Mensen voor Gebouwen

 

Bouwonderneming Stout is een middelgrote bouwonderneming, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud en hebben veel ervaring met woningbouwprojecten. Daarnaast zijn wij ook actief in de realisatie van utiliteitsprojecten zoals zorgcentra, onderwijsgebouwen, kantoren, bedrijfshallen etc. Sinds onze oprichting in 1908 zijn we van een lokale aannemer uitgegroeid tot een regionale werkende totaalbouwer.

 

Bij Bouwonderneming Stout staat ‘de mens’ centraal. Ons motto luidt niet voor niets: ‘Mensen voor Gebouwen’. We stellen dit voorop in ons hele denken en handelen. We hebben alle bouwtechnieken en processen in huis om een perfect eindproduct op te leveren. Maar wat echt kenmerkend is voor onze manier van werken is onze persoonlijke betrokkenheid.

 

Kijken en luisteren naar mensen. Daarmee beginnen we altijd. De mensen die een gebouw gaan gebruiken, die er gaan wonen, werken, verblijven of recreëren. Zij zijn het uitgangspunt van ons denken. Als het gaat om de menselijke functie die een gebouw moet gaan vervullen. Daaraan maken we alles – ontwerp, bouwproces, techniek – ondergeschikt.

 

Het is de reden waarom we klanten en gebruikers nauw bij de voorbereidingen en het denkwerk betrekken. Waarom we als het even kan voor co-creatie kiezen. En tijdens het gehele proces volledige openheid van zaken bieden. Bij Stout geloven we in open en eerlijke communicatie. Zowel met opdrachtgevers als met bouwpartners. Ook met onze bouwpartners zoeken we een open en eerlijke samenwerking op basis van respect voor een ieders specialisme en expertise. Dat komt het resultaat altijd ten goede. Ook dat is mensen voor gebouwen. Als totaalbouwer willen we onze opdrachtgevers graag volledig ontzorgen.

 

Ons motto ‘Mensen voor gebouwen’ betekent ook: waarmaken wat je afspreekt. Beheersing van de kosten. Het halen van de afgesproken planning. En een oplevering waarbij alle details kloppen. Dat vraagt veel van onze mensen. Want hoe verfijnd en uitgedacht de processen ook zijn: het draait om de mensen. Wij hebben ruim 100 gemotiveerde medewerkers; mensen met hart voor hun werk, die weten waarvoor ze het doen: voor de mensen die straks de woning of het gebouw gaan gebruiken.

Stationspark 1100 3364 DA Sliedrecht Lid sinds januari 2017
www.stout.nl info@stout.nl 088-4401000
Bouwonderneming Stout BV
Bouwonderneming Stout BV

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: