Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Nieuws van Gemeente Sliedrecht
Nieuw brandstof verkooppunt waterstof
9 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente werkt mee aan de oprichting van een nieuw brandstofverkooppunt in Baanhoek-west, bij de afslag van Sliedrecht West. Daar zou ook de verkoop van waterstof mogelijk kunnen worden. De ondernemers hebben het initiatief genomen en hebben... Lees verder »

Update Inkoopkalender
5 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

U bent een lokale ondernemer en wilt graag zaken doen met uw eigen gemeente? Klik dan op onderstaande link voor de meest actuele inkoopkalender.  Voor alle gepubliceerde Drechtstedelijke aanbestedingen kunnen ondernemers overigens informatie vinden... Lees verder »

Werkzaamheden: afsluiting stationsweg
3 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

In verband met aanpassingen aan de fietsoversteek en zebra nabij de rotonde is het zuidelijk deel van de Stationsweg afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer.  Deze afsluitingen gelden van woensdag 10 vanaf 20.00 uur t/m donderdag 11 april... Lees verder »

Parkeren grote voertuigen
1 april 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente Sliedrecht heeft onderzocht hoe het parkeren van vrachtauto's en grote bestelbussen beter kan in Sliedrecht. Het parkeren van vrachtauto’s en grote bestelbussen zorgt al enige tijd voor discussie. Daarom heeft de gemeente onderzocht op... Lees verder »

Veilig Sliedrecht?
28 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Sliedrecht is een veilige gemeente en dat moet zo blijven. Daarom houden we een onderzoek. Help jij mee om Sliedrecht veilig te houden? Klik dan hier: sliedrecht.nl/vragenlijst. Meedoen kost je vijf minuten. Meer info... Lees verder »

Informatieplicht bedrijven
27 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Verbruikt uw bedrijf meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) per jaar? Dan bent u verplicht om voor 1 juli 2019 uw energiebesparende maatregelen door te geven. Dit doet u via het eLoket. Kijk op... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 27 maart 2019 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZmzumnbKC_13-2019-03-27.pdf Lees verder »

Inloop Sliedrecht buiten
21 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Woensdag 27 maart organiseert de gemeente een inloopavond over het voorontwerp bestemmingsplan Sliedrecht Buiten. U bent tussen 19:30 en 21:00 uur van harte welkom in de voetbalkantine van V.V. Sliedrecht, Sportlaan 7. Voor meer... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 20 maart 2019 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZalwikbKaB_12-2019-03-20.pdf Lees verder »

Even voorstellen namens de brandweer: Ruud Alblas
18 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Even voorstellen: ons nieuwe werkgroeplid Ruud Alblas voor de Keurmerk Veilig Ondernemen werkgroepen Bedrijventerreinen en winkelgebieden namens de brandweer ZHZ. Lees meer op:... Lees verder »

Drechtsteden gaan voor nieuwe energie
18 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Gemeente Sliedrecht bereidt zich voor op een toekomst zonder aardgas. We gaan over op schonere, duurzamere warmtebronnen om te koken en onze huizen te verwarmen. Dit moet vóór het jaar 2050 klaar zijn. De afgelopen maanden heeft de gemeente samen... Lees verder »

Update Inkoopkalender Gemeente Sliedrecht
10 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De meest actuele inkoopkalender van de Gemeente Sliedrecht staat weer online.  Kijk op: https://www.sliedrecht.nl/sliedrecht-onderneemt/inkoopkalender Meer informatie op www.tendernet.nl of via onze afdeling inkoop op inkoop@drechtsteden.nl ... Lees verder »

Hartveilig Dorp
7 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De gemeente Sliedrecht is sinds juli 2017 een Hartveilig dorp. Dit houdt in dat er in Sliedrecht voldoende vrijwilligers en AED's zijn om tijdens de eerste cruciale zes minuten bij een hartstilstand in actie te komen. Lees meer... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 6 maart 2019 op : https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZutcmfbKC_10-2019-03-06.pdf Lees verder »

Extra aanpassing kruispunt Sportlaan
5 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Begin december 2018 is de nieuwe verkeerssituatie bij de Sportlaan / kruising N482 opgeleverd. In de afgelopen periode is gebleken dat de bocht, van de N482 naar de Sportlaan, wat krap is. Deze gaan van we tussen 11 en 15 maart verruimen. Meer info... Lees verder »

Trots op maakindustrie Drechtsteden
5 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

De trots op onze maakindustrie straalt ervan af in deze video! We zien prachtige voorbeelden van innovatieve bedrijven in de Drechtsteden en wat zij kunnen met extra ondersteuning vanuit het MKB- katalydatorfonds! Kijk op... Lees verder »

Brandveiligheid: wat, wanneer en hoe?
4 maart 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Brandveiligheid is in Nederland vastgelegd in een groot aantal regels, normen en richtlijnen. Regelgeving over brandveiligheid komt voort uit de praktijk, en is gericht op veilig vluchten en het beheersbaar houden van brand. Maar echte... Lees verder »

De gemeentepagina Sliedrecht met bekendmakingen van woensdag 27 februari 2019 op https://www.sliedrecht.nl/sliedr/up1/ZalkkcbKC_09-2019-02-27.pdf Lees verder »

Save the Date Ondernemersontbijt Sliedrecht
25 februari 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

#SaveTheDate: allereerste Ondernemersontbijt Sliedrecht voor alle Sliedrechtse ondernemers op donderdag 21 maart 2019 van 7.30-9.00 uur.  Lees hier... Lees verder »

Lift Kerkbuurt Sliedrecht
21 februari 2019 Gemeente Sliedrecht E. Smit

Een bijzonder transport vanmorgen vroeg in Sliedrecht. De schacht voor de lift in de Kerkbuurt is gearriveerd. En hij staat! De komende weken wordt de apparatuur voor de lift geïnstalleerd. Het is de bedoeling dat de lift eind maart/begin april... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.