Moore DRV
Moore DRV
Nieuws van Moore DRV
DRV Accountants & Adviseurs - Kennissessie Wet arbeidsmarkt in balans -
3 september 2019 Moore DRV Mariëlle Spuijbroek

Kennissessie WAB Op 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Deze wet brengt wijzigingen met zich mee in onder andere de regels voor flexwerk, het ontslagrecht en de transitievergoeding. De wet heeft als doel het in dienst hebben... Lees verder »

Werkgeversdagen 2016 - Vitale medewerkers
7 september 2016 Moore DRV M. Witt

Begin november vinden de Werkgeversdagen 2016 plaats. DRV Accountants & Adviseurs organiseert deze dagen samen met MTH accountants & adviseurs. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan één van deze zeer interessante dagen voor... Lees verder »

DRV nodigt u graag uit voor de Fenexpo
15 april 2016 Moore DRV M. Witt

Vanuit de vestiging in Sliedrecht neemt DRV dit jaar deel aan de Fenexpo Businessdagen in Gorinchem. Wij nodigen u van harte uit om dit evenement te bezoeken en om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten. We geven zelf als het ware... Lees verder »

DRV Uurtje Wijzer - Bedrijfsfinancieringen
26 februari 2016 Moore DRV M. Witt

Maandelijks organiseert DRV Accountants & Adviseurs de tweede dinsdag van de maand een bijeenkomst met de naam DRV Uurtje Wijzer. In één uur tijd wordt u snel bijgepraat over een actueel onderwerp en kunt uw vragen over dit onderwerp stellen. De... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: