ABB is Beste Bouwer 2023!

8 februari 2024 ABB Bouwgroep BV J. Bras

Met trots melden we dat ABB Bouwgroep is uitgeroepen tot Beste Bouwer 2023! Een teamprestatie waar we enorm trots op zijn. Martin Visser, directeur bij ABB, benadrukt het belang van klanttevredenheid: “Ons doel is dat onze klanten zich gehoord voelen en het droomhuis krijgen dat zij voor ogen hebben. Wanneer zij ons bedrijf aanbevelen bij anderen en ons waarderen met een mooi cijfer, hebben wij ons doel bereikt.”

 

Die waardering zien we zeker terug in de prachtige reviews op Bouwnu.nl, waarop de Beste Bouwer 2023 award is gebaseerd. Martin Visser voegt toe: “Het mooie van deze award is dat je hem echt met elkaar wint. Je wordt op alle vlakken beoordeeld. Dat betekent dat het gehele proces van verkoop tot oplevering en nazorg/service vloeiend moet verlopen en iedere afdeling zich moet inzetten om de klant op de juiste manier bij het proces te betrekken. Daar hebben we de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Deze award is de kroon op dit harde werk.”

 

Aanbeveling

De uitreiking Beste Bouwer 2023 is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen die met haar website Bouwnu.nl een onafhankelijke vergelijkingswebsite biedt voor de woningbouw. Klanten geven hierop hun waardering voor het bouwbedrijf waarmee ze hebben samengewerkt. Met bijna 200 reviews wordt ABB momenteel gewaardeerd met een prachtige 9 (gebaseerd op de cijfers van afgelopen jaar). “Als we de reviews op Bouwnu.nl doorlezen, zijn we enorm trots! Nagenoeg alle kopers geven aan ontzettend blij te zijn met hun nieuwe woning en zou ABB aanbevelen bij anderen.”

 

Waardevolle feedback

Naast de mooie waarderingen, bieden de reviews ook waardevolle feedback. “Natuurlijk zijn we trots, maar we zijn er niet het bedrijf naar om naast onze schoenen te gaan lopen. We gebruiken de reviews op Bouwnu.nl voornamelijk om onszelf nog verder te ontwikkelen. Wat kan er beter, hoe kunnen we onze kopers nog meer betrekken bij het koop- en bouwproces. Alles om voor hen dé beste bouwer te kunnen zijn.”

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: