Stationspark 625 3364 DA Sliedrecht Lid sinds maart 2018
IMC
IMC
Nieuws van IMC
Waterstof tanken in Dordrecht
26 juni 2023 IMC Roland van de Graaf

Na jaren van overleg en netwerken was het zover. Vrijdag 26 mei was de plaatsing van de waterstoftank een feit; een cruciaal moment voor de bouw van het eerste waterstoftankstation in de Drechtsteden. Het waterstoftankstation in Dordrecht is... Lees verder »

Het project In opdracht van onze klant GFSC Consultants en Engineers B.V. hebben we onlangs een succesvol subsidietraject uitgevoerd bij de provincie Gelderland. Het gaat om de subsidieregeling ‘Innovatieve Concepten 2022’. Samen met andere... Lees verder »

CS4NL: Nationale aanpak cybersecurity
25 januari 2023 IMC Roland van de Graaf

CS4NL: Nationale aanpak cybersecurity Alles wat je digitaliseert, maakt je kwetsbaar. Criminelen slaan regelmatig online toe en cybercriminaliteit komt vaak in het nieuws. Daarom staat cybersecurity inmiddels op de nationale agenda. Het programma... Lees verder »

EUR 25.000 Subsidie voor Innovatie!
5 juli 2019 IMC Roland van de Graaf

  Houdt uw organisatie zich bezig met innovatie en bent u op zoek naar een manier om onderzoek- en ontwikkelingskosten te drukken? U kunt dan natuurlijk gebruik maken van nationale stimuleringsregelingen zoals bijvoorbeeld de WBSO maar weet u ook... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: