Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Evenementen van Gemeente Sliedrecht
3e Ondernemersontbijt Sliedrecht
6 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

U komt toch ook naar het derde Ondernemersontbijt voor Sliedrechtse ondernemers? Aanmelden kan via uw accountmanager bedrijven op e.smit@sliedrecht.nl.  Lees verder »

Nieuws van Gemeente Sliedrecht

Maximaal benutten van windmolens middels energie opslag, minder verspilling in fundering door betere engineering, modulaire houtskeletbouw en online platform voor hergebruik van speeltoestellen. Enkele, concrete uitkomsten van een regionale CIRCO... Lees verder »

Beeldvormende raadsvergadering op 2 maart
27 februari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Twee maart is er een beeldvormende raadsvergadering. Raadsleden krijgen dan uitleg over de huidige manier van afval inzamelen. En over welke oplossingen er zijn om te voldoen aan de landelijke doelstellingen. Ook benieuwd? Schuif gerust aan op 2... Lees verder »

De bekendmakingen van de Gemeente Sliedrecht van 27 februari 2020
27 februari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 27 februari op https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_9.pdf  ... Lees verder »

De bekendmakingen van de Gemeente
20 februari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht  met bekendmakingen van donderdag 20 februari 202 op https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_8.pdf Lees verder »

Startsein voor de reconstructie van de Baanhoek en de Molendijk.
18 februari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Wethouder Ton Spek gaf maandagmiddag het startsein voor de reconstructie van de Baanhoek en de Molendijk. Dit deed hij door het bedienen van een elektrische vrachtwagen met een elektrische kraan. De aannemer gebruikt deze wagen ook tijdens de klus.... Lees verder »

Aanmelden voor de Innovation Award?
13 februari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De eerste Sliedrechtse bedrijven hebben zich al aangemeld voor de Innovation Award ZHZ 2020.  Dingt uw innovatieve onderneming dit jaar ook mee naar deze mooie prijs?  Lees meer over aanmelden en de beoordelingscriteria op... Lees verder »

Bekendmakingen Gemeente Sliedrecht
13 februari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 13 februari 2020 https://www.sliedrecht.nl/dsresource?objectid=1ada8534-b5d2-4589-85e9-766d0c5baeed&type=PDF Lees verder »

Update Inkoopkalender
7 februari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De maandelijkse update van de inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht staat weer online.  Met oa een toevoeging van zitelementen en de aanleg watercompensatie Kweldamweg.  Kijk op: https://www.sliedrecht.nl/Ondernemen/Samenwerken/Inkoopkalender... Lees verder »

Vertrek wethouder Van der Plas
31 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Wethouder Ben van der Plas legt per 1 februari 2020 zijn functie neer. Burgemeester en wethouders vinden het bijzonder jammer dat hij het college verlaat en hebben groot respect voor zijn besluit. Lees... Lees verder »

De bekendmakingen van 30 januari 2020
30 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 30 januari 2020 op https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_5.pdf... Lees verder »

Update Kerkbuurt
24 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Speciaal voor pandeigenaren en winkeliers in de Kerkbuurt heeft de Gemeente Sliedrecht sinds 1 januari verschillende subsidies. Deze moeten bijdragen aan een compact en levendig winkelgebied. Meer weten? Kijk op... Lees verder »

Belangrijk verzoek
23 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Beste Ondernemer in de Gemeente Sliedrecht en VSO-lid ,  De Gemeente, Politie, Brandweer en de VSO Sliedrecht  willen blijvend samenwerken om uw bedrijventerrein "schoon, heel en veilig" te krijgen / te houden.   Door middel van deze samenwerking... Lees verder »

De bekendmakingen van 23 januari
23 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 23 januari 2020 op https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_4.pdf  Lees verder »

Veel belangstelling voor de plannen voor fietsroute Craijensteijn
21 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Veel belangstelling voor de plannen voor fietsroute Craijensteijn tijdens een inloopavond op 20 januari jongstleden! De meeste mensen waren positief over het ontwerp. Meer info op https://t.co/z8XYjEXol2?amp=1... Lees verder »

Nieuwe stap De Nieuwe Winkelstraat
17 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Deze week zetten ondernemers en eigenaren van de Kerkbuurt en de gemeente Sliedrecht een nieuwe stap op weg naar De Nieuwe Winkelstraat. Dit gebeurt met het tijdelijk weghalen van het speeltoestel op het Merwedeplein. Zo wordt ruimte gemaakt voor de... Lees verder »

Update inkoopkalender
17 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Ook op de vernieuwde website van de Gemeente Sliedrecht vindt U natuurlijk maandelijks een update van de inkoopkalender Sliedrecht voor de lokale ondernemers.  De nieuwste editie vindt U op:... Lees verder »

De bekendmakingen van de Gemeente Sliedrecht van 16 januari 2020
16 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De bekendmakingen van de Gemeente Sliedrecht van 16 januari op: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_3.pdf met oa Kom Binnen Bij Bedrijven , werkzaamheden aan de Wantijbrug, Buiten Bezig In Sliedrecht,... Lees verder »

Drechtsteden investeert half miljoen in MKB-katalysatorfonds
14 januari 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De zeven colleges van de Drechtstedengemeenten stellen € 500.000 beschikbaar voor het MKB-katalysatorfonds om de innovatiekracht van het regionale bedrijfsleven de komende drie jaar te ondersteunen. Eind 2019 liep de looptijd van het fonds af. Met... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.