Drechtsteden Hypotheken & Verzekeringen adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van hypotheken, verzekeringen, leningen, beleggingsrekeningen (pensioen)spaar- en betaalrekeningen. De specialiteit van het kantoor is hypotheekadvisering. Onze adviseur, Klaas van den Herik, is naast Erkend Hypotheekadviseur (SEH) ook Erkend Hypothecair Planner (NVHP).

Hypothecair Planner

Als Erkend Hypothecair Planner inventariseren wij uw persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen. Op basis daarvan maken wij een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele planningssoftware. Wij zoeken voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico's. Het advies van de Erkend Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Bij de Erkend Hypothecair Planner staat u als consument centraal.

 

Samenwerkingsverband

Drechtstreden Hypotheken & Verzekeringen heeft een samenwerkingsverband met vrijwel alle grote banken. Ook zijn er agentschappen bij vrijwel alle grote verzekeraars. Dit betekent dat we in staat zijn om voor u goede voorwaarden en zo laag mogelijke premies en rente kunnen bedingen en u zo een passend product te bieden.

 

Advies

Het onze missie u te voorzien van een excellent advies. Een excellent advies is een passend advies, waarbij nu, maar ook in de toekomst rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie, wensen, (toekomstige)doelstellingen en bestaande voorzieningen. De hamvraag in deze is: “Wat wilt u nu echt?

 

 

Stationspark 730-5 3364 DA Sliedrecht Lid sinds december 2017
www.drechtstedenhypotheken.nl info@drechtstedenhypotheken.nl 0184-413435
Drechtsteden Hypotheken & Verzekeringen
Drechtsteden Hypotheken & Verzekeringen
Nieuws van Drechtsteden Hypotheken & Verzekeringen
Vergeet niet het (onverdeelde) aandeel in de nalatenschap bij de aangifte inkomstenbelasting 2022!
31 maart 2023 Drechtsteden Hypotheken & Verzekeringen Klaas van den Herik

Vanaf het moment van overlijden zijn de erfgenamen de verkrijgers van de nalatenschap. De erfgenamen moeten in hun eigen aangifte inkomstenbelasting over 2022 de totale waarde van hun vermogen op 1 januari 2022 vermelden voor de... Lees verder »

AVG en cyberrisks
1 november 2018 Drechtsteden Hypotheken & Verzekeringen Klaas van den Herik

Beste mede - ondernemers, 31 oktober jl., hebben we van alles mee gekregen over risico's. O.a. is er gesproken over datalekkage en de AVG. De verzekeringsmarkt is hier ook ingedoken en nu komen er steeds meer "oplossingen" in de markt. Hiscox is... Lees verder »

Is autoschade verzekerd als je geen winterbanden hebt?
19 december 2017 Drechtsteden Hypotheken & Verzekeringen Klaas van den Herik

Bij winterse omstandigheden heb je een kleinere kans op een ongeval als je winterbanden hebt. Ze zijn niet verplicht in Nederland, maar wel aan te raden. Een naar verhouding korte periode per jaar hebben wij te maken met winters weer. Winterbanden... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: