KNAP Automation

Safety First

KNAP Automation is gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen zoals machineafschermingen en  veiligheids sensoren. Hierbij kunt u denken aan veiligheidslijsten, veiligheidsbumpers en veiligheidsmatten. 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Hiquel automatiserings componenten. 

Het Hiquel portofolio bestaat uit PLC’s en een groot assortiment aan speciale relais. Enkele voorbeelden van speciale relais zijn tijd-,stroom-, spannings-, multifunctie en vele andere relais.

KNAP Automation is dealer/distributeur de merken:

  • ASO Safety Solutions
  • Protec Machine Safety
  • Hiquel  Electronics 

 Wij hebben als streven de klanten optimaal te helpen en streven er naar een oplossing te realiseren die 100% aansluit bij de vraag van de klant.

Heeft u een vraag dan horen we dat graag! 

Kubus 21 3364 DG Sliedrecht Lid sinds september 2017
www.knap.tech peter@knap.tech 0184 833 003
Knap Automation
Knap Automation
Nieuws van Knap Automation
Vacature Commercieel/Technisch medewerker
8 december 2021 Knap Automation Peter Matze

KNAP Automation is een jong en groeiend bedrijf die (elektrische) veiligheidsoplossingen en afschermingen levert. Door de toenemende vraag naar de diverse veiligheidsoplossingen zijn we opzoek naar een Commercieel/Technisch medewerker/ster om ons... Lees verder »

KNAP Automation wordt uitgelicht in "De Barometer"​
15 juli 2019 Knap Automation Peter Matze

KNAP Automation bedrijf is te zien in een uitzending van "De Barometer" op RTL-Z. De uitzending/herhalingen zijn op: -16 juli 07:30-08:00 -17 juli 16:30-17:00 -19 juli 10:30-11:00 Hierin kunt u kort zien wie wij zijn en wat wij wellicht voor u kunnen... Lees verder »

Vacature allround admin. medewerker
7 mei 2019 Knap Automation Peter Matze

Voor de uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een allround administratief medewerker/ster (parttime di-wo).  Ben je opzoek naar een leuke afwisselende baan dan is dit wellicht iets voor jou. De werkzaamheden bestaan uit het invoeren van... Lees verder »

KNAP Automation (de officiële ASO dealer/CPC van Nederland) en ASO Safety solutions zijn inmiddels alweer bijna een jaar samen actief. Samen hebben ze reeds diverse veiligheidsoplossingen gerealiseerd en wordt er alweer aan diverse nieuwe klant... Lees verder »

KNAP Automation officieel ASO dealer en Compentence Partner Center voor Nederland KNAP Automation is een jong bedrijf en heeft door de gedegen kennis van de ASO Safety producten de status van Competence Partner Center (CPC) behaald. Het bedrijf KNAP... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: