Flexibel bedrijfsruimte, garagebox en opslagruimte huren bij MOHANLAL XL

15 november 2023 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

Als je een bedrijfsruimte, opslagruimte of garagebox storage wil huren heb je bij MOHANLAL XL veel mogelijkheden. Of je nu voor een korte of langere tijd een storage ruimte wil huren, je een eenpersoonswerkplek nodig hebt of voor meerdere collega’s; bij ons is het allemaal mogelijk. 

 

Bedrijven starten tegenwoordig snel op. Dat is onder andere dankzij de enorme vlucht die online bedrijven hebben genomen. Naast de komst van flexplekken is er veel vraag ontstaan naar bedrijfsruimtes voor opslag, verkoop en het gebruik als KvK vestigingsadres. Als je voor een langere tijd een bedrijfsruimte bij ons huurt, kun je deze naar eigen smaak inrichten. Op deze manier kun je een ruimte creëren waarin jij en je collega’s optimaal je huisstijl verwerkt zien. Uw statutaire zetel direct registreren op ons adres voor de Kamer van Koophandel? Dat kan voor een kleine meerprijs met virtual office pakket. CEO Ravi Ryan Mohanlal weet als ondernemer hoe belangrijk uw flexibiliteit, uitstraling en doorgroeimogelijkheden zijn in de huidige markt.

 

Als je unit goed bevalt en je wilt uitbreiden, bespreken wij de mogelijkheden graag. Bij MOHANLAL XL groei jij mee met het succes van je onderneming en activiteiten. Bij ons huurt u all-in, wat inhoudt dat u uw unit huurt en gratis gebruik kunt maken van diverse faciliteiten. Denk hierbij aan voorzieningen als draadloos internet voor u, verwarming en verlichting, schoonmaak van openbare ruimtes, koffie en thee tegen gereduceerd tarief, toiletten, stoffering, post-faciliteiten tegen administratiekosten en vuilafvoer. Verder is het mogelijk om in elk pand bijna kosteloos een parkeerplaats te reserveren. U hoeft alleen maar zelf nog aanwezig te zijn. 

 

Dienstenaanbod:

  • Bedrijfsruimte
  • Opslagruimte
  • Garagebox Storage
  • Virtual Office / Postadres
  • Vestigingsadres KvK
  • Statutaire zetel

 

Heeft u interesse in het huren van een bedrijfsruimte in Boxtel, Sliedrecht, Rotterdam of Den Haag? Vraag naar ons huidige aanbod en zie gemakkelijk welke units er momenteel beschikbaar zijn. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen, maar u kunt ons ook benaderen voor een rondleiding op maat met de vestigingsmanager op locatie. 

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: