Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1979 te Sliedrecht. Onze passie is het bedenken, produceren en monteren van decoratieve en functionele reclame-uitingen. Wij begeleiden uw opdrachten van design tot en met de uitvoering met grote zorgvuldigheid. Inventarisatie, productie en montage hebben wij in huis. U koopt bij de bron. Voor ons is afspraak ook echt afspraak: het lijkt zo gewoon, maar wij doen wat wij beloven. Mocht u behoefte hebben aan advies op reclamegebied, dan komen wij graag een keer bij u langs. U bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons een kop koffie te komen drinken.

Blankenstraat 2 3364 BB Sliedrecht Lid sinds oktober 1979
www.ddreklame.nl gert@ddreklame.nl (0184) 41 75 99
DD-Reklame B.V.
DD-Reklame B.V.
Nieuws van DD-Reklame B.V.
Succesvolle samenwerking Sliedrechtse ondernemers
29 november 2021 DD-Reklame B.V. Gert van Drunen

Als Sliedrechts familiebedrijf zijn we trots op onze roots. We vinden het bij ddreklame dan ook erg waardevol om samenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers en leveranciers. Zo hebben we samen met Sliedrechtse ondernemer Floris Frenzen,... Lees verder »

Dubbel feest bij ddreklame!
15 juni 2021 DD-Reklame B.V. Gert van Drunen

Aangezien de horeca na de lange coronasluiting de deuren weer mocht openen kon ook bij onze klant Bidfood (groothandel voor de horeca) de vlag uit. Net als de rest van Nederland besloten ze dat deze sportzomer te vieren in het oranje! Oranje... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: