Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Nieuws van Gemeente Sliedrecht
Meewerken aan groene daken?
29 december 2020 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

In januari start de gemeente Sliedrecht een 'groendakactie'. Met een aantrekkelijk aanbod stimuleren we inwoners om hun platte dak te laten bedekken met sedumplantjes. Mooi én goed voor het milieu. We werken voor deze actie samen met Groendakcoach.... Lees verder »

Overzicht steun- en herstelpakket
15 december 2020 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Daarom is er een steun- en herstelpakket met tijdelijke financiële regelingen, een sociaal pakket en investeringsmaatregelen. Hiermee helpt... Lees verder »

Nederland in Lockdown
15 december 2020 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Het coronavirus grijpt nog sneller om zich heen: Lockdown om contacten tot een minimum te beperken Het coronavirus grijpt opnieuw razendsnel om zich heen. De afgelopen weken zien we een snelle toename in het aantal besmettingen. Dat heeft zijn... Lees verder »

Samen keuzes maken en koers bepalen
6 oktober 2020 Gemeente Sliedrecht Afd. Communicatie

Welke koers moet Sliedrecht varen voor een economisch gezonde toekomst? Welke ruimtelijke keuzes voor wonen, werken en recreëren zijn daarbij belangrijk? De gemeente en de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) willen hierover graag met in... Lees verder »

Bekendmakingen 24 september
24 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 24 september : https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_39.pdf Lees verder »

Start werkzaamheden
23 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Maandag 28 september: Start rioleringswerkzaamheden Thorbeckelaan in Sliedrecht.  Vragen over de werkzaamheden? Neem contact op met KUIPERS Infra via 078-674 21 87 via info@kuipersinfra-strijen.nl. Meer informatie: sliedrecht.nl Lees verder »

Updates
20 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op zondagavond 20 september om 18.00 uur gingen de nieuwe regionale maatregelen in om het virus in te dammen ( om verwarring te voorkomen : niet voor Sliedrecht) op maandag 21 september stonden alle activiteiten in net kader van Wereld Alzheimer Dag... Lees verder »

Wereld Alzheimer Dag
14 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Maandag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Het Mantelzorgpunt, het Alzheimer Café, Bibliotheek Aanzet, het Seniorenhuys de Schalm, Waardeburg, Rivas en de Gemeente Sliedrecht roepen jong en oud op om aandacht te hebben voor mensen met... Lees verder »

De gemeentepenning
11 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente Sliedrecht is trots op haar vrijwilligers, daarom zullen wij ook dit jaar de gemeentepenning uitreiken als blijk van waardering. Ken je iemand die deze penning verdient of wil je meer informatie? Neem dan contact op via... Lees verder »

Update inkoopkalender
11 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De geactualiseerde inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht staat weer online: https://www.sliedrecht.nl/Ondernemen/Samenwerken/Inkoopkalender  ... Lees verder »

Bekendmakingen 10 september 2020
10 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 10 september: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_37.pdf Lees verder »

Kadernota
10 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Elk jaar stellen Burgemeester en Wethouders een kadernota op. In deze nota wordt het plan gepresenteerd voor het volgend jaar. Dinsdag 8 september is de kadernota gepresenteerd aan de gemeenteraad. Lees op de website van de Gemeente Sliedrecht hier... Lees verder »

Nationaal groeifonds
8 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op 7 september jongstleden presenteerde het kabinet het Nationaal Groeifonds! De plannen van het kabinet om lange termijn investeringen te doen (20 miljard euro!) in de Nederlandse economie sluiten aan op de regionale inspanningen in... Lees verder »

Bekendmakingen 3 september 2020
3 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 3 september: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_36.pdf Lees verder »

Van afval naar grondstof
2 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Van afval naar grondstof. Dat is het motto van het nieuwe afvalbeleid van de gemeente Sliedrecht.  Het college gaat een nieuw afvalbeleid voorleggen aan de gemeenteraad van Sliedrecht.  Meer over het nieuwe afvalbeleid lees je op onze... Lees verder »

Maak het oplichters niet te makkelijk!
31 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Rijksoverheid start per 1 september met campagne ‘Maak het oplichters niet te makkelijk’. Ook de gemeente Sliedrecht sluit hierbij aan. Deze week het voorlichtingsfilmpje: Meekijken bij pinnen: https://www.youtube.com/watch?v=um-5aRD2xtI Meer... Lees verder »

Voor jou en voor mij
26 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De zomervakantie nadert ook in onze regio zijn einde. Ook de scholen beginnen volgende week weer. Heb jij of één van jouw gezinsleden coronaklachten? Blijf thuis en laat je testen. Houd altijd afstand, was je handen, werk zo veel mogelijk thuis.... Lees verder »

Bekendmakingen gemeente 26 augustus 2020
26 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 26 augustus: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_35.pdf Lees verder »

Corona Update
19 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op dinsdag 18 augustus vertelden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge op televisie over corona en de nieuwe regels. Meer informatie lees je op: ... Lees verder »

Bekendmakingen 19 augustus
19 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de  Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 19 augustus op https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_34.pdf Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: