Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Nieuws van Gemeente Sliedrecht
Baggerbeeld Ouverture
7 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vanaf 11 mei begint de realisatie van het kunstwerk "Baggerbeeld" bij de Ouverture in Baanhoek-West. Initiatiefnemer is kunstenaar dhr. Maarten de Winter. Kunstwerk is gesponsord door diverse Sliedrechtse bedrijven. Meer informatie: sliedrecht.nl Lees verder »

De bekendmakingen van 7 mei 2020
7 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 7 mei op: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Week_19.pdf Lees verder »

Stap voor stap meer ruimte
6 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vanaf maandag 11 mei geven we elkaar stap voor stap meer ruimte. Dit kan alleen als iedereen zich aan de maatregelen tegen het coronavirus blijft houden.‪Meer informatie over de versoepeling en de voorwaarden... Lees verder »

Verlenging uitstel betaling lokale heffingen
6 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Omdat de lock-down-situatie slechts getemporiseerd zal afnemen, zal voor het pakket aan maatregelen "uitstel belastingen lokale heffingen" verlenging gelden tot 1 september aanstaande. Als vanaf september weer tot maandelijkse incasso wordt... Lees verder »

Komt u niet in aanmerking voor de TOGS-regeling?
6 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Draait uw onderneming verlies tijdens de #coronacrisis maar komt u niet in aanmerking voor de tegemoetkoming #TOGS?  Kijk op de websites van KVK https://www.kvk.nl/corona/ en de... Lees verder »

Geen verplichte vakantiedagen
6 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Werkgevers mogen werknemers niet verplichten om (bovenwettelijke) vakantiedagen op te nemen als er door de coronacrisis minder of geen werk is. Werkgevers mogen het werknemers wél... Lees verder »

De afgelopen dagen hebben veel Sliedrechtse ondernemers -ter inspiratie- hún invulling van de nieuwe 1.5 meter economie gedeeld op: https://www.sliedrecht.nl/Ondernemen/Nieuws_voor_ondernemers/Nieuwsarchief/2020/Kunnen_we_elkaar_helpen.  Al... Lees verder »

Actuele corona- updates
5 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit
Update inkoopkalender
5 mei 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De update van de inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht staat voor u klaar op: https://www.sliedrecht.nl/Ondernemen/Samenwerken/Inkoopkalender.  Lees verder »

De bekendmakingen van 30 april 2020
30 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 30 april op https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_18.pdf Lees verder »

Nieuwe noodverordening in onze regio vanaf 29 april
30 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Vanaf 29 april geldt een nieuwe noodverordening in onze regio. Deze noodverordening vervangt de versie van 3 april. De noodverordening is nodig om de coronamaatregelen te kunnen handhaven. De noodverordening en de belangrijkste aanpassingen vind je... Lees verder »

Webinar over de voortgang MIRT-verkenning
29 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op 6 en 7 mei organiseert het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een webinar over de voortgang van de MIRT-Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem.  Sinds 2019 onderzoekt het ministerie mogelijke oplossingen om de bereikbaarheid en... Lees verder »

Voorbeelden van collega-ondernemers
29 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Dinsdag 21 april jongstleden werden de door de rijksoverheid genomen maatregelen in relatie tot de uitbraak van het corona virus verlengd. Het gaat er steeds meer op lijken dat we nog gedurende een lange tijd te maken krijgen met een... Lees verder »

TOPSS
29 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Met de €100 miljoen voor TOPSS wil Invest-NL de beschikbaarheid van risicokapitaal waarborgen voor innovatieve start- & scale-ups met een gezond perspectief die worden getroffen door Covid-19 crisis. Financiering vanuit TOPSS is gericht op het... Lees verder »

Verdere uitbreiding en versoepeling regelingen voor ondernemers
29 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) vult de financiële ondersteuning voor ondernemers vanwege het coronavirus verder aan én vereenvoudigt de voorwaarden van regelingen. Daardoor worden tienduizenden extra ondernemers geholpen. De... Lees verder »

Op 7 april kondigde het Kabinet aan €100 miljoen uit te zullen trekken voor overbruggingskredieten voor startups, scale-ups , MKB zonder kredietrelatie bij een bank en innovatieve mkb’ers. Vanaf 29 april kunnen deze bedrijven een aanvraag doen... Lees verder »

Corona poster
24 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

evofenedex stelde samen met VNO-NCW,  MKB-Nederland en de Rijksoverheid een poster beschikbaar met de belangrijkste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in magazijnen en distributiecentra.  Op de poster staan de tien belangrijkste... Lees verder »

Spoedwet in werking
24 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De spoedwet op het terrein van Justitie en Veiligheid treedt vandaag - 24 april 2020 – in werking. Deze tijdelijke wet treft een aantal voorzieningen die noodzakelijk zijn in verband met de uitbraak van COVID-19: ... Lees verder »

Rode Coronavlaggen
23 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Momenteel wordt gefraudeerd bij het aanvragen van de TOZO uitkering. De landelijke politie heeft bijgaand document opgesteld voor de uitkerende instantie hoe fraude kan worden herkend bij het aanvragen.  Ook bereiken ons berichten van malafide... Lees verder »

Bekendmakingen Gemeente Sliedrecht 23 april
23 april 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 23 april : https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_17.pdf Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.