Nieuws van Griendencollege
Annulering bedrijfsbezoek Griendencollege
16 januari 2017 C. van Delen

Het bedrijfsbezoek van maandag 23 januari aan het Griendencollege gaat helaas niet door. In plaats hiervan vindt de jaarlijkse ledenvergadering van 20 maart plaats in het Griendencollege. U wordt hierover nog nader geïnformeerd via het bestuur van... Lees verder »

Leerlingrestaurant Griendencollege
5 oktober 2016 C. van Delen

Het leerlingenrestaurant 'De Minister' wordt sinds begin dit schooljaar gerund door Beau Hagenstein. Beau is een oud-leerling van het Griendencollege, die na zijn koksopleiding  bij verschillende restaurants heeft gewerkt. Naast zijn eigen... Lees verder »

De vakdocent 'Ondernemende ZZP'er' is naarstig op zoek naar ZZP' ers (in technische of ZW banen) die zich willen laten ondervragen door leerlingen. Heb je belangstelling, neem dan contact op met Christa van Delen (06-12453931) Lees verder »

Ook dit jaar kan het BEROEPENFEEST niet zonder sponsoring van buiten de school mogelijk gemaakt worden. Omdat het bedrijfsleven niet zonder een goede beroepskeuze kan van toekomstige toetreders tot de arbeidsmarkt neem ik de vrijheid om u als... Lees verder »

BEROEPENFEEST VOOR VMBO-LEERLINGEN
17 februari 2016 C. van Delen

Op 14 maart 2016 organiseren drie VMBO-scholen uit de Alblasserwaard het beroepenfeest Alblasserwaard On Stage in De Lockhorst in Sliedrecht. VMBO-leerlingen van het Griendencollege uit Sliedrecht, het Wellantcollege uit Ottoland en de Calvijn uit... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: