KNAP Automation is een jong bedrijf welke is gespecialiseerd in besturingstechniek en dealer van ASO veiligheidsproducten (veiligheidslijsten/matten/bumpers etc.). 

 

Ondanks dat KNAP Automation een jong bedrijf is heeft het veel ervaring in de besturingstechniek en met ASO producten. KNAP Automation is niet voor niets ASO Competence Partner Center (CPC).

KNAP Automation heeft als streven de klanten optimaal te helpen en streeft er naar een oplossing te realiseren die 100% aansluit bij de vraag van de klant.

Heeft u een vraag dan horen we dat graag!

 

Kubus 21 3364 DG Sliedrecht Lid sinds september 2017
www.knap-automation.nl pmatze@knap-automation.nl 0184 833 003
Knap Automation
Knap Automation
Nieuws van Knap Automation
KNAP Automation wordt uitgelicht in "De Barometer"​
15 juli 2019 Knap Automation Peter Matze

KNAP Automation bedrijf is te zien in een uitzending van "De Barometer" op RTL-Z. De uitzending/herhalingen zijn op: -16 juli 07:30-08:00 -17 juli 16:30-17:00 -19 juli 10:30-11:00 Hierin kunt u kort zien wie wij zijn en wat wij wellicht voor u kunnen... Lees verder »

Vacature allround admin. medewerker
7 mei 2019 Knap Automation Peter Matze

Voor de uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een allround administratief medewerker/ster (parttime di-wo).  Ben je opzoek naar een leuke afwisselende baan dan is dit wellicht iets voor jou. De werkzaamheden bestaan uit het invoeren van... Lees verder »

KNAP Automation (de officiële ASO dealer/CPC van Nederland) en ASO Safety solutions zijn inmiddels alweer bijna een jaar samen actief. Samen hebben ze reeds diverse veiligheidsoplossingen gerealiseerd en wordt er alweer aan diverse nieuwe klant... Lees verder »

KNAP Automation officieel ASO dealer en Compentence Partner Center voor Nederland KNAP Automation is een jong bedrijf en heeft door de gedegen kennis van de ASO Safety producten de status van Competence Partner Center (CPC) behaald. Het bedrijf KNAP... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.