HR-ADVIES OP MAAT                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Het is een vanzelfsprekendheid dat vele ondernemers niet beschikken over een eigen HR afdeling. Als ondernemer wordt u dan zelf geconfronteerd met alle vraagstukken op dit zo aan veranderingen onderhevige terrein. Een sparingpartner, een advies op maat of praktische ondersteuning zou uitkomst bieden.

Vanuit deskundigheid en een zeer ruime ervaring kunnen verschillende HR-diensten worden aangeboden.

HR-ADVIES

Als ondernemer heb je te maken met verschillende HR-vraagstukken, maar helaas heb je de deskundigheid niet zelf in huis. Zou u graag eens met een HR-professional willen sparren? Is er misschien behoefte aan een onafhankelijk advies? Of zou u graag een adviseur in de flexibele schil willen hebben.

De vraagtekens achter de verschillende vragen kunnen worden weggenomen door middel van advies of ondersteuning bij uw actuele HR-vraagstukken. Is uw adviesvraag éénmalig? Of is uw adviesvraag meer van structurele aard? In beide gevallen kom ik graag met u in gesprek.

HR-INTERIM

Kan één van de medewerkers gedurende langere tijd niet werken? Moet de HR-afdeling tijdelijk worden versterkt? Wilt u een eigen HR-afdeling opzetten?

Het voortdurend bezig zijn met onderwerpen zoals bijvoorbeeld organisatieontwikkeling, professionalisering, duurzame inzetbaarheid en flexibiliteit zijn voor mij vanzelfsprekend. De grote ervaring waarborgt dat in korte tijd een goed beeld kan worden gevormd van uw organisatie en afdelingen. Nieuwsgierig naar wat ik kan betekenen? Aarzel niet en neem contact op.

HR-PROJECTEN

Soms komt u niet toe aan bepaalde HR-projecten. Of zijn de omstandigheden zo gewijzigd dat u zelfstandig echt niet verder komt. Of ontbreekt het u aan de juiste kennis en tijd.

Voor dergelijke vraagstukken wordt op een resultaat- en doelgerichte wijze gewerkt aan een praktische oplossing. Of het nu gaat om het begeleiden van een HR-project of om het opstellen van HR-beleid. De belangrijkste voorwaarden voor succes zijn voor mij een goede voorbereiding, de juiste communicatie en een gedragen implementatie. Ik help u graag verder.

HR-AUTOMATISERING

U wilt af van handmatige processen, zoals het doorgeven van ziekmeldingen, het bijhouden van verlofrechten, het actueel houden van de personeelsdossiers, het handmatig doorgeven van vaste en variabele salarismutaties aan uw salarisverwerker en etc. Kortom u loopt rond met de gedachte om HR te automatiseren.

Een gedegen ervaring op dit gebied kan u ondersteunen in het maken van een plan van aanpak, het uitwerken van processen, de keuze van de software en alle andere zaken die in een dergelijk belangrijk voortraject aan de orde komen. In het vervolgtraject kan tevens ondersteuning worden geboden tijdens de inrichting en implementatie van uw systeem. Loopt u ook met die gedachte rond, bel dan meteen.

TRAINING

Waarom krijgen die twee medewerkers van u altijd woorden wanneer ze iets met elkaar bespreken? Waarom lukt het niet om kritische zaken met elkaar te bespreken? Waarom lukt het niet om een discussie positief af te sluiten? Wat is er nu zo moeilijk aan een goed gesprek?

Ongetwijfeld hebt u wel eens trainingen overwogen. Tegelijkertijd hebt u uzelf afgevraagd of dat succesvol zou kunnen zijn. Mijn ervaring zegt me dat trainingen in gesprekstechnieken zeker succesvol kunnen zijn. Niet volgens de standaard patronen maar, voor uw onderneming, voor uw medewerkers en voor uw leidinggevenden, op maat gemaakt. Zin in een gesprek over op maat gemaakte trainingen, bel gerust.

Kievitlaan 52 3362 NG Sliedrecht Lid sinds maart 2020
adrie.stuij@outlook.com 06 51 180 280
A3-S Advies & Consult
A3-S Advies & Consult

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: