MOHANLAL XL Spookhuis 18+: The Final End (Grootste tankstation carwash spookhuis van Nederland)

23 oktober 2023 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

MOHANLAL XL Spookhuis 18+: The Final End (Grootste tankstation carwash spookhuis van Nederland)

Met Halloween ontkomt geen enkele levende ziel aan "The Final End Spookhuis 18+" van MOHANLAL XL Tankstation Carwash, waarbij zelfs voor het Cirque Du Freak grillige sferen ontstaan. Na je wasbeurt parkeer je de auto en begint het avontuur op het interieurplein richting de horrorzones! Het team van Ravi Ryan Mohanlal heeft de strijdt vorig jaar van de Mexicaanse demonen verloren maar onder aanvoering van de killerclown PennyROCKS IT zijn de kaarten opnieuw geschud. Kinderen worden door de angstaanjagende clowns doorgelaten onder begeleiding van een volwassen slachtoffer.

De komende minuten zullen bezoekers van het angstaanjagende en Nederlands grootste tankstation carwash 160m2 tellende spookhuis een beroep moeten doen op hun stalen zenuwen. Er is grof geschut ingezet waarbij een medi kit niet zal helpen. Je zintuigen niet meer weten waar je bent, hoe hoog je staat en waar exit te vinden is. Je wordt meegenomen in maar liefst 5 horrorzones vol met boobytraps en mysterieuze escapepuzzels, waar er gebruik wordt gemaakt van professionele 4D specials met licht-, geluids- en rookeffecten, live acteurs welke psychotherapie met splatterhorror bieden ter leedvermaak. Denkt je ziel de psychoshock killerclowns in het circus te belopen, de tunnel des doods van de Mexicaanse God Tezcatlipoca overleven, het terror detentiecentrum uit te kunnen lopen... dan ben je er nog niet! In het verlaten circus zijn namelijk tallozen opdrachten verborgen. Op het eind van de escape kun je op de polaroid Meet & Greet als je de rode ballonnen volgt.

Op deze mystieke dagen is het personeel van MOHANLAL XL Tankstation Carwash noodgedwongen door killerclown PennyROCKS IT om aan de dolende bezoekers hoge kortingen te geven op autowassingen, tanken, accessoires, drankjes en snacks. In de Express Shop winkel kan je dan ook bijkomen van het horroravontuur en op adem komen. Het pakketpunt postkantoor in de Express Shop is verruimd geopend tot sluiting. Voor de echte diehards is Ravi Ryan Mohanlal aanwezig voor een uniek kijkje achter de schermen, alleen als jouw ziel bedorven genoeg is. Zie alle voorwaarden met kortingen op www.mohanlalxl.com

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: