Het Bankie is het sfeervolle grand-café en zalencentrum aan de Benedenveer in Sliedrecht. Onderdeel van sporthal De Basis, is het tevens het onderkomen van volleybalvereniging Sliedrecht Sport; huidig landskampioen zaalvolleybal bij de dames.

Het is een accommodatie met stijl en een gezellige, eigentijdse uitstraling. Door onze flexibel in te delen ruimtes, kunnen wij bedrijven en particulieren een passende locatie bieden voor een feest, receptie of zakelijke borrel, maar ook voor een vergadering, workshop of training, al dan niet vergezeld van een sportieve clinic of toernooitje in de zaal of op de beachvelden.

Op loopafstand van het station en vlakbij de A15 is bereikbaarheid geen probleem. Datzelfde geldt voor parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Het Bankie kan tot 300 gasten verwelkomen. Ook ons buitenterras mét buitenbar biedt volop mogelijkheden. De opties op het gebied van catering zijn dan ook vrijwel onbeperkt. Op dat vlak en op het gebied van (sportieve) arrangementen denken we graag met u mee om uw event helemaal op maat voor u te verzorgen.

Benedenveer 5 3363 AW Sliedrecht Lid sinds januari 2019
www.sliedrechtsport.nl/bankie info@sportcafebankie.nl
Sportcafé 't Bankie
Sportcafé 't Bankie
Nieuws van Sportcafé 't Bankie
Sportieve ontmoeting over Volleybal, Topsport & Ondernemen en Sponsoring
30 mei 2022 Sportcafé 't Bankie Stephanie de Wit

Beste VSO-leden, De Sponsorcommissie van de Stichting Topvolleybal Sliedrecht nodigt u uit voor een vrijblijvende kennismaking met Sliedrecht Sport. Bij Sliedrecht Sport spelen de Dames en de Heren in de Eredivisie. Met Dames 1 als meervoudig... Lees verder »

Kom Borrelen bij het Bankie!
3 november 2021 Sportcafé 't Bankie Stephanie de Wit

Het Bankie is een moderne, sfeervolle, goed bereikbare accommodatie met voldoende ruimte om op een veilige manier, uiteraard na CoronaCheck dit rare jaar 2021 met je bedrijf af te sluiten. Met de huidige richtlijnen kunnen we onze diverse ruimtes... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: