Bouwbedrijf Visser: het bouwbedrijf dat u écht ontzorgt!


Wij zijn al 100 jaar gespecialiseerd in onderhouds- & renovatieprojecten, timmerwerken en kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. We streven ernaar om onze werkzaamheden binnen de regio Alblasserwaard te realiseren. Wij staan bekend om onze complete service en uitstekend vakmanschap.

Industrieweg 45 3361 HJ Sliedrecht Lid sinds februari 1987
www.bouwbedrijfvisser.nl mail@bouwbedrijfvisser.nl 0184 413327
Bouwbedrijf Visser B.V.
Bouwbedrijf Visser B.V.
Evenementen van Bouwbedrijf Visser B.V.
Drakenbootrace
13 juli 2024 Bouwbedrijf Visser B.V. Miranda Visser

Rotary Sliedrecht e.o. organiseert op 13 juli aanstaande een Drakenbootrace om geld in te zamelen voor de Voedselbank Sliedrecht en EventCare HaGi. Zie de flyer voor meer informatie en doe mee! Aanmelden kan via john@simonbv.nl of 06-51207503.... Lees verder »

Nieuws van Bouwbedrijf Visser B.V.
Drakenbootrace 13 juli!
22 mei 2024 Bouwbedrijf Visser B.V. Miranda Visser

VAAR OOK MEE! Stap in de opwindende wereld van Drakenbootvaren, een eeuwenoude Chinese sport die ruim 2000 jaar geleden ontstond als vruchtbaarheidsritueel voor de gewassen en nu Europa verovert. Op zaterdag 13 juli organiseert Rotary Sliedrecht e.o.... Lees verder »

Werkvoorbereider gezocht!
2 december 2021 Bouwbedrijf Visser B.V. Miranda Visser

Wij zoeken een werkvoorbereider! Het betreft een fulltime positie in een klein en hecht team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Opleiding is minder belangrijk dan (ruime) ervaring in een soortgelijke functie.   Onze werken... Lees verder »

Volgende fase Burgemeester Winklerplein van start!
17 juli 2019 Bouwbedrijf Visser B.V. Miranda Visser

De volgende fase van de renovatie van het Burgemeester Winklerplein staat op het punt van starten! Het betreft de zuidwest hoek van het plein: de flat aan de Jacob Catsstraat en het blok met de voormalige stomerij. De flat van Stichting Tablis Wonen... Lees verder »

Nieuwbouw Burg. Winklerplein van start!
16 maart 2016 Bouwbedrijf Visser B.V. Miranda Visser

Begin februari zijn we gestart met de bouw van het eerste deel van centrumplan Windroos aan het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht: gebouw Zuiderbreedte. Aan de Rembrandtlaan komen 4 stadswoningen en 350 m² commerciële ruimte. Alle... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: