Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Evenementen van Gemeente Sliedrecht
Business Borrel Gemeente Sliedrecht
12 december 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit
Nieuws van Gemeente Sliedrecht

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 5 december 2018 ophttps://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZsioqwzJG_49-2018-12-05.pdf Lees verder »

Ondertekening contract zwembad
5 december 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vanaf 1 januari 2019 gaat een nieuw contract in voor de exploitatie van zwembad De Lockhorst. Na een aanbestedingsprocedure kwam Optisport als beste partij naar voren. Met nieuwe afspraken mag Optisport de komende vijf jaar aan de slag in het... Lees verder »

Bezwaren Kerkbuurt verworpen
5 december 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De bouw van 16 nieuwe appartementen in de Kerkbuurt is een flinke stap dichterbij gekomen. De rechtbank heeft de bezwaren van de Belangenvereniging Kerkbuurt-Oost niet-ontvankelijk verklaard. Het beroep van twee particulieren is ongegrond verklaard.... Lees verder »

Begrotingsapp Gemeente
29 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

“ De Begrotingsapp van de Gemeente Sliedrecht is een handige tool om makkelijk inzicht te krijgen.”, aldus wethouder Hans Tanis.  Kijk mee op : https://sliedrecht.begrotingsapp.nl/begroting-2019... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 28 november 2018 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZswsztzJC_48-2018-11-28.pdf Lees verder »

Impuls voor Woonboulevard en Burgemeester Winklerplein
28 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De Woonboulevard op de Nijverwaard en het Burgemeester Winklerplein krijgen allebei een eigen fonds om de winkelgebieden aantrekkelijker te maken. Dinsdag werden de afspraken met de Woonboulevard ondertekend. Vandaag de ondertekening met het... Lees verder »

Heeft u uw cadeautje nou nog steeds niet uitgepakt?!
28 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Gevestigd op een van de bedrijventerreinen  in Sliedrecht? Winkelier op de Kerkbuurt, het BW-plein of de Woonboulevard? ZZPer in Sliedrecht ?  En je cadeau voor de #DagvandeOndernemer2018 nou nog steeds niet uitgepakt ?  Kijk dan snel op de... Lees verder »

Heeft u zich al aangemeld voor het Beroepenfeest op 4 februari 2019?
28 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Ook bij ons op het gemeentekantoor hangt ie ! De poster van het grote Beroepenfeest van Alblasserwaard On Stage om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hem zien en zich aanmelden voor 4 februari 2019. Heeft u of een van uw werknemers zich al... Lees verder »

Nieuwsflits Keurmerk Veilig Omdernemen
28 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De nieuwe KVO nieuwsflits staat weer online : schoon, heel en veilig ondernemen in Sliedrecht op : https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/nieuws-voor-ondernemers/nieuwsbrieven-ondernemen Lees verder »

Update College Uitvoeringsprogramma (CUP)
27 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Gemeenteraad van Sliedrecht spreekt na een intensief debat op 27 november steun uit voor het College Uitvoeringsprogramma. Daarin staan de plannen van het college Sliedrecht voor de komende vier jaar. Nu de raad akkoord is, kan het college verder met... Lees verder »

Wethouder Hans Tanis bezoekt Unive op Stationspark
21 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op woensdagochtend 21 november 2018 bezocht wethouder Hans Tanis, samen met accountmanager bedrijven Esther Smit de Univé- locatie op het Stationspark te Sliedrecht: ... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 21 november 2018 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZaoxirzJC_47-2018-11-21.pdf Lees verder »

Maatschappelijk verantwoord ondernemen?
19 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op verzoek van VSO’s Bas Groenendijk had ik vandaag een gesprek met Mirjam Lankreijer over enerzijds De Sociale Moestuin Sliedrecht (http://www.socialemoestuin.nl) en anderzijds de Voedselbank Sliedrecht (http://www.voedselbanksliedrecht.nl) en hun... Lees verder »

Cadeautje op de Dag van de Ondernemer
15 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vrijdag 16 november was het de Dag van de Ondernemer. Zoals de meesten van jullie via de verschillende (digitale) kanalen vast al hebben gelezen, hoorde daar voor de Gemeente Sliedrecht ook een cadeautje bij. Een cadeautje voor ALLE ondernemers uit... Lees verder »

Eerste editie van de Techniekroute Sliedrecht groot succes
14 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op woensdagochtend 14 november bezochten circa 400 Sliedrechtse basisschoolleerlingen van groep 8 en een groep 7- klas een groot aantal in Sliedrecht gevestigde technische bedrijven. Hieronder ook een groot aantal VSO-leden:) Ook het voltallige... Lees verder »

Ook het college van B&W ontvangen op uw bedrijfslocatie ?
14 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Dinsdag 13 november vergaderde het college van B&W extern in het nieuwe Bonkelaarhuis. Voor de vergadering werden zij verwelkomd door de directie. Na de vergadering volgde een gezamenlijke lunch met als toetje nog een rondleiding door het... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 14 november 2018 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZqfcsozJC_46-2018-11-14.pdf .  Lees verder »

Update Inkoopkalender
7 november 2018 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De update van de inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht staat weer online op : https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/inkoopkalender ... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 7 november 2018 op :https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZewgbmzJE_45-2018-11-07.pdf... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.