Credo Clean: ontwikkelaar en producent van reinigingsproducten, schoonmaakconcepten en trainingen.

7 juni 2024 Credo Clean BV Karel Ferenc

Het klinkt misschien als een grap: een schoonmaker met een allergie voor schoonmaakmiddelen. Helaas was dit voor mij, Karel Ferenc, 15 jaar geleden de harde realiteit. Als gepassioneerde schoonmaker stond ik voor een enorme uitdaging toen ik merkte dat mijn gezondheid begon te lijden onder de chemicali├źn in traditionele schoonmaakmiddelen.

Bij de pakken neer gaan zitten was voor mij geen optie en daarom ging ik vastberaden op zoek naar een oplossing. Ik wilde een schoonmaakmiddel vinden dat net zo effectief was als de conventionele opties, maar dan zonder schadelijke bijwerkingen voor mijn gezondheid. Na een lange zoektocht kwam ik erachter dat dit product nog niet bestond, dus besloot ik om zelf een product te gaan ontwikkelen.

In de jaren die volgden ontwikkelde ik meerdere reinigingsproducten met een samenstelling die vrij was van o.a. kleurstoffen, conserveringsmiddelen en zeep. Het resultaat: een zuiver schoonmaakmiddel waar ik mijn beroep als schoonmaker weer mee kon voortzetten. Zo werd Credo Clean geboren: een ontwikkelaar en producent van zuivere reinigingsmiddelen. 

De vraag naar onze zuivere reinigingsproducten groeide snel, niet alleen onder particulieren, maar ook onder bedrijven. Daarnaast waren deze bedrijven ook op zoek naar een veilige en effectieve schoonmaakoplossing. Voor die bedrijven ontwikkelde ik diverse schoonmaakconcepten. Deze concepten zorgen, in combinatie met onze reinigingsmiddelen, voor een optimaal schoon resultaat.

In de afgelopen jaren hebben we al tientallen bedrijven blij gemaakt met onze zuivere reinigingsproducten en schoonmaakconcepten. In de komende jaren hopen we hier nog veel bedrijven aan toe te mogen voegen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u simpelweg meer weten over Credo Clean? Neem dan gerust contact op of laten we een keer een praatje maken op de volgende VSO-bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Karel Ferenc

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: