Wij zijn Alert. Alert op uw business en alles wat u bezighoudt. Dat ziet u terug in onze innovatieve beveiligingsoplossingen. Wij zijn alert op uw omgeving en op vroegtijdige signalen, zodat we kunnen ingrijpen, voordat er iets gebeurt. Altijd voorbereid op uw veiligheid.

Bij Alert geloven we: beveiligen is goed, voorkomen is beter. Als we criminaliteit geen kans willen geven, hebben we een initiƫrende houding en anticiperende technieken nodig. Wij willen innoveren op het snijvlak van mens en techniek, vanuit een probleemvoorkomende benadering. Omdat we geloven dat proactief benaderen de toekomst heeft. Meedenken, maar vooral vooruitdenken, daar ligt onze kracht. Met actuele kennis en inzichten, goede communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling. Daar gaan we voor!

Sinds 1992 zijn wij een betrouwbare partner in veiligheid voor bedrijven, overheden en particulieren in de regio Zuid Holland Zuid. Daarnaast hebben we ruime ervaring op het gebied van bedrijfsrecherche en beschikken we over een landelijk werkende en moderne Particuliere AlarmCentrale (PAC). Met onze integrale dienstverlening bieden we u een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen.

Parabool 150 3364 DH Sliedrecht Lid sinds januari 1993
www.alert-group.nl info@alert-group.nl 0184 410400
Alert Security B.V.
Alert Security B.V.
Nieuws van Alert Security B.V.
Nederlandse Veiligheidsbranche kent eerste vernieuwde keurmerken toe
2 februari 2017 Alert Security B.V. C.J. Schep

Alert Security uit Sliedrecht en JenS Security uit Emmen zijn de eerste beveiligingsorganisaties die het certificaat hebben behaald van het vernieuwde keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Beide bedrijven ontvingen hun certificaten tijdens... Lees verder »

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: