Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Nieuws van Gemeente Sliedrecht
Mobiliteitsenquete
18 oktober 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

De gemeente Sliedrecht werkt aan een nieuw Verkeers- en Mobiliteitsplan. Wij zijn benieuwd naar uw mening over verkeer en vervoer nu en in de toekomst. Hoe waardeert u de huidige voorzieningen voor fiets, openbaar vervoer en auto? Hoe wilt u zich in... Lees verder »

Herinnering aanmelden adressenindex Gemeentemagazine 2024 
25 september 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

In 2024 komt er weer een gemeentemagazine uit. Heeft u vorig jaar als bedrijf in het gemeentemagazine 2023 gestaan? In week 35 heeft u van uitgever Akse Media een e-mail ontvangen om uw gegevens te controleren.  Wijzigingen en/of aanmeldingen voor... Lees verder »

Werkzaamheden Ouverture
20 juli 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Vanaf maandag 31 juli tot 4 september 2023 vinden er werkzaamheden plaats aan de Ouverture. De firma KWS uit Zwijndrecht gaat de werkzaamheden in fases uitvoeren. De werkzaamheden vinden plaats tussen de rotondes met de Menuet en Sonate.   De... Lees verder »

Drechtwerk Actief
25 mei 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Kent u iemand die nét dat extra steuntje in de rug kan gebruiken als het gaat om het vinden van een werkplek? Drechtwerk is hét werkleerbedrijf van de Drechtsteden. Zij bieden een omgeving waar mensen de mogelijkheid krijgen om in hun eigen tempo... Lees verder »

18e KVK Innovatie Top 100
1 mei 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Bent u een ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf? Heeft u een innovatief product of dienst met succes op de markt gebracht? Schrijf dan in voor de 18e editie van de Innovatie Top 100 van KVK. Dat kan vanaf nu! KVK roept alle innovatieve... Lees verder »

Afscheid beleidsmedewerker economie: Hilbert de Jong
1 mei 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Afgelopen week namen we afscheid van beleidsmedewerker economie Hilbert de Jong. Hilbert maakte als beleidsmedewerker economie sinds september 2018 heel actief deel uit van het Team Economie Sliedrecht en heeft zich onder andere actief ingezet voor... Lees verder »

Bedrijfsbezoek Pelikaan verpakkingen
20 april 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

“De geschiedenis van Pellikaan Verpakkingen gaat terug naar het jaar 1951. In dat jaar legde mijn grootvader de basis voor Pellikaan Verpakkingen. Hij had voorheen een sigarenmakerij maar zag een gat in de markt in verpakkingsmaterialen en startte... Lees verder »

Bedrijfsbezoek GMS Digitaliseert
13 april 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Woensdag bezochten wethouder Roelant Bijderwieden , beleidsmedwerker Hilbert de Jong en accountmanager bedrijven Esther Smit de locatie van GMS Digitaliseert op het Noord-OostKwadrant.“ We zijn een eigenwijze club gedreven specialisten, een... Lees verder »

Bedrijfsbezoek JB Hydraulics
6 april 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Woensdag 5 april bezochten wethouder Roelant Bijderwieden beleidsadviseur economie Hilbert de Jong de locatie van JB Hydraulics BV.Eigenaar Henk Jansen vertelt : “We zijn in 1991 gestart en echt een maritiem gerelateerd bedrijf. 35% van wat... Lees verder »

Bedrijfsbezoek Buzzzle | communicatie & participatie
4 april 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Dat kantoorhonden bijdragen aan werkgeluk, weten ze maar al te goed bij Buzzzle communicatie en participatie . Loetje wachtte wethouder Roelant Bijderwieden en accountmanager Esther Smit op bij het kantoor van #Buzzzle en heette ze van harte... Lees verder »

Bedrijfsbezoek De Groot & Schagen
30 maart 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Woensdag bezochten wethouder Roelant Bijderwieden en accountmanager bedrijven Esther Smit de locatie van De Groot & Schagen. “Met ruim 60 jaar ervaring is de Groot & Schagen kleinschalig begonnen en uitgegroeid tot een middelgrote... Lees verder »

Regionale techniekspelen 2023
23 maart 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Donderdag 23 maart vond de finale van de Regionale Techniekspelen bij DMS te Sliedrecht plaats. 23 Basisscholen streden om de winst. Behalve de auto die het verste reed, was er ook een prijs voor de mooiste auto. De leerlingen construeerden een auto... Lees verder »

Bedrijfsbezoek Repair IT Now
24 maart 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Donderdag bezochten wethouder Roelant Bijderwieden en accountmanager bedrijven Esther Smit de locatie van Repair IT Now Nederland.Op locatie werden ze ontvangen door de enthousiaste eigenaar Mikail Yilmaz.“Repair IT Now is dé specialist als... Lees verder »

Bedrijfsbezoek Vlot logistics
23 maart 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Woensdag bezochten wethouder Roelant Bijderwieden en accountmanager Esther Smit de locatie van Vlot Logistics.   “Van een paard en wagen tot een wagenpark van tientallen vrachtauto’s en bestelbussen; veel is veranderd in de 125 jaar die Vlot... Lees verder »

Bedrijfsbezoek ABB
23 maart 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Woensdag bezochten wethouder Roelant Bijderwieden en beleidsmedewerker economie Hilbert de Jong de nieuwe smaakvol ingerichte locatie van ABB Bouwgroep. Zij werden daar hartelijk ontvangen door commercieel directeur Frank van Dijk. Een waardevol... Lees verder »

Ondernemers kunnen vanaf dinsdag 21 maart TEK-regeling aanvragen
22 maart 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) opent dinsdag 21 maart het loket voor de mkb-regeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK). Mkb-ondernemers, waarbij de energiekosten een relatief groot deel uitmaken van de omzet, kunnen tot 2... Lees verder »

Ondernemers Sliedrecht investeren gezamenlijk in eigen ondernemersklimaat
14 maart 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Op 14 maart tekenen ondernemers en gemeente een convenant waardoor de ondernemers voortaan zelf gezamenlijk kunnen investeren in het ondernemersklimaat van Sliedrecht. Met dit convenant komt er jaarlijks € 486.000 beschikbaar voor investeringen.... Lees verder »

Bedrijfsbezoek DGS Arbo
27 februari 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Een uitgebreid en interessant bezoek vorige week voor wethouder economie Roelant Bijderwieden en accountmanager Esther Smit bij Michel de Wette en Hans van Hoek van DGS Arbo & Veiligheid. Het bedrijf, gevestigd op het NO-kwadrant in de... Lees verder »

Start zorgroute 2023
9 februari 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen van de Zorgroute Sliedrecht zijn alweer begonnen! “Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen”, past eigenlijk wel prima als het gaat om de routes die jaarlijks voor de groepen 7 (Zorgroute) en... Lees verder »

Bedrijfsbezoek Advizo
9 februari 2023 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Gisteren bezochten wethouder Roelant Bijderwieden en accountmanager bedrijven Esther Smit de locatie van Advizo Detachering Jeugdzorg op het Stationspark. Het werd een inspirerend en energiek gesprek met directeur Wim Karels. Het ging onder andere... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: