BDU Media
BDU Media
Nieuws van BDU Media
Moeite met personeel vinden?
31 augustus 2023 Joyce Rally

Beste Ondernemer, U heeft een mooie bedrijf, leuke vacatures openstaan en die moeten vervuld worden maar hoe bereik je ook de mensen die niet dringend op zoek zijn naar een baan maar mogelijk wel interesse hebben? En hoe kan u uw bedrijf uitlichten... Lees verder »

Verduurzamen
31 augustus 2023 Joyce Rally

Iedereen doet er aan of het nu bedrijfsmatig is of in privé sfeer, verduurzamen. Bij Het Kompas Sliedrecht zijn wij op zoek naar mooie verhalen, diensten, producten en tips op het gebied van verduurzamen. Heb jij of ken jij een bedrijf dat iets... Lees verder »

Veranderingen, even voorstellen
4 juli 2023 Joyce Rally

Bij BDU Media, ook wel bekend van de kranten Het Kompas Sliedrecht, Het Kompas Hardinxveld-Giessendam en De stad Gorinchem hebben enkele maanden geleden wat veranderingen plaats gevonden. Wellicht heeft u in het verleden contact gehad met Saskia en... Lees verder »

Dag van de ondernemers
18 november 2022 Saskia Ruiter

Beste ondernemer,Namens BDUmedia, uitgever van Stad Gorinchem.nl, Het Kompas-Hardinxveld-Giessendam.nlen Het Kompas Sliedrecht.nl, willen wij je een cadeau aanbieden. Morgen, 18 november, is het namelijk de dag van de ondernemer. Dé dag dat de... Lees verder »

Vakmannen in Beeld
22 april 2022 Saskia Ruiter

Ben jij of ken jij een vakman met expertise en creativiteit?  Laat het zien in het magazine "Vakmannen in Beeld"  Vragen? Bel me gerust. 06-21297756 Saskia Ruiter Media adviseur BDU media Kompas Sliedrecht... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: