Fikse make-over en Amerikaanse verbouwing MOHANLAL XL Tankstation Carwash in Sliedrecht

12 september 2023 MohanlalXL BV Ravi Ryan Mohanlal

Multi-ondernemer Ravi Ryan Mohanlal LLM MSc is sinds deze week begonnen met een Amerikaanse look en feel make-over en uitbreidingen van de MOHANLAL XL Tankstation Carwash Sliedrecht. De grote verbouwing was al weken geleden ingepland en zal op alle fronten (fuelwash, belevenis, totaalconcept) een innovatieve upgrade betekenen voor klanten uit Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en daarbuiten.

De gehele carwash wasstraat wordt 100% overdekt en duurzaam uitgebouwd, volledig doorgetrokken aan weerszijden met een totale verlenging van 12 meter extra. Aan de achterzijde in de MOHANLAL XL Express Shop worden intelligente 24/7 self-service vending machines geplaatst welke bestaan uit een kledingwasserette, snacks & exotische drinks, non-food met autoaccessoires, arcade spelletjes, DogWash en een photobooth studio. Eigenaar Mohanlal realiseert tevens een volledig nieuw 210m2 interieurplein in combinatie met 65m2 overdekt gratis stofzuigerplein voor het gehele jaar met extra's als parfumspuit, bandenpompmachine, automatische mattenklopper en autoservices. 

De komende weken zal ook tevens het MOHANLAL XL Tankstation Energy punt worden geopend met laadpalen naast de traditionele brandstoffen van LukOil op het terrein. De grondige renovatie zal zowel jong als oud een bezoek aan MOHANLAL XL Tankstation Carwash doen brengen daar de CEO ambitieus ook een 42-delige volautomatische Amerikaanse DiscoWash installatie heeft laten inbouwen over het gehele terrein met audio installatie. Licht, geluid- en rookeffecten met lasers zullen de bezoekers trakteren op een attractief avondje uit volgens Mohanlal. "Wij zijn als familiebedrijf pro-actief betrokken met aankomende evenementen zoals 18+ Halloween, Sinterklaas, Winterwonderland, Miss Regio Verkiezingen, Auto Meetings & Motor Shows." MOHANLAL XL Tankstation Carwash heeft daarnaast ook nog andere vestigingen welke op de website www.mohanlalxl.com te bezoeken zijn.

Bezoekers, klanten en alle autoliefhebbers zijn aanstaande 19 september welkom bij onze vernieuwde locatie op de Marisstraat 3 in Sliedrecht.

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: