Wij zijn op zoek naar meerdere sales collega's!

18 april 2016 Den Breejen Work BV L. Houtzager
Wij zijn op zoek naar meerdere sales collega's! Ben of ken jij de sales tijger die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wij zijn een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van nationale en internationale arbeidsbemiddeling met Nederlandse en Roemeense flexwerkers in verschillende sectoren o.a. techniek, industrie , logistiek en administratie.

Omdat wij blijven investeren in onze organisatie zijn wij, in verband met uitbreiding van ons huidige team, op zoek naar een ervaren sales consultant voor de Nederlandse flexwerkers met in het takenpakket veelzijdige sales werkzaamheden in een fulltime dienstverband. Meerdere locaties mogelijk.

Deze veelzijdige functie betekent dat je de schakel bent tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Door intensief het marktgebied te bewerken zet je Den Breejen Work nog beter en breder op de kaart en bouw je mooie accounts op, onderhoudt deze en breidt ze uit.

Gevraagd wordt:
*HBO werk - en denkniveau en ongeveer drie jaar commerciële werkervaring in de uitzendbranche.
*Sterk sales en target gericht
*Communicatief sterk en pro actief
*Stress bestendig en een hoog werktempo
*Plan- en organisatievermogen
*In bezit van rijbewijs
*Actief in het bijwonen van netwerkbijeenkomsten
*Woonachtig en werkzaam in Papendrecht, Gorichem of directe omgeving

Geboden wordt/sollicitatieprocedure:
Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een solide organisatie die zich kenmerkt als open en informeel met korte communicatielijnen en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Salarisindicatie € 2800,-- - € 3050,-- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals auto van de zaak, mobiele telefoon, laptop, goede pensioenvoorziening, trainingsfaciliteiten, aantrekkelijke bonus regeling etc.

Kies je voor een functie als ondernemer pur sang waarin je als sales talent aan de slag gaat binnen een enthousiast team bij een gerenommeerd bedrijf, dan komen we graag in gesprek.

Over de organisatie:
Den Breejen Work heeft de ambitie om spelbepalend te zijn in de Europese uitzend- en werving- en selectie industrie. Met reden. We zijn er namelijk van overtuigd dat betrouwbare, professionele werknemers uit Nederland en Roemenië overal in Europa toegevoegde waarde kunnen bieden. Ons succes sterkt ons vertrouwen dat we zelfs de beste krachten voor de klus hebben, in ieder vakgebied waarin we als uitzendorganisatie werkzaam zijn. Van IT/ICT en administratie tot techniek en industrie. Van schilderwerk tot schoonmaak.

Den Breejen Work is er volledig op gericht om meer mogelijkheden te creëren voor mensen. Niet alleen als het gaat om het zorgen voor onze eigen vakmensen. Ook waar het aankomt op de relaties met onze klanten, gaan we voor de lange termijn. Daarom zijn we sterk betrokken bij de mensen en prestaties van de bedrijven waarvoor we werken. Deze manier van werken vraagt om meer dan alleen een solide uitzendservice. Het vraagt om flexibele oplossingen, die beantwoorden aan de specifieke behoeften van iedere individuele klant.

Om dit mogelijk te maken, bieden we tal van diensten aan, van nationale en internationale werving en selectie en uitzendservices tot en met payrolling en onsite services.

Cultuur:
Open en dynamisch waar een hoog werkethos en nuchterheid hand in hand gaan. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Past je in het profiel en herken je jezelf in onze bedrijfscultuur? Zo ja, dan komen we graag in gesprek met je.

Je cv kan je sturen naar f.benjamin@dbwork.com, bellen kan naar 0184-430812

Over VSO

Wij willen win-win situaties creëren voor ondernemers in Sliedrecht.
Dit doen we door het stellen van gezamenlijke doelen, krachten te bundelen en kennis te delen.
De VSO is aangesloten bij: