Partycentrum de Lockhorst
Partycentrum de Lockhorst
Nieuws van Partycentrum de Lockhorst
Kerst 2021 - Elco party-/ en cateringservice
2 december 2021 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

De feestdagen zijn al in het vooruitzicht! Ook dit jaar is Elco party-/ en cateringservice weer van de partij. Bekijk hier ons kerstmenu:  https://www.elco-catering.nl/kerst-2021.html  Wij hebben diverse heerlijke menu’s voor u samengesteld voor... Lees verder »

PASEN 2021 - Elco party-/ en cateringservice
26 maart 2021 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

  Volgend weekend is het Pasen! Helaas heeft de overheid besloten geen versoepeling door te voeren voor het paasweekend. Maar wees niet getreurd, wij van Elco party-/ en cateringservice staan voor u klaar om u thuis toch een heerlijke Pasen te... Lees verder »

Kerst 2020 Elco party-/ en cateringservice
25 november 2020 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

Beste leden van de VSO, Het einde van het jaar en de feestdagen komen in zicht. Ook dit jaar is Elco party-/ en cateringservice weer van de partij. In een jaar waarin alles anders is, geldt dit ook voor onze horecabedrijven. Waar in voorgaande jaren... Lees verder »

Bezorging lunch / overwerkmaaltijden
19 mei 2020 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

De keuken van Brasserie Elco / Elco Catering is weer geopend voor afhaal en bezorging! Brasserie Elco bezorgt dagelijks heerlijke lunches en overwerkmaaltijden bij bedrijven op locatie. Met een ruime keus en een assortiment dat iedere maand wisselt... Lees verder »

Uitnodiging businessborrel 20 september 2018
1 augustus 2018 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

Zoals u wellicht weet heeft Partycentrum de Lockhorst de afgelopen maanden een complete metamorfose ondergaan. De locatie is gerestyled en weer helemaal van deze tijd! Wij zijn erg trots en laten het eindresultaat graag aan u zien. Op donderdag 20... Lees verder »

Verbouwing Burch- en Bylandtzaal
6 februari 2018 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

Gisteren, 5 februari 2018, is de verbouwing van de Burch- en Bylandtzaal gestart! De verbouwing wordt uitgevoerd door '360 Design Group' uit Sliedrecht. De zalen worden gemoderniseerd en krijgen een uitstraling die past bij 2018. De bijgevoegde... Lees verder »

Trots!
9 maart 2017 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

Twee vergaderzalen in Partycentrum de Lockhorst zijn de afgelopen weken omgetoverd tot suites met de thema's 'Black&White' en 'Bibliotheek'. De zalen zijn weer helemaal 2017-proof. Wij zijn hier trots op! In de zakelijke bijlage van 'Het Kompas'... Lees verder »

7 februari ZZP-café
2 februari 2017 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

Aanstaande dinsdag 7 februari bent u vanaf 09:00 uur van harte welkom in het ZZP-café. De ideale plaats om te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het ZZP-café vindt plaats in de foyer van Partycentrum de Lockhorst. De koffie staat klaar... Lees verder »

Eerste ZZP-café in de Lockhorst
27 oktober 2016 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

De Vereniging Sliedrechts Ondernemen (VSO) en Partycentrum de Lockhorst hebben de handen ineen geslagen om een maandelijks ZZP-café te starten. De eerste editie vindt plaats op dinsdag 1 november van 09:00 uur tot 13:00 uur. De volgende edities zijn... Lees verder »

Inloopavonden
7 oktober 2016 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

Op 10 en 11 oktober 2016 opent Partycentrum de Lockhorst van 19:00 uur tot 21:00 uur haar deuren voor toekomstige bruidsparen en andere geïnteresseerden. Tijdens deze avonden is de Lockhorst volledig in feeststijl aangekleed en kunnen jullie onder... Lees verder »

Nieuwe koelwagen
27 mei 2016 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

Het wagenpark van Elco Party en Catering Service is uitgebreid! Vorige week hebben wij onze nieuwe koelwagen opgehaald bij Broere Lease. Vervolgens is de koelwagen bestickerd door Thoka. Wij zijn er erg blij mee en zijn helemaal klaar voor de... Lees verder »

Jubileumshows United by Music
19 april 2016 Partycentrum de Lockhorst A. van den Nieuwendijk

United by Music bestaat dit jaar 10 jaar en dat is groots gevierd met verschillende jubileumshows. Vorige week (11 t/m 16 april) hebben wij zes avonden lang een viergangendiner voor hen mogen verzorgen. In totaal hebben zo'n 1500 personen van... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: