateur. Verhoef Elektrotechniek ontwerpt, produceert en levert schakelborden, verdeelinrichtingen en regel- en besturingspanelen.Onze vestigingsplaats Sliedrecht is van oudsher bekend om de baggerindustrie.Verhoef Elektrotechniek is met de ontwikkeling van zand- / grindwinning en de baggerindustrie opgegroeid en door het doelgericht handelen en zoeken naar vernieuwde technieken bijgedragen aan innovatieve technieken.

Industrieweg 79 3361 HJ Sliedrecht Lid sinds april 1980
www.verhoef-etb.nl/ info@verhoef-etb.nl 0184 413073
Verhoef EMC B.V.,
Verhoef EMC B.V.,
Nieuws van Verhoef EMC B.V.,
Laadstations tbv elektrische auto`s
14 november 2018 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever in Schiedam hebben we 2 dubbele auto oplaadpalen geïnstalleerd.  Wij zijn Dealer van EV-box laadstations.  Voor meer informatie; www.verhoefemc.com... Lees verder »

Controle elektrische installatie bedrijvenverzamelgebouw
4 oktober 2018 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor de eigenaar voeren we de verplichte controle aan de elektrische installatie uit in dit gebouw.  Lees verder »

Renovatie boerderij
14 september 2018 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Aanstaande maandag starten we met de renovatie werkzaamheden op deze boerderij in Bergambacht. We vernieuwen hier de gehele elektrische installatie omdat deze door brand en waterschade niet meer voldoet. Lees verder »

Laadstations E-vehicle
7 september 2018 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor DB Work in Sliedrecht, onlangs 2 dubbele laadstations geleverd tot grote tevredenheid van Den Breejen. Lees verder »

LED armaturen PON Power
22 augustus 2018 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever die duurzaam onderneemt ,wisselen we de oude TL lichtlijnen uit voor LED highbay armaturen. Lees verder »

Sliedrechts Museum
22 augustus 2018 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Onze werkzaamheden tbv de uitbreiding van het Sliedrechts Museum zijn van start gegaan. Het museum krijgt een aanbouw aan de achterzijde. Lees verder »

Nieuwbouwhal
24 november 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever uit Papendrecht mogen we in deze nieuwe bedrijfshal, de LED verlichting leveren en monteren en de gehele elektrische installatie verzorgen. Lees verder »

Tussen bouw JB Hydraulics
2 november 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever te Sliedrecht leveren we in deze nieuwbouw de elektrische verlichting en data installaties. Verlichtingslijnen in LED uitvoering! Lees verder »

Woning aanpassing
26 oktober 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Samen met Bouwbedrijf Visser passen deze woning aan naar de wensen v/d opdrachtgever. Wij nemen natuurlijk de elektrische installatie voor onze rekening. Lees verder »

Led Verlichting en alarm installaties
19 oktober 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor onze vastgoed opdrachtgever renoveren we de shop van Pontmeijer Dordrecht. Het complete lichtplan in LED en  renovatie van de elektrische installatie. Tevens vervangen we de benodigde alarm installaties zoals; brand, inbraak en camera`s. Lees verder »

Verhoef nu ook actief in de retail business.
27 september 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Verhoef nu ook actief in de retail business. Winkel op de Kerkbuurt renoveren in Sliedrecht Lees verder »

Nooduitgangen speelparadijs
4 september 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

In dit speelparadijs hebben we onlangs de nooduitgangen beveiligd zodat de kinderen niet per ongeluk op straat komen. Lees verder »

Kantoor en werkplaats gerenoveerd
30 augustus 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor deze opdrachtgever het LED verlichtingsplan geleverd in werkplaats en kantoren. Lees verder »

LED energie kosten besparen
26 juli 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

In een werkloods zijn we op dit moment bezig om de huidige 33st 400W verlichtingsarmaturen te vervangen voor LED armaturen. Dit levert ongeveer een halvering van het energieverbruik op. Dus een mooie besparing op de energie kosten. Als u ook... Lees verder »

NEN3140 inspectie elektrische installatie
26 juli 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Vandaag hebben we de opdracht ontvangen van Topec uit Papendrecht om in al hun panden de elektrische installatie volgens NEN3140 te inspecteren. Tevens mogen we daar een thermografische inspectie uitvoeren v/d 30 groepenkasten. Voor meer informatie;... Lees verder »

Verzwaring transformatoren energiebedrijf
18 juli 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Ivm een verzwaring v/d voedingstransformatoren van het energiebedrijf voor deze opdrachtgever, monteren we de zwaardere voedingskabels die benodigd zijn voor deze transformatoren. Lees verder »

Aanpassingen Elektrische installatie
14 juli 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Voor onze opdracht gever verzorgen we in het pand van Yulius te Sliedrecht voor de aanpassingen aan de elektrotechnische installaties.  Lees verder »

LED lichtlijnen
6 juli 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Op deze locatie in Dordrecht leveren we de LED lichtlijnen en de elektrische installatie tbv de werkplaats .  Lees verder »

Kleefmagneten
26 juni 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Ook voor aanpassingen van uw brandmeldinstallaties kunt u bij ons terecht. We kunnen u ontzorgen en alle onderhoud en eventuele aanpassingen v/d brandmeldinstallatie voor u verzorgen! Voor school Vest te Dordrecht, hebben we onlangs met een aannemer... Lees verder »

LED ombouw project
26 juni 2017 Verhoef EMC B.V., Siegfried Eilbracht

Afgelopen Vrijdag hebben een LED ombouw project, aan de rembrandtlaan te Sliedrecht, opgeleverd. Voor deze VVE hebben 132 stuks, 2X9W conventionele armaturen omgebouwd naar LED 1X4W! Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.