Mogelijkheden zien. Kansen benutten.

Bij Van Vliet vindt u gedreven professionals die vaak al lange tijd bij ons bedrijf werken en dus over een flinke dosis ervaring beschikken. Zeker waar dat het gebied tussen de zuidzijde van Rotterdam en Gorinchem betreft. Wat uw wens op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed ook is, wij gaan altijd net even verder om de ideale oplossing voor u te vinden. Daarbij kunt u Van Vliet zien als een one-stop-shop; van oriëntatie en planontwikkeling tot advies over renovatie, juridische hulp bij contracten en eventueel beheer - wij bieden alle kennis onder één dak.

Jhr. van Karnebeekweg 6b 2982 VL Ridderkerk Lid sinds november 1995
www.vanvliet.net info@vanvliet.net 0180 43 43 43
Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V.
Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V.
Nieuws van Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V.
Nieuwbouwproject FORWRD. in Sliedrecht
29 juni 2022 Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V. Pieter Oskamp

Aan de Marisstraat 8 op bedrijventerrein Nijverwaard komt FORWRD. Een eigentijds, chic gebouw met 6 businessunits.  In FORWRD. Komen 6 hoogwaardige businessunits in verschillende afmetingen. De unit van 140 m² groot is een bedrijfshal zonder... Lees verder »

LAYERS komt naar Sliedrecht!
22 juni 2022 Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V. Pieter Oskamp

LAYERS creëert bedrijfsruimtes waar ondernemers hun volgende stap kunnen zetten en met trots kunnen ondernemen. LAYERS onderscheidt zich door een einde te maken aan de grijze, blikkerige bedrijfsruimtes die op alle bedrijventerreinen waar te nemen... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: