Ames autobedrijf B.V.
Ames autobedrijf B.V.
Evenementen van Ames autobedrijf B.V.
Mobiliteit nu en in de toekomst
27 mei 2024 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

Informatieve bijeenkomst door de Amega Groep met sprekers over elektrificatie wagenparken nu en de toekomst met de fiscale gevolgen voor de ondernemers. Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd!... Lees verder »

Nieuws van Ames autobedrijf B.V.
De vernieuwde Volkswagen Golf bij Ames!
10 maart 2017 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

Graag herinneren wij u aan de komst van de vernieuwde Golf! Met een nieuw design, nieuwe motoren, nieuwe innovatieve assistentiesystemen en nieuwe infotainmentsystemen. Komt u hem ook bekijken op 10 en 11 maart? Wij zorgen voor koffie met iets... Lees verder »

De nieuwe Volkswagen Up! bij Ames
18 augustus 2016 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

De nieuwe Volkswagen up! wordt zaterdag 27 augustus a.s. bij Ames Autobedrijf geïntroduceerd. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Dordrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Oud-Beijerland. Bekijk onze preview video van de nieuwe up! (en... Lees verder »

Ames actie 7% bijtelling!
1 maart 2016 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

Groot aanbod auto's met 7% bijtelling Op Auto7procent.nl vindt u het grote aanbod voorraadauto's van Ames Autobedrijf met 7% bijtelling. De Golf GTE, Audi e-tron en Mitsubishi Outlander, direct uit voorraad leverbaar. Op = op! Profiteer nu als... Lees verder »

De nieuwe Seat ATECA
18 februari 2016 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

De SEAT Ateca De sportieveling onder de SUV's De SEAT ATECA, de eerste SUV van SEAT is woensdagavond 10 februari j.l. officieel gepresenteerd aan het publiek. De naam verwijst zoals alle SEAT auto's naar de plaats Ateca, in de provincie Zaragossa in... Lees verder »

Ames Nieuws
29 oktober 2015 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

De VSO leden weten Ames Sliedrecht in de nieuwe locatie reeds goed te vinden. De merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda zijn hier te bezichtigen en worden in de Sales Outlet zeer aantrekkelijk aangeboden! Voor offertes kunt u contact opnemen met... Lees verder »

auto's
29 oktober 2015 Ames autobedrijf B.V. G. den Dunnen

Bij Ames Sales Outlet kunt u terecht voor nieuwe of bijna nieuwe auto's voor messcherpe import prijzen! Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: