Rabobank is een coöperatieve bank van en voor mensen. Al meer dan 100 jaar werken we vanuit het principe 'samen staan we sterker'. We willen u dan ook graag helpen bij het verwezenlijken van uw ambities. Financieel, maar ook op maatschappelijk en sociaal gebied. Dat is en blijft ons doel. Op www.rabobank.nl/lm vindt u meer informatie over bijvoorbeeld onze vestigingen, evenementen, sponsoring, donaties en leden.

Einsteinstraat 2 4207 AM Gorinchem Lid sinds april 1983
www.rabobank.nl/lm directie.lm@rabobank.nl 0183-612612
Rabobank Lek en Merwede
Rabobank Lek en Merwede
Nieuws van Rabobank Lek en Merwede
Orienza maakt duurzame stappen
14 november 2017 Rabobank Merwestroom

De Rabobank Circular Economy (CE) Challenge Zuid- Holland Zuid nadert het einde. Tien ondernemers zijn aan de slag gegaan met hun circulaire plannen. De belangstelling voor circulair ondernemen groeit en dat levert steeds meer circulaire oplossingen... Lees verder »

Circular Economy Challenge
27 februari 2017 Stefanie Kooijman

Inmiddels zijn we met geweldig veel mensen op de wereld en produceren en consumeren we enorme hoeveelheden. Hierdoor putten we onze natuurlijke hulpbronnen in snel tempo uit. En daar moeten we iets aan gaan doen. Zuiniger omgaan met grondstoffen en... Lees verder »

Rabobank biedt ondernemers financiering binnen één dag
15 september 2016 Stefanie Kooijman

Rabobank biedt MKB ondernemers met een goed plan binnen één dag duidelijkheid over hun financieringsaanvraag. Zakelijke klanten die vóór 12:00 uur een online aanvraag indienen kunnen als ze dat willen uiterlijk de volgende dag een afspraak met... Lees verder »

Certificaten Rabo miniMaster uitgereikt
7 juli 2016 Stefanie Kooijman

In samenwerking met de Rabo Ondernemers Academie heeft Rabobank Merwestroom afgelopen maanden acht inspirerende en leerzame masterclasses verzorgd. De deelnemers hebben de miniMaster deze week afgerond en hebben hun certificaat tijdens een... Lees verder »

#Rabokano in vaarroutenetwerk Den Hâneker
7 juli 2016 Stefanie Kooijman

Den Hâneker zet zich al meer dan 20 jaar in voor natuur, landschap en het bevorderen van het plattelandstoerisme in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Rabobank Merwestroom en Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden willen organisaties die zich... Lees verder »

Op 24 juni is de nieuwe app van Riveer gelanceerd. De app is door onder andere vijf lokale Rabobanken gesponsord: Alblasserwaard Vijfheerenlanden, Altena, Bommelerwaard, Merwestroom en West-Betuwe. De Riveer App biedt de vele reizigers een schat aan... Lees verder »

Rabo fietstocht wederom een succes
7 juli 2016 Stefanie Kooijman

Ruim 900 leden van Rabobank Merwestroom hebben op zaterdag 2 juli genoten van een prachtige fietstocht door het vernieuwde Nationaal Park De Biesbosch. Gelukkig viel het reuze mee met de voorspelde buien en konden de deelnemers zelfs nog genieten van... Lees verder »

Rabobank Merwestroom moedigt lokaal ondernemerschap aan. Om ervoor te zorgen dat ondernemers alle tijd aan hun bedrijf kunnen besteden, biedt Rabobank Merwestroom Pitch & Go voor ondernemers. Na één afspraak krijgen ondernemers antwoord op hun... Lees verder »

Rabobank hoofdsponsor Werelderfgoed Kinderdijk
17 februari 2016 Stefanie Kooijman

Vier lokale Rabobanken ondersteunen de nieuwe ontwikkeling van de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (Swek). Door het ondertekenen van een contract is de Rabobank hoofdsponsor van het molengebied. De Swek is op zoek naar sponsoren voor de... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: