Zet jij jezelf of jouw team op de kaart?

25 februari 2024 PuurProgres Henriëtte Slagboom

Net nieuw bij de VSO met mijn bedrijf PuurProgres. Leuk om kennis te maken! Wellicht kun je mijn hulp gebruiken...

Is de samenwerking niet top in jouw team, kan de communicatie wel iets beter of is er soms te weinig begrip voor elkaar waarbij het werkplezier achteruit holt? Dan is het wellicht tijd om eens een leuke teambuildingsactiviteit te doen.

Met een MapsTell training krijg je op een leerzame en interactieve manier inzicht in het gedrag van jezelf en jouw teamleden, ontstaat er meer begrip voor elkaar, gaan we voortaan beter communiceren en samenwerken én hebben we weer meer lol met elkaar.

Na een intakegesprek waarin we de behoeftes van jezelf of jouw team inventariseren, maken we samen een plan van aanpak. Hierna volgt een mooi trainingsvoorstel en gaan we aan de slag. 

Wat kun je verwachten van zo'n training MapsTell?

Een interactieve en boeiende training, afgestemd op de behoeften van jou of jouw team, gegeven met veel passie en enthousiasme. Inzicht in de unieke gedragsstijlen van je teamleden en hoe ze elkaar kunnen aanvullen. Praktische tips en tools om effectiever te communiceren en betere relaties op te bouwen. Verbeterde teamdynamiek en samenwerkingsvermogen. Een positieve impact op de productiviteit en werkcultuur binnen jouw organisatie.

Uitproberen?

Wil je het eens uitproberen schrijf je dan in voor de kennismakingstraining van 24 april in de Lockhorst van 18.30 tot 22.00 via dit formulier https://forms.office.com/r/RAVtPe08XY

Contactgegevens 

Mooi om via de VSO mijn netwerk te vergroten. Scan alvast mijn digitale visitekaartje (klik even op de foto) of voeg me toe op LinkedIn. Wellicht spreken we elkaar snel of zie ik jou of jouw team bij mij op de kaart? 

Groet,

Henriette Slagboom

Lees meer op mijn website www.puurprogres.nl 

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: