Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Evenementen van Gemeente SliedrechtNieuws van Gemeente Sliedrecht

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 17 juli 2019 op... Lees verder »

Bent u helemaal op de hoogte?
15 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Negen van de tien mkb-ondernemers heeft één of meerdere verduurzamingsmaatregelen getroffen, maar te weinig ondernemers zijn op de hoogte van de informatieplicht energiebesparing die sinds 1 juli van kracht is. Dat stelt Essent naar aanleiding van... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 10 juli 2019... Lees verder »

Invulling voormalige 'Leef locatie'
9 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Transportbedrijf A. van Andel & Zonen uit Hardinxveld Giessendam en Rietveld Licht en Wonen uit Sliedrecht hebben samen het voormalig Slavenburg-terrein, beter bekend als de ‘Leef-locatie’ in Sliedrecht aangekocht. De bouwkavel is al jaren... Lees verder »

Subsidie Sterk Techniekonderwijs voor Noordelijke Drechtsteden
8 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Met de subsidieregeling Sterk Techniekonderwijs investeert het kabinet de komende drie jaar 100 miljoen euro om het tekort aan technisch geschoold personeel terug te dringen en de  aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt te verbeteren. ... Lees verder »

Op zoek naar financiering voor uw innovatieplannen?
4 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Drechtsteden stellen geld beschikbaar voor het stimuleren van proces- en productinnovaties. Heeft u, als regionale MKB-onderneming, een vernieuwend idee of pilot? En bent u op zoek naar financiering om dit mogelijk te maken? Neem dan vandaag nog... Lees verder »

Enquete groot onderhoud Parallelweg
3 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De huidige Parallelweg is een belangrijke verkeersader voor het hele dorp Sliedrecht. Groot onderhoud aan de Parallelweg is nodig om de hoeveelheid verkeer nu en in de toekomst goed te kunnen verwerken. Hierbij kijkt de gemeente Sliedrecht ook gelijk... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 3 juli 2019... Lees verder »

Het Klimaatakkoord in 70 vragen
2 juli 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Beste ondernemers in de Gemeente Sliedrecht.... In het document 'Het Klimaatakkoord in (meer dan) 70 vragen' staan de meest gestelde vragen en antwoorden voor U... Lees verder »

Verbindingsfunctionaris
27 juni 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Sinds de zomer van 2018 heeft Sliedrecht een Verbindingsfunctionaris. Die richt zich op jongeren en volwassenen met risico's op verslavingsproblemen. Met de inzet van de Verbindingsfunctionaris werken we aan een gezond en #veiligSliedrecht. Meer info... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 26 juni 2019 op https://t.co/Yfz5tBeU7m?amp=1... Lees verder »

Op donderdag 20 juni tekenden onze buurgemeente Hardinxveld-Giessendam en de onderwijsinstellingen Gilde Vakcollege Techniek (Vmbo),STC Group (Vmbo, Mbo en Hbo) en ROC Da Vinci College (Mbo) een overeenkomst gericht op het gezamenlijk realiseren... Lees verder »

Allereerste Zorgroute Sliedrecht groot succes
24 juni 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Woensdag 19 juni was de eerste Sliedrechtse Zorgroute. Bijna 400 leerlingen gingen bij lokale bedrijven langs om kennis te maken met de zorg. De kinderen kregen bij de bedrijven een rondleiding, een kijkje achter de schermen en mochten een activiteit... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 19 juni 2019 op... Lees verder »

Ook dit jaar zorgt de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Sliedrecht ( KVO-B) weer voor een bewustwordingsbijeenkomst op het gebied van schoon, heel en veilig ondernemen in de Gemeente Sliedrecht. Dit jaar zal deze bijeenkomst... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 12 juni 2019... Lees verder »

Vergeet het niet!
12 juni 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Bent u ondernemer? Verbruikt uw bedrijf meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) per jaar? Dan bent u verplicht om vóór 1 juli 2019 uw energiebesparende maatregelen door te geven. Vergeet het niet! Kijk op... Lees verder »

Update inkoopkalender
12 juni 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

U bent een lokale ondernemer en wilt graag zaken doen met uw eigen gemeente? Klik dan hier voor de meest actuele inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht: https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/inkoopkalender.  Voor alle gepubliceerde... Lees verder »

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 5 juni 2019 op:... Lees verder »

Save the Date 2e Ondernemersontbijt Gemeente Sliedrecht
27 mei 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op woensdag 25 september 2019 vindt van 7.30 tot 8.45 uur alweer het tweede ondernemersontbijt Sliedrecht plaats. Na de goedbezochte eerste editie van 21 maart jongstleden, hopen wij natuurlijk weer op veel geïnteresseerde Sliedrechtse... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.