Verhoef EMC. is een flexibele, daadkrachtige organisatie van ruim 50 medewerkers met disciplines in scheepvaart, industrie, utiliteit en automatiseringsprojecten. Onze activiteiten omvatten het complete traject van advisering, ontwerp, uitvoering, inbedrijfstelling, service en onderhoud van elektrotechnische en automatiseringsprojecten. Sinds 1954 verzorgen wij complete installaties van o.a. diverse fabrieksinstallaties, kantoorinstallaties, verzamelpraktijken voor apotheek, huis- en tandarts, baggervaartuigen en hefeilanden gerealiseerd.Utiliteitsinstallaties worden opgeleverd volgens het kwaliteitswaarborgsysteem BRL6000, tevens zijn wij Sterkin erkend installateur. Verhoef Elektrotechniek ontwerpt, produceert en levert schakelborden, verdeelinrichtingen en regel- en besturingspanelen.Onze vestigingsplaats Sliedrecht is van oudsher bekend om de baggerindustrie.Verhoef Elektrotechniek is met de ontwikkeling van zand- / grindwinning en de baggerindustrie opgegroeid en door het doelgericht handelen en zoeken naar vernieuwde technieken bijgedragen aan innovatieve technieken.

Industrieweg 79 3361 HJ Sliedrecht Lid sinds april 1980
www.verhoefemc.com info@verhoefemc.com 0184 413073
Verhoef EMC B.V.,
Verhoef EMC B.V.,
Nieuws van Verhoef EMC B.V.,
Wij hebben een nieuwe ‘oude’ naam!
29 november 2023 Verhoef EMC B.V., Edwin Naaktgeboren

Wij hebben een nieuwe ‘oude’ naam!Waar eerder de naam Verhoef EMC een logisch gevolg was van het samenvoegen van de bedrijven Verhoef en EMC, zijn al onze klanten nu bekend met ons merk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om sinds kort weer Verhoef... Lees verder »

LED verlichting
29 juli 2019 Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever vervangen we, in Sliedrecht nu de 133 TL galerij armaturen voor LED armaturen! Weer een stap in duurzaamheid!... Lees verder »

Vacature
30 april 2019 Siegfried Eilbracht

Vanwege uitbreiding van het team wegens een volle orderportefeuille, zijn wij op zoek naar een Servicemonteur Utiliteit! Jij wordt één van onze servicemonteurs binnen de afdeling utiliteit. Deze afdeling verzorgt diverse elektrotechnische... Lees verder »

NEN3140 keuringen
7 februari 2019 Siegfried Eilbracht

Euromaster Dordrecht Voor de gebouweigenaar voeren wij het onderhoud uit aan de elektrische installatie in dit pand te Dordrecht. Ook de elektrische benodigde keuringen(NEN3140) voeren we hier uit Lees verder »

NEN3140 keuringen
7 februari 2019 Siegfried Eilbracht

NEN3140 Inspectie Onlangs hebben we de elektrische installatie van dit pand in Dordrecht geïnspecteerd volgens NEN3140. Mocht uw brandverzekering ook deze vraag aan u stellen dan kunnen wij u hierbij helpen. Lees verder »

Energie zuinige Verlichting
31 januari 2019 Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever in Moerdijk hebben we in de wasplaats de oude TL verlichting vervangen voor duurzame en energiezuinige LED armaturen. Lees verder »

Inspectie elektrische installatie
17 december 2018 Siegfried Eilbracht

Vraagt bij u de brand verzekering ook naar een inspectie v/d elektrische installatie? Dit kunnen wij voor u verzorgen net zoals we dat bij Den Breejen hebben gedaan. Aansluitend mogen we de opgemerkte punten voor hun repareren.... Lees verder »

Led verlichting en kantoor renovatie
17 december 2018 Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever te Sliedrecht leveren we nieuwe led armaturen tbv zijn gerenoveerde kantoor verdieping. Tevens hebben we de elektrische en data installatie gerenoveerd. Lees verder »

Laadstations tbv elektrische auto`s
14 november 2018 Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever in Schiedam hebben we 2 dubbele auto oplaadpalen geïnstalleerd.  Wij zijn Dealer van EV-box laadstations.  Voor meer informatie; www.verhoefemc.com... Lees verder »

Voor de eigenaar voeren we de verplichte controle aan de elektrische installatie uit in dit gebouw.  Lees verder »

Renovatie boerderij
14 september 2018 Siegfried Eilbracht

Aanstaande maandag starten we met de renovatie werkzaamheden op deze boerderij in Bergambacht. We vernieuwen hier de gehele elektrische installatie omdat deze door brand en waterschade niet meer voldoet. Lees verder »

Laadstations E-vehicle
7 september 2018 Siegfried Eilbracht

Voor DB Work in Sliedrecht, onlangs 2 dubbele laadstations geleverd tot grote tevredenheid van Den Breejen. Lees verder »

LED armaturen PON Power
22 augustus 2018 Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever die duurzaam onderneemt ,wisselen we de oude TL lichtlijnen uit voor LED highbay armaturen. Lees verder »

Sliedrechts Museum
22 augustus 2018 Siegfried Eilbracht

Onze werkzaamheden tbv de uitbreiding van het Sliedrechts Museum zijn van start gegaan. Het museum krijgt een aanbouw aan de achterzijde. Lees verder »

Nieuwbouwhal
24 november 2017 Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever uit Papendrecht mogen we in deze nieuwe bedrijfshal, de LED verlichting leveren en monteren en de gehele elektrische installatie verzorgen. Lees verder »

Tussen bouw JB Hydraulics
2 november 2017 Siegfried Eilbracht

Voor onze opdrachtgever te Sliedrecht leveren we in deze nieuwbouw de elektrische verlichting en data installaties. Verlichtingslijnen in LED uitvoering! Lees verder »

Woning aanpassing
26 oktober 2017 Siegfried Eilbracht

Samen met Bouwbedrijf Visser passen deze woning aan naar de wensen v/d opdrachtgever. Wij nemen natuurlijk de elektrische installatie voor onze rekening. Lees verder »

Led Verlichting en alarm installaties
19 oktober 2017 Siegfried Eilbracht

Voor onze vastgoed opdrachtgever renoveren we de shop van Pontmeijer Dordrecht. Het complete lichtplan in LED en  renovatie van de elektrische installatie. Tevens vervangen we de benodigde alarm installaties zoals; brand, inbraak en camera`s. Lees verder »

Verhoef nu ook actief in de retail business.
27 september 2017 Siegfried Eilbracht

Verhoef nu ook actief in de retail business. Winkel op de Kerkbuurt renoveren in Sliedrecht Lees verder »

Nooduitgangen speelparadijs
4 september 2017 Siegfried Eilbracht

In dit speelparadijs hebben we onlangs de nooduitgangen beveiligd zodat de kinderen niet per ongeluk op straat komen. Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: