Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken is hét adres voor originele kerstpakketten en relatiegeschenken. Met meer dan twintig jaar ervaring vinden we altijd een geschenk dat bij je wensen aansluit. We zijn gespecialiseerd in het verrassen en ontzorgen van onze klanten en staan graag voor je klaar. Ons team is gepassioneerd en dat merk je meteen! Wij geloven dat motivatie en waardering de sleutel vormen tot succesvol ondernemen en daar ondersteunen we je graag bij.
Je kunt een selectie van ons aanbod in kerstpakketten en relatiegeschenken bekijken op onze website. Ben je op zoek naar een ander geschenk? Neem even contact met ons op, dan vinden we ook voor jou het perfecte cadeau.

Kubus 50 3364 DG Sliedrecht Lid sinds januari 2004
www.denbesten.nl wim@denbesten.nl 0184 611628
Den Besten B.V.
Den Besten B.V.
Nieuws van Den Besten B.V.
Stay Safe!
12 mei 2020 Den Besten B.V. Renée Westrik

Wij hebben voorraden! Door het coronavirus is er een grote behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen. Bedrijven en instellingen willen een zo veilig mogelijke omgeving voor hun medewerkers en klanten creëren. Den... Lees verder »

Nieuwe webshop online!
27 augustus 2019 Den Besten B.V. Renée Westrik

Ga op ontdekkingsreis in onze nieuwe webshop en selecteer zelf online het gewenste geschenk! Ons assortiment biedt een enorme keuze aan relatiegeschenken en cadeau-artikelen voor elk moment. > www.denbesten.shop Word je liever geadviseerd? ... Lees verder »

Nog 94 dagen tot kerst!
21 september 2018 Den Besten B.V. W.J.G.M. Verheijen

Tijd om op zoek te gaan naar een passend geschenk om je medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken helpt je graag! Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze showroom en maak een... Lees verder »

Nieuw, ronde handdoek met eigen ontwerp!
31 mei 2018 Den Besten B.V. Renée Westrik

Nieuw! Een super hippe en geheel op maat gemaakte "Roundie", hét trendy zomergeschenk van 2018!Geef een echte blikvanger cadeau aan relaties en medewerkers met uw eigen ontwerp. Vraag ons naar de mogelijkheden en laat ons een voorstel op maat maken,... Lees verder »

Seizoensuitverkoop bij Den Besten
10 januari 2018 Den Besten B.V. Renée Westrik

Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken houdt maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 januari 2018 seizoensuitverkoop. Tussen 08.30 – 17.00 uur kun je terecht op Kubus 50.  Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent traditioneel het opruimen van het... Lees verder »

Kerstgeschenk al geregeld?
2 november 2017 Den Besten B.V. Renée Westrik

De decembermaand is weer in aantocht. De afsluiting van het jaar is een mooie reden om waardering uit te spreken naar relaties of medewerkers. Met de keuze uit ruim 5.000 artikelen in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Laat je adviseren door... Lees verder »

Open showroomdag was een groot succes!
15 juni 2017 Den Besten B.V. Renée Westrik

Ook zo benieuwd  naar de nieuwe trends, thema’s en geschenkartikelen? Kom je ideale eindejaarsgeschenk uitzoeken in onze showroom en maak  een afspraak met een van onze kerstspecialisten, bel 0184-611628 of mail naar info@denbesten.nlLees verder »

Onze kerstshowroom is weer open!
18 mei 2017 Den Besten B.V. Renée Westrik

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe trends, thema’s en geschenkartikelen? Kom dan donderdag 15 juni 2017 naar onze open dag en vier met ons de start van het seizoen. Laat je inspireren in een ongedwongen, vrijblijvende sfeer. Je bent welkom... Lees verder »

Top 10 relatiegeschenken - Trends 2017
19 januari 2017 Den Besten B.V. Renée Westrik

Ook benieuwd naar de populairste relatiegeschenk items en trends voor 2017? We hebben ze geselecteerd tijdens onze bezoeken aan internationale beurzen en voor je op een rijtje gezet! Onze top 101.   Pennen2.   Kleding3.   Waterflessen met... Lees verder »

Tassen vullen bij Den Besten
12 januari 2017 Den Besten B.V. Renée Westrik

Producten voor spectaculaire prijzen! Kerst is voorbij, het nieuwe jaar is begonnen. Dat betekent dat ons magazijn weer opgeruimd gaat worden. Geniet daarom van 50% korting én geen 21% BTW op alle cadeauartikelen, home & living producten,... Lees verder »

De keuze van het perfecte kerstgeschenk: Onze gouden tips
28 november 2016 Den Besten B.V. Renée Westrik

Een traditioneel kerstpakket, een envelopje met geld of toch liever een cadeaubon geven? Het uitkiezen van een kerstgeschenk kan vaak nog best lastig zijn. Bij de keuze moet met een aantal zaken rekening gehouden worden. Vraag jezelf af wat je met... Lees verder »

Voorkom skimming met deze tips!
1 april 2016 Den Besten B.V. Renée Westrik

Het risico op skimming wordt steeds groter en daarmee wordt het steeds belangrijker om je bankpassen en creditcards goed te beschermen. Lees onze anti-skimming tips hier: http://goo.gl/G0ynQo Lees verder »

Vier de lente!
21 maart 2016 Den Besten B.V. Renée Westrik

Verras je team of klanten met een relatiegeschenk en vier de lente! In onze blog lees je de tips voor de leukste lente relatiegeschenken. Lees 'm hier: http://goo.gl/KgB5Qh Lees verder »

Relatiegeschenken Trends 2016
10 maart 2016 Den Besten B.V. Renée Westrik

Ben je op zoek naar een trendy, handig en origineel relatiegeschenk? Lees in onze blog over de trends voor 2016. Lees de blog hier: http://goo.gl/wtaLbp Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: