Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Nieuws van Gemeente Sliedrecht
Wereld Alzheimer Dag
14 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Maandag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Het Mantelzorgpunt, het Alzheimer Café, Bibliotheek Aanzet, het Seniorenhuys de Schalm, Waardeburg, Rivas en de Gemeente Sliedrecht roepen jong en oud op om aandacht te hebben voor mensen met... Lees verder »

De gemeentepenning
11 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente Sliedrecht is trots op haar vrijwilligers, daarom zullen wij ook dit jaar de gemeentepenning uitreiken als blijk van waardering. Ken je iemand die deze penning verdient of wil je meer informatie? Neem dan contact op via... Lees verder »

Update inkoopkalender
11 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De geactualiseerde inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht staat weer online: https://www.sliedrecht.nl/Ondernemen/Samenwerken/Inkoopkalender  ... Lees verder »

Bekendmakingen 10 september 2020
10 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 10 september: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_37.pdf Lees verder »

Kadernota
10 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Elk jaar stellen Burgemeester en Wethouders een kadernota op. In deze nota wordt het plan gepresenteerd voor het volgend jaar. Dinsdag 8 september is de kadernota gepresenteerd aan de gemeenteraad. Lees op de website van de Gemeente Sliedrecht hier... Lees verder »

Nationaal groeifonds
8 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op 7 september jongstleden presenteerde het kabinet het Nationaal Groeifonds! De plannen van het kabinet om lange termijn investeringen te doen (20 miljard euro!) in de Nederlandse economie sluiten aan op de regionale inspanningen in... Lees verder »

Bekendmakingen 3 september 2020
3 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van donderdag 3 september: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_36.pdf Lees verder »

Van afval naar grondstof
2 september 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Van afval naar grondstof. Dat is het motto van het nieuwe afvalbeleid van de gemeente Sliedrecht.  Het college gaat een nieuw afvalbeleid voorleggen aan de gemeenteraad van Sliedrecht.  Meer over het nieuwe afvalbeleid lees je op onze... Lees verder »

Maak het oplichters niet te makkelijk!
31 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Rijksoverheid start per 1 september met campagne ‘Maak het oplichters niet te makkelijk’. Ook de gemeente Sliedrecht sluit hierbij aan. Deze week het voorlichtingsfilmpje: Meekijken bij pinnen: https://www.youtube.com/watch?v=um-5aRD2xtI Meer... Lees verder »

Voor jou en voor mij
26 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De zomervakantie nadert ook in onze regio zijn einde. Ook de scholen beginnen volgende week weer. Heb jij of één van jouw gezinsleden coronaklachten? Blijf thuis en laat je testen. Houd altijd afstand, was je handen, werk zo veel mogelijk thuis.... Lees verder »

Bekendmakingen gemeente 26 augustus 2020
26 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 26 augustus: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_35.pdf Lees verder »

Corona Update
19 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Op dinsdag 18 augustus vertelden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge op televisie over corona en de nieuwe regels. Meer informatie lees je op: ... Lees verder »

Bekendmakingen 19 augustus
19 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de  Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 19 augustus op https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_34.pdf Lees verder »

Inkoopkalender augustus 2020
13 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit
Even opfrissen....
7 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Even opfrissen. Welke coronaregelingen zijn er nu? Bekijk wat je kunt doen in jouw bedrijfssituatie... Lees verder »

Toename besmettingen Corona
5 augustus 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Ondernemer in de Gemeente Sliedrecht ?  Lees onderstaand artikel en deel het alsjeblieft met uw werknemers en klanten. ... Lees verder »

Bekendmakingen 23 juli
23 juli 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 22 juli: https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_30.pdf ... Lees verder »

Bekendmakingen 15 juli
15 juli 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 15 juli : https://www.sliedrecht.nl/Nieuws_bekendmakingen/Bekendmakingen/2020/Het_Kompas_week_30.pdf... Lees verder »

Bericht voor alle VSO-ondernemers van Kom Erbij Sliedrecht
9 juli 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Een lokaal netwerk van maatschappelijk betrokken organisaties, instellingen en verenigingen vormt de binnencirkel van de lokale coalitie Kom Erbij Sliedrecht tegen eenzaamheid. Eenzaamheid is een complex probleem dat we als coalitie niet alleen... Lees verder »

Bekendmakingen gemeente 8 juli
8 juli 2020 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeentepagina van de Gemeente Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 8 juli: https://t.co/lFvnFwYLSS?amp=1... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: