Een andere kijk op personeelszaken in de bouwsector.                  

Je hebt fijn en goed personeel en dat wil je zo houden. Daar ben je uiteraard volop mee bezig en doe je zo goed mogelijk. Maar er komt veel bij kijken zoals toenemende wet- en regelgeving die het er niet altijd makkelijker op maakt. Daarnaast krijg je te maken met vraagstukken vanuit een cao; een complex document waar je zelf niet altijd je weg in kunt vinden. Vragen vanuit medewerkers over pensioenen, verlofadministratie, functioneringsgesprekken, loonheffingen, arbeidscontracten en noem maar op. Niet iedereen heeft daar een volledig uitgeruste personeelsafdeling voor. Regelmatig komt het voor dat een van de werknemers het ‘er maar even bij doet’. Kop & Munt neemt jou graag alle zorgen en werkzaamheden uit handen. En onze zorg gaat verder dan je denkt. Zo houd je tijd over om te doen waar je goed in bent: ondernemen.

Een aantrekkelijke werkgever heeft zijn personeelszaken goed voor elkaar. Het is aangetoond dat werknemers enthousiaster en productiever zijn als dit soort zaken goed geregeld zijn. Dat geeft vertrouwen en hiermee is er ruimte om met elkaar te bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Bij Kop & Munt houden wij alles bij elkaar, nemen alle voor jou vaak tijdrovende en ingewikkelde werkzaamheden uit handen en zorgen dat er één aanspreekpunt is voor alles wat met personeelszaken te maken heeft.

Het personeel blijft uiteraard gewoon jouw personeel, daar verandert niets aan. Maar alles eromheen regelen wij voor jou. Bij Kop & Munt concentreren we ons op de bouwsector. Daar ligt onze kennis en passie en op die manier kunnen wij het beste alle kopzorgen voor jou uit handen nemen.

Schapendrift 93 3371 JJ Hardinxveld-Giessendam Lid sinds maart 2020
www.kopenmunt.nl/ info@kop-en-munt.nl 0184-784040
Kop en Munt
Kop en Munt

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: