Baars Verzekeringen is een jong en fris assurantiekantoor, met een rijke bestaansgeschiedenis. Al sinds 1929 hebben wij ons gespecialiseerd in verzekeringen voor particulieren en bedrijven.

Wij ontwikkelen onze eigen labels, zoals: www.hoogwerkerverzekeren.nl; www.klassiekebolide.nl; www.scooterzekerheid.nl en www.hovenierspolis.nl, waarmee wij één specifieke doelgroep voorzien van een maatwerkoplossing. Daarnaast werken wij ook voor particulieren, met ons eigen Sch@debutlerconcept www.schadebutler.nl, voor het herstellen van diverse schades.

Veerweg 165 3351 HC Papendrecht Lid sinds januari 2003
www.baarsverzekeringen.nl info@baarsverzekeringen.nl 0184 414066
Baars Verzekeringen
Baars Verzekeringen
Nieuws van Baars Verzekeringen

Geachte VSO-leden, graag breng ik de L&B Baars Verzekeringen Masterclass Aansprakelijkheid & Verzekeren, op Dinsdagmiddag 10 mei 2022, Veerweg 165 Papendrecht, onder jullie aandacht !! Inloop 15:00u.  Mr. Jesse van Meerkerk en Mr. Arthur... Lees verder »

Vernieuwde offertemodule www.hoogwerkerverzekeren.nl
3 maart 2016 Baars Verzekeringen D. de Groot

Hoogwerkerverzekeren, onderdeel van Baars verzekeringen, heeft per 1 maart 2016 een vernieuwde offertemodule in gebruik genomen op de website www.hoogwerkerverzekeren.nl Geïnteresseerden, kunnen met enkele gegevens, binnen een paar minuten een... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: